Nokia je najavila 4 nova mobilna telefona

poruka: 12
|
čitano: 5.453
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Najavljeni su novi mobilni telefoni C serije. Spadaju u najjeftinije uređaje iz Nokie, pa se ne mogu pohvaliti odličnom opremljenosti, međutim imaju par zanimljivih i određenim ljudima vrlo korisnih funkcija.

Prvi, i najjeftiniji, je Nokia C1 (C1-00).

Nokia C1 Nokia C1
Preporučena cijena za ovaj uređaj (bez poreza) je oko 150 kn. Zanimljivost u vezi ovog uređaja je da podržava dvije SIM kartice. Još jedna bitna stavka Nokie C1 je izdržljivost baterije. Prema navodima Nokie, baterija bi, dok je uređaj u stand-by-u, trebala izdržati do 6 tjedana. Uređaj je opremljen i bljeskalicom (služi kao zamjena za džepnu lampu, jer nema kamere), radiom i standardnim 3.5 mm stereo priključkom za slušalice.

Drugi najavljen uređaj je Nokia C2.

Nokia C2 Nokia C2
Nokia C2 također podržava dvije SIM kartice i ima mogućnost rada s obje u isto vrijeme, što znači da će te moći primati pozive i poruke na oba broja istovremeno. Jedna SIM kartica Nokie C2 se nalazi ispod baterije, dok se druga može promijeniti u svakom trenutku, bez potrebe sa prethodnim gašenjem uređaja. Uređaj podržava micro-SD memorijske kartice kapaciteta do 32 GB!

Najavljena je i Nokia C1-01.

Nokia C1-01 će biti Nokiin najjeftiniji uređaj sa podrškom za microSD memorijske kartice. Dolazi bez podrške za dvije SIM kartice, ali podržava memorijske kartice do 32 GB, GPRS i ima VGA kameru.

Predstavljena je i nokia C1-02, koja je istih karakteristika kao i Nokia C1-01, samo što nema kameru.

Izvor: dailymobile.se

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 12:57 (DamageHigh).

6 0 hvala 1
15 godina
protjeran

fora

to je za moju mamuSmijeh

xDDD

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Nokia najavila 4", a tu ih je 3 Namigiva

PSN: filip99
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Nokia je najavila 4 nova mobilna telefona
AlienWare1 kaže...

"Nokia najavila 4", a tu ih je 3 Namigiva

Eto sad sam napisao (zadnji red mog posta)..

Tnx!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina

Za mog starog i staru savršeno, a možda nebi bio loš ni za muziku zbog izdržljive baterije.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 23:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovi tako izlgedaju da ce se vjerojatno nuditi uz veknu kruha gratis Izlanuo se.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

C1 taman za mene da ne vučem dva ˝vrhunska˝ modela (Motorola L2 i Nokia 3310). Bitno je da idu dvije sim kartice, da je baterija izdržljiva a i da košta što manje.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja baba ima sličan kao ovaj i ima funkciju "LED lampa" koja je ustvari ekran na maksimalnoj jačini sa bijelom pozadinom. Čovječe, to kao da gledaš u sunce.

PSN: filip99
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova C2 me podsjeća na 6700, samo po izgledu, al inače je to sjajan mobitel(6700). Samo me zanima koliko će koštati?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
15 godina

Eto još jedne moje vijesti objavljene na BOL-u.

Čak je i tekst dosta sličan. Smijeh

1 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Eto još jedne moje vijesti objavljene na BOL-u.

Čak je i tekst dosta sličan. Smijeh

Isss, sta si se ti uzivio u te vijesti.

Mogli bi te oni pocet placat. :P

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...

Mogli bi te oni pocet placat. :P

Ne bih se žalio..Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice