Hrvati skidaju piratski sadržaj

poruka: 9
|
čitano: 3.159
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hrvati skidaju piratski sadržaj
ATIRade kaže...

tako nisko mjesto? kad bi se brojao balkan kao jedna drzava tad bi bili prvi :D 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina

"Svrha akcije je informirati javnost o učincima krivotvorenja i piratstva vezano za zdravlje i sigurnost građana..."

Mislim,stvarno....djeco,nemojte piratizirati! Bute dobili Sidu,možda čak raka ako vas prokune koji glazbenik ili programer{#}

ne pomažem nikome ništa,sve dok se ne naučite čemu služi tipka hvala (ako je ima na topicu)
Moj PC  
23 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Majko mila ovi Zampiri svako malo nadmaše sami sebe u krajnjoj retardiranosti... {#}

Jel se ko sjeća one ""press konferencije"" (dvostruki navodnici nisu slučajna greška s moje strane nego jednostavnu za takvu glupost jednostruki nisu dovoljni) nedavno di su objasnili da je piratstvo krivo za otpadanje guma sa Mercedesa i probleme sa erekcijom ?

A sad idu širiti svoju pokvarenu goebbelsovsku propagandu na Rivi i trovati umove nevine djece i penzića ? Da je pravde trebalo bi policiju poslati na tu gamad i sve ih u zatvor strpati kao i sve druge kriminalne organizacije !

19 0 hvala 1
16 godina
Enkidu kaže...

..za otpadanje guma sa Mercedesa i probleme sa erekcijom ?

..

-ali oni jesu krivi za gumu i penis, tako kaže stiček iz BSA, on zna da nije origianlan dio (istina, nije ni origianlan vic)... {#}

kao btw:

Nego bi (opet) malo tupio o downloadu, uploadu. Nema piratskog sadržaja, nema piratskog downloada, nema ileglanog, itd. (jer da je to piratski software, tad se BSAovci i ZAMPovci nebi imali na temelju čega buniti, osim ako su pirati njihovi poslodavci). Sadržaji koji se razmjenjuju su Microsoftovi, Neki-Pjevač-Grupa, Neki Film WarnerBrossa, .. to nije piratski sadržaj nego zakonom zaštićen sadržaj koje simbolički na plakatu vidimo pod slovom R.

Akcija Zampirion i dalje jaši? Pa bar kad već toliko tupe o kršenju zakona, neg barem budu formalno pravno točni.

Distribucija. ili (jesam dosadan?) pitanje: Što je Piraterija? - možda samo ja ne podrazumijevam istu definiciju? Možda su u šumici?

Može li jedan upit BSA-ZAMPu, službeni, sa službenim (pravno-čitkom, preciznim) odgovorom. Što je Piraterija pa da znamo što propagiraju ili protiv čega se bore u tim antireklamama. Ili zastupaju GoodYear-i ostale Mišelinske pneumatike..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

I ja ću prestati "skidati" piratski sadržaj.Kad me budu plaćali koliko moj rad i vrijedi.

A kako je krenulo, preseliti će se piratiziranje sa neta na ulicu, dućane, skladišta, banke i mijenjačnice.Pa će se dani kada se samo piratiziralo po netu spominjati kao good old days.

Teletina po 100 kuna, pa tko to može platiti. 

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
ATIRade kaže...

Hrvatska je 30. po skidanju piratskog sadržaja sa interneta.

tako nisko mjesto?

Nema druge nego moramo svi združiti naše snage i uprijeti da dovedemo našu zemlju na prvo mjesto. Svatko mora obaviti svoj dio tog masivnog zadatka. To je naša patriotska dužnost !

Baotica kaže...

I ja ću prestati "skidati" piratski sadržaj.Kad me budu plaćali koliko moj rad i vrijedi.

A kako je krenulo, preseliti će se piratiziranje sa neta na ulicu, dućane, skladišta, banke i mijenjačnice.Pa će se dani kada se samo piratiziralo po netu spominjati kao good old days.

Teletina po 100 kuna, pa tko to može platiti. 

Kad smo već kod praktičnog piratiziranja negdi sam čitao da su u vrime ruske revolucije ili odma nakon zabranili prodaju mljevenog mesa u mesnicama. Jer je meso bilo rijetko i skupo a bilo je puno ljudskih leševa naokolo, a mljeveno meso se ne poznaje šta je ako shvaćate šta oću reći... To bi se moglo nazvati piratizacijom mesa...

Poanta je da je super dok se još samo piratizira filmove / igre / mjuzu... Da ne dođe do piratiziranog mesa, piratiziranog imitacijskog kruha, piratiziranog novca itd... Onda znaš da si u dubokim *******...

16 godina
neaktivan

<-----------------

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Živcira me taj ZAMP. Ne skidam piratski sadržaj, ali kupujem redovito cd-ove. Trebaju mi za diplomski, fotografije ili za najobičniji backup onoga što kupim i svejedno naknada ide Elli Dvornik jer je ona kao pjevačica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice