fino su oni krenuli, prvo Team Fortress 2, a sad i Portal...jos samo fale svi boxevi i ja miran :D
GO VALVE!
EDIT - cek, jel ovo sad cijeli Black Box dostupan free za one s ATi karticama ?
fino su oni krenuli, prvo Team Fortress 2, a sad i Portal...jos samo fale svi boxevi i ja miran :D
GO VALVE!
ja danas dopodne prošao igru, a sinoć skinuo xD
sad mi još ostaju one bonus misije
šteta što ovakve igre nisu duže
zahvaljujući zajednici, možeš skidat dodatne misije s interneta i igrat i njih.
evo jedna za primjer
Nije, fali ti još Half-Life 2, Half-Life 2 Episode One, Half-Life 2 Episode Two.
Radi se o vjerojatno najboljem SP FPS iskustvu, tako da i dalje vrijedi kupiti Orange Box.
Ja sam Orange Box platio 120kn prije godinu-dvije dana :/.
prešo igru...odlična je samo dosta kratka i lagana
Nije, fali ti jošHalf-Life 2, Half-Life 2 Episode One, Half-Life 2 Episode Two.
Radi se o vjerojatno najboljem SP FPS iskustvu, tako da i dalje vrijedi kupiti Orange Box.
Ja sam Orange Box platio 120kn prije godinu-dvije dana :/.
ja sam boldano dobio ko neki vaučer pa sam se zato zbunil...bilo je ko ovo :
http://www.joystiq.com/2007/05/31/free-half-life-2-games-via-steam-for-ati-radeon-owners/
Nije to to.
Kako sam gore napisao, u Orange Boxu dobiješ HL2, HL2 EP1, HL2 EP2. Sam HL2 je jedna od najboljih igara ikada, SP je, i traje oko 15-ak sati. HL2 EP1 je nastavak, kao i HL2 EP2.
U toj promociji dobiješ HL2 DM, koji je običan Deathmatch MP, i HL2 LC koji je tehnološki demo (benchmark). Nemaš ni S od SP-a, niti H od Half-Life-a - Doduše jedino možeš vidjeti kako izgleda HL2.
Ne, nisi dobio niti je HL2 i epizode ikada bile free, niti će biti.
Nije to to.
Kako sam gore napisao, u Orange Boxu dobiješ HL2, HL2 EP1, HL2 EP2. Sam HL2 je jedna od najboljih igara ikada, SP je, i traje oko 15-ak sati. HL2 EP1 je nastavak, kao i HL2 EP2.
U toj promociji dobiješ HL2 DM, koji je običan Deathmatch MP, i HL2 LC koji je tehnološki demo (benchmark). Nemaš ni S od SP-a, niti H od Half-Life-a - Doduše jedino možeš vidjeti kako izgleda HL2.
Ne, nisi dobio niti je HL2 i epizode ikada bile free, niti će biti.
Dobio sam HL2 EP2 sa vaučerom u bundleu od grafe (2600xt, kod 2900xt se dijelio TF2 i Portal uz njih
Aha, ja sam mislio da govoriš onu akciju za kartice HL2 DM i HL2 Lost Coast.
Bogami usra*i su ga.
Danas je zadnji dan bio (do 23:59 danas po njihovom) i ko ga nije skinuo a stavio ga je u library pisat ce mu purchase.....znaci da sam dobro reko da zavrsava 18.9, al ko ga nije skinuo nemre doc do njega besplatno....
Prilično sam siguran da to ne vridi.
Stavia san ga skidat oko 1 i skinia se do 4, i ujutro sam normalno igra.
Prilično sam siguran da to ne vridi.
Stavia san ga skidat oko 1 i skinia se do 4, i ujutro sam normalno igra.
po njihovom vremenu (GMT-10 ja mislim)....
moj frend je jucer stavio u library, sad ga ide skidat i nemoze...stalno mu pise da mora platit i nacin kojim ce platit, a jedini gumb kojeg ima je purchase
po njihovom vremenu (GMT-7)....
moj frend je jucer stavio u library, sad ga ide skidat i nemoze...stalno mu pise da mora platit i nacin kojim ce platit, a jedini gumb kojeg ima je purchase
Ja sam ga danas stavio i sad ga skidam.
Ima li još koja besplatna igra na Steamu?
Evo ti lista besplatnih Steam igara.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573
pa idi na to kupi i onda tamo izaberi free install -.-
Ma mislio sam g askinut ali mi se neda radi acount na stemu i neda mi se opcenito skidat steam u komp, a i preso sam vec tako da sta ce mi :)
Tko bi rekao da ću dvije tako zanimljive igre naći besplatno na steamu. (Druga je Team Fortress 2)
Tko bi rekao da ću dvije tako zanimljive igre naći besplatno na steamu. (Druga je Team Fortress 2)
ja sam danas skinuo team fortress 2 jer sam vidio da je besplatan, ali ne nalazi mi servere i ne mogu trening ić, sve što traži net ne mogu, dal treba što napravit ili
ja sam danas skinuo team fortress 2 jer sam vidio da je besplatan, ali ne nalazi mi servere i ne mogu trening ić, sve što traži net ne mogu, dal treba što napravit ili
Isključi pa ponovo upali steam, možda pomogne.
Oće li biti free 20
Meni se upravo skilda a danas je 19.rujna!
Kako da ubacim igru na libary na steamu
EDIT: sada mi pise i da ga imam na kompu a nemam