Logitech K750 solarna tipkovnica

poruka: 2
|
čitano: 2.153
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Logitech K750 solarna tipkovnica

Svjetlo daje snagu - Logitech predstavlja prvu solarnu tipkovnicu

 

U Logitechu je predstavljena solarna bežična tipkovnica Logitech K750 – prva tipkovnica iz Logitecha koja se pokreće na osnovu snage dobivene iz prirodne svjetlosti. Ova bežična solarna tipkovnica se puni konstantno dok je u doticaju s prirodnim svijetlom, a to uključuje i minimalno osvjetljenje u zatvorenim prostorima. Zbog mogućnosti koje ova tipkovnica pruža primjena baterija će zauvijek otići u prošlost.

 

“Tipkovnica je i dalje najbolji alat preko koje komunicirate s drugima putem elektroničke pošte ili na nekom chat programu, uređujete fotografije na vlastitom facebook profilu ili pak ostavljate komentare na raznim blogovima. Solarna bežična tipkovnica Logitech K750 tako iskače kao najintrigantnija inovacija u tehnologiji proizvodnje tipkovnica”, rekao je Denis Pavillard, potpredsjednik za marketing Logitechovih tipkovnica i desktop uređaja.

 

"Logitechova solarna bežična tipkovnica radi na osnovu svijetla, ali može raditi i u totalnom mraku do puna tri mjeseca. Uz to, konstrukcija tipkovnice napravljena je od recikliranog materijala, a ne kao do sada od PVC-a, čime se minimaliziraju tragovi otisaka prstiju od korištenja tipkovnice.“

 

Kako biste imali bežičnu udobnost korištenja, Logitech K750 se napaja preko integriranog solarnog panela. Time se uklanjaju zapreke u punjenju i ne postoji potreba za dodatnim spajanjem putem žica. Da biste ovu tipkovnicu napunili, nužno je prvo pokrenuti aplikaciju za svjetlosno napajanje (aplikacija je dostupna za preuzimanje na logitech.com/k750/solarapp). Aplikacija sadrži svjetlosni metar kojim se omogućuje prijam svijetla, indikator koji očitava stanje baterija te ujedno alarmira kada je tipkovnici potrebno nove snage.

 

Tipkovnicu je moguće napajati i putem svijetla koju pružaju unutrašnji prostori te tako napunjena tipkovnica može raditi najmanje tri mjeseca u totalnom mraku. Da se ne bi pojavile neželjene situacije (nedostatak snage ili prekid u prijemu svijetla) tipkovnica ima ugrađeni indikator snage koji signalizira stanje snage i pravovremeno eliminira svaki potencijalni zastoj.

 

Pre-order cijena ove tipkovnice je samo $79.99

9 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 1
2 2
3 3
You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
4 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
offline
Logitech K750 solarna tipkovnica

hmm....3 mjeseca bez svjetla, pa nije to loše, ustvari to je super, A+ energetska efikasnost :D

Dont bug me!
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice