Napustio nas je papirnati Enter

poruka: 87
|
čitano: 29.549
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Napustio nas je papirnati Enter
lzgr kaže...

To sam bio ja. Baš ću provesti eksperiment - dat ću frendu koji nema veze s vezom o kompu svaki mjesec BUG pa ćemo vidjet dal će šta naučiti. Treba počet polake,tj. sa Enterom pa onda ići na BUG.Ovo je prevelik korak.

Znaci frendovi se koriste za experimente hh.... :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
neaktivan

Šteta :( Dosta dugo sam čitao Enter pa sam se prebacio na Bug... časopis je stvarno dobar za one koji tek počinju raditi s kompjuterima i baš mi je žao zbog ovoga :(

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš je šteta =/

imam ih sve - od prvog do zadnjeg broja... i mislim da ću se sad prebacit na bug Namigiva

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
metak kaže...
joze kaže...
metak kaže...

Stvarno mislite da je BUG casopis za kako vi kazete "napredne"?

nemoš to gledat u cjelini.. Neke stvari ćeš skužit neke ne. Neke teme su za napredne neke nisu..  Neki ljudi koji su tek počeli se bavit time neće znat čemu cache kod harda služi.  Što je megapiksel? Propust sabirnice?? Dakle sve u svemu, bug je i za napredne i za početnike.. Kako tko skuži

Time sto netko zna sta je cache, sabirnica i pixel - cini ga naprednim?

da, to je napredni korisnik, jer zna građu komponenata i njihova svojstva Cool Po meni nije napredan tko zna baratat Wordom i Powerpoint prezentacijama. Napredan je onaj tko zna koristit regedit, cmd, instalirat windowse, particirat diskove itd.. To šta netko instalira igru, upali interneti na msn cijeli dan to je korisnik kojeg ne zanima nešto dalje od toga

http://gtabalkan.com
17 godina
protjeran
joze kaže...
metak kaže...
joze kaže...
metak kaže...

Stvarno mislite da je BUG casopis za kako vi kazete "napredne"?

nemoš to gledat u cjelini.. Neke stvari ćeš skužit neke ne. Neke teme su za napredne neke nisu..  Neki ljudi koji su tek počeli se bavit time neće znat čemu cache kod harda služi.  Što je megapiksel? Propust sabirnice?? Dakle sve u svemu, bug je i za napredne i za početnike.. Kako tko skuži

Time sto netko zna sta je cache, sabirnica i pixel - cini ga naprednim?

da, to je napredni korisnik, jer zna građu komponenata i njihova svojstva Cool Po meni nije napredan tko zna baratat Wordom i Powerpoint prezentacijama. Napredan je onaj tko zna koristit regedit, cmd, instalirat windowse, particirat diskove itd.. To šta netko instalira igru, upali interneti na msn cijeli dan to je korisnik kojeg ne zanima nešto dalje od toga

Daleko je to od naprednog korisnika. Regedit 90% ljudi znaju sa uputa na internetu - bez da znaju zapravo sto rade, instalirati windowse necu komentirati, kao ni radjenje particije. Sve to redom su stvari koje zahtjevaju par klikova misem, a popracena su detaljnim uputama. Komponente ko komponente, da pohvatas osnove cemu koja sluzi treba ti 3 minute, a komp ako jednom sastavis 90% stvari ces znati i drugi puta.

Mreža je jedini casopis koji bi se mogao (kolko-tolko) nazvati za napredne.

Ne omalovazavam nicije znanje, ali ako je to dovoljno za biti napredan, ja sam napredan u - građevinarstvu, automehanici, nogometu, kosarci, obradi slika i zvuka, voznji, programiranju, i mogu tako u nedogled, a realnost je da sam prosjecan i obican u svemu nabrojanom. Za biti dobar nogometas nije dovoljno znati pravila i moci 10 tehnicirati, to shvatis tek kad u necemo stvarno postanes napredan, i tome posvetis godine i godine ucenja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 14:59 (metak).
15 godina
neaktivan

sad svima koji imaju pretplatu za Enter šaljite Bug-ove do isteka pretplate. Može?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

sad svima koji imaju pretplatu za Enter šaljite Bug-ove do isteka pretplate. Može?

Šalji Miri PP pa mu to kaži.

15 godina
joze kaže...

da, to je napredni korisnik, jer zna građu komponenata i njihova svojstva  Cool  Po meni nije napredan tko zna baratat Wordom i Powerpoint prezentacijama. Napredan je onaj tko zna koristit regedit, cmd, instalirat windowse, particirat diskove itd.. To šta netko instalira igru, upali interneti na msn cijeli dan to je korisnik kojeg ne zanima nešto dalje od toga

Korištenje cmd-a,BCDEDIT-a regedita, patricija diskova su još osnove koje bi svatko tko anprednije koristi računalo trebao znati korisiti. Uz to bi napredan korisnik trebao zanti nešo i o ostalim operativnim sustavima pa i osnovno korištenje linuxa, i ubnutova terminala. Ima jo tu dosta toga što napredan korisnik treba znati. A korisit prastari xp sa wordom 2003 i powerpointom nije neka mudrost. Ti korinsici ni ne znaju da postoji dugi os različit od winows xp, a komli tek znaju za nešto van windowsa. Ja sam osobno već nelkoliko (desetaka) puta srušio računalo i internet vezu igrajući se sa cmd-om, bcdeditom i još mnogim alatima kakvim se djeca ne bi trebala igrati. Još nesmijem otvarati računalo i čistii ga i mijenjati pasti i takve svari pa još unutrašnjost računala poznajem jedino sa slika. No ni oni što kao popravljaju računala dakle obični serviseri sumnjam da znaju poznaju sami windows i njegove administratorske alate bolje od mene. Prvo oni znaju dignuti računalo, instalirati os, napraviti patriciju i to je to. Oni ni ne znaju što je cmd pa se opet nazivaju znalcima. Jednom je računalo nošeno na mijenjanje paste zbog prevelike temaprature(naravno na moju inicijativu jer jedni ja na to i pazim), onaj tamo govori da je to normalno. No ipak je pristao promijeniti pastu. Kad je mijenjao pastu meni je srce poskočilo. Žapto? Zato što nije ni očistio staru. Samo skinuo hladnjak malo izbacio paste. Nije ju nji lijepo ravno obrsio. Već samo hladnjak na to. Meni temparature gotovo i da nisu pale 75 u normalnome radu dok 85 u punom opterećenju.Plač No što mogu ne žalim se jer ionako neću biti poslušan. Činjenica je oni serviseri sve nauče radom. Njihovi vidici računala ne idu dalje od toga. Za njih bi ja preporučio enter.

Koliko je unutrašnjost kompjutera prašnjava to je kriminal no jednog dana ću to možda moći očistiti.Plač

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 15:12 (captain_soap_McTawish).
16 godina
neaktivan

sada mi jee još više žao jer nemam cijelu kolekciju.

PlačPlačPlačPlačPlač

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
 No ipak je pristao promijeniti pastu. Kad je mijenjao pastu meni je srce poskočilo. Žapto? Zato što nije ni očistio staru. Samo skinuo hladnjak malo izbacio paste. Nije ju nji lijepo ravno obrsio. Već samo hladnjak na to.

15 godina
lzgr kaže...

Kad sam govorio na čišćenje paste mislio sam da uopće nije očistio/obrisao staru. Novu je malo iz tube izvadio i malo stavio na proc. Onda je na to stavio hladnjak nije razmazao pastu na lijepu ravnu površinu.

EDIT:Je li točno ovo što govorim i kome je faceplam nametnut.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 15:44 (captain_soap_McTawish).
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
lzgr kaže...

Kad sam govorio na čišćenje paste mislio sam da uopće nije očistio/obrisao staru. Novu je malo iz tube izvadio i malo stavio na proc. Onda je na to stavio hladnjak nije razmazao pastu na lijepu ravnu površinu.

EDIT:Je li točno ovo što govorim i kome je faceplam nametnut.

na to da nije očistio staru sam dao f/p

15 godina
neaktivan

Ja sam ENTER čitao do 11 godine,nakon toga od 11-14 godine sad čitam BUG redovno,jedino preskačem teme Matične ploče i memorije jer me to ne zanima,inače ostalo sve čitam i mnogo sam stvari naučio kroz enter,a pogotovo BUG Namigiva

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ja cu reci.Enter me naucio osnovama.O kompu , sto je to i cemu sluzi.Od cega se sastoji, i gdje se koristi.Bug me naucio o utrobi.O funkciji svake komponente,o računalu kao poslu...Ne može se uspoređivati to dvoje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja kod čitanja preskaćem kolumne i fotoaparate

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

ja kod čitanja preskaćem kolumne i fotoaparate

Kolumne ?!

Meni su kolumne,pogotovo Olegova,super! Smijeh

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
14 godina

što jest jest enter je uvijek bio dobar sto se tice osnova, iz njega si mogo se upoznat s nekim stvarima, a u bugu možeš naći nešto detaljnije o njima, tako to ide

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Dok su svi u mojoj skoli citali enter ja sam citao bug i pc chip :-)

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Dok ste vi u skoli citali ja nisam isao u skolu xD

I live to die another day
14 godina
neaktivan

R.I.P

I ja sam čitao Enter, međutim, sve ima svoj kraj. :=)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 20:01 (msimunk7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

to se hvališ??

17 godina
CroVandal kaže...

Čitati nešto i razumijeti to pročitano su dvije različite stvari. Enter je bio kao što mu naziv kaže ulaz u svjet računala.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:52 (Hummer).
15 godina

Lol samo šala :-)

16 godina
neaktivan

Steta :(, drago mi je da ce bar bit u 1line obliku

Enter sam smatrao nesto kao "uvodom" u BUG i Mrezu (citam oboje sad, a poceo s Enterom)....Bio mi je bas oke i za vecinu osnova, a i vise je zasluzan upravo on

Zivio Enter :)))))

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Zivio Enter :)))))

Osmijeh

15 godina
neaktivan
ja sam poceo sa enterom, kad sam ga "prerastao" presao sam na bug, falit ce mi, bug ima premalu temu o igrama, mislim ostalo je super, ali da ima jos malo o igrama 5.0
zanima me sto se dogodilo s redakcijom, nisu valjda svi iz buga...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Sjecam se jos dok sam sa CD-a igrao one flash igrice sto su bile :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i hoce ja sam danas dobio postom da odaberem el ocu bug il mreze

16 godina
neaktivan

Velika šteta, ja imam brojeve od 1 do 24 ^^

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

steta velika :(

uzimao sam ga prije a i skoro ako naleti neka dobra tema xD

ovo na webu sto su otvorili--po meni lose...logovanje preko face-a,bez medjusobne komunikacije;moze se ostaviti samo koji komentar...

nezz da bar malo srede to po uzoru na ovaj forum :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice