ahhh, jos uvijek bolji chrome....moje testiranje
dobra je 4-ka ali chrome radi ko zmaj =)
http://limi.net/articles/firefox-acid3/
ahhh, jos uvijek bolji chrome....moje testiranje
dobra je 4-ka ali chrome radi ko zmaj =)
http://limi.net/articles/firefox-acid3/
evo sad kad sam popravio ono sa saveanjem tabova mogu reći da mi je četvorka bolja od trojke
Evo i ja stavio četvorku! Prvo dojam je da je brža od trojke i nemam problem sa slovima. Jedini mi bad što gmail manager ne radi, ali i to će s vremenom.
Evo i ja stavio četvorku! Prvo dojam je da je brža od trojke i nemam problem sa slovima. Jedini mi bad što gmail manager ne radi, ali i to će s vremenom.
Meni gmail manager radi savršeno, imam verziju: 0.6.4.1 (last updated 22.03.2011).
Meni gmail manager radi savršeno, imam verziju: 0.6.4.1 (last updated 22.03.2011).
Hm, ne znam zasto meni nece, kaze ne moze se logirati
I meni je bilo nekih muka pa da ti kažem kako sam napravio.
Reinstaliraj addon, skini ovaj najnoviji i restartaj FF, zatim izbriši profile i napravi nove.
Nije brz i fluidan kao Chrome, ali ima neke feature koje Chrome nema tako da sam za sada na FF-u.
Reinstaliraj addon, skini ovaj najnoviji i restartaj FF, zatim izbriši profile i napravi nove.
Evo ss da sve radi ^^
Ne znam, samo mi javi gresku da se ne moze logirati...tko zna sta je...
Nije brz i fluidan kao Chrome, ali ima neke feature koje Chrome nema tako da sam za sada na FF-u.
A to su ?
Cisto me zanima, nisam fan chrome-a
A to su ?
Izbacivanje headera i footera prilikom printanja sto mi je dosta bitno s obzirom da na poslu dosta printam iz browsera. Inace je Chrome nenadjebiv u svemu ostalom.
A kud su nestali gumbi HOME, BACK ..... ??
HOme ti je desno a back lijevo i mozes ih staviti po želji gdje oces.
BTW: desili se vama nekada da zatitra strelica od misa kad stoji na mozilli,dok stavim na desk nista samo kad je na mozili.
Meni svakih 15-20 sec neki cudan zvuk proizvede Firefox.. Nisam to imao prije nadogradnje.
BTW: desili se vama nekada da zatitra strelica od misa kad stoji na mozilli,dok stavim na desk nista samo kad je na mozili.
to ti je problem u flashu...
skini zadnju verziju, ispravili su taj bug, ja sam skino i nema više problema sa tim
HOme ti je desno a back lijevo i mozes ih staviti po želji gdje oces.
Hvala ! To..
Probao sve kako je napisano i dalje neće a se ulogira. Pomoć.
to ti je problem u flashu...
skini zadnju verziju, ispravili su taj bug, ja sam skino i nema više problema sa tim
nema veze sa flashom nego sa Panasonic reklamom koja je sugavo napisana opet u flashu
kad god je ona ne nekoj od stranica o to je najcesce Index i Bug
onda treperi ili nestane mis
nigdje drugdje to ne radi
evo jedno pitanje,,,iskreno u firefoxu 3.....nisam pratio zauzeće memorije,,,ali sad vidim na 8 tabova 223MB četvorka jede,,,normalno?????
meni 3.6.15 sa 10 tabova pije 200mb
A to su ?
Ja bih lično izdvojio AwesomeBar, sa njim mi je sufrovanje brže i lakše.
Ako se ne registruješ, neće ti smetati.
Malo ot: jeste vidjeli flash reklamu na 24 sata? :)
Zapravo me jako zabrinjava što je Firefox toliko puta više skinut od Internet explorera 9. Internet Explorer imaju takoreći svi, što znači da ljudi još uvijek debelo voze paklenu šesticu. Ili u najboljem slučaju osmicu.
Zapravo me jako zabrinjava što je Firefox toliko puta više skinut od Internet explorera 9. Internet Explorer imaju takoreći svi, što znači da ljudi još uvijek debelo voze paklenu šesticu. Ili u najboljem slučaju osmicu.
misli da ie koristi onaj koji nema pojma o kompu, koji ga znam samo upaliti, uplatiti "internet" i onda lupat glavom u zid od puno poruka koje nezna sta znace!