Izašla Joomla 2.5

poruka: 6
|
čitano: 2.597
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Izašla Joomla 2.5

Od 24.1.2012 dostupna je Joomla 2.5!
http://www.joomla.org/download.html

Jedna od najbitnijih novosti je podrška za rad sa više baza podataka, tako da Joomla više nije ovisna o MySQl-u, dostupna je podrška za MS SQL server, a očekuje se dodavanje i SQLite-a, Oracle-a i Postgrea.

Pored ovoga još imamo, provjera baza podataka, unaprijeđena pretraga, notifikacije, integrisani CAPTCHA...

3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Izašla Joomla 2.5

instalirao sam joomlu 2.5 na cpanel prema uputama....   i sad kad hoću složiti menije nemogu ih pozicionirati, odnosno kad kliknem na select position ništ ne otvara, tako mi je i sa samim modulima..

instalacija je prošla bez greške.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Izašla Joomla 2.5
royalhero kaže...

Jedna od najbitnijih novosti je podrška za rad sa više baza podataka, tako da Joomla više nije ovisna o MySQl-u, dostupna je podrška za MS SQL server, a očekuje se dodavanje i SQLite-a, Oracle-a i Postgrea.

Pored ovoga još imamo, provjera baza podataka, unaprijeđena pretraga, notifikacije, integrisani CAPTCHA...

Pitanje što je bolje od CMS-a Joomla ili Wordpress,čitao sam da je Wordpress više za noobove poput mene,a ovo što je Joomla open source mi ništa ne znači kad ja nisam napredni korisnik.

Dakle moje pitanje je koji je CMS software najviše user friendly,po mogućnosti s lijepim i preglednim GUI.Jel možda Dreamweawer bolji za moje potrebe ili Drupal.

Bio bih jako zahvalan ako bi mi ti ili netko drugi mogao odgovoriti.

PS:Čuo sam da Joomla ima nekih problema s SEO jel to istina.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:54 (Ikarus01).
14 godina
Izašla Joomla 2.5

imam jedan problem vezan uz pravljenje stranice ,gotovog predloška

trebam pomoć,evo slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izašla Joomla 2.5
Ikarus01 kaže...
royalhero kaže...

Pitanje što je bolje od CMS-a Joomla ili Wordpress,čitao sam da je Wordpress više za noobove poput mene,a ovo što je Joomla open source mi ništa ne znači kad ja nisam napredni korisnik.

Dakle moje pitanje je koji je CMS software najviše user friendly,po mogućnosti s lijepim i preglednim GUI.Jel možda Dreamweawer bolji za moje potrebe ili Drupal.

Bio bih jako zahvalan ako bi mi ti ili netko drugi mogao odgovoriti.

PS:Čuo sam da Joomla ima nekih problema s SEO jel to istina.

Wordpress ... može i joomla ali wordpress je jednostavniji ... meni je grafički ljepša joomla ali joomla 3.0 ide na istu foru s izgledom kao i wordpress da bude sve u nanizanim redovima bez ikona i sličnog ...

17 godina
Izašla Joomla 2.5

Zelim joj brzu i bolnu smrt. Joomla je najbloataniji i najsmecastiji projekt ever.

Rvat katolik!

4 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice