AMD Radeon HD 9000

poruka: 129
|
čitano: 31.396
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: AMD Radeon HD 9000
overhaul kaže...

- nemam:)
Zato kažem, malo briju sa marketingom, a još stoji zabrana puštanja testova i cijene flagshipa.

e to ja govorim,ako su ga predstavili onda da vidimo šta je iza brda, poznato mi ovo njihovo podizanje hypea 

ali nama smrtnicima ionako ovaj gpu nije zanimljiv jer ciljamo niže gdje nema nikakvih promjena stoga laganini{#}

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 10:32 (dery).
17 godina
AMD Radeon HD 9000

Meni nije nešto jasno. U trgovinama je aktualna verzija HD7xxx

Gdje je nestala verzija HD 8xxx? Zašto se odmah prelazi na HD9xxx???

Moj PC  
3 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 9000

Meni je vise zapao za oko Mantle...

-MANTLE potpuno zaobilazi DirectX, radi se o modifikovanim OpenGL bibliotekama (a koje bi druge bile) specificno napravljene da iskoriste AMD-ov hardver. Naravno, radi samo na GCN arhitekturi, ali to se i ocekivalo. Ovo omogucava uzasno lako portovanje igara za Linux, koje bi po teoriji trebale momentalno da rade i na Linuxu i na Windows-u.

Ovo otvara ogromne mogucnosti. Naravno najbitnija je ta da vise CPU nece biti taj koji "hrani" gpu podacima. Otvara se nova era PC gaming-a sa ovim i SteamOS-om, a u toj novoj eri Microsoft nema sta da trazi. Ni sa svojim API-ima, ni sa svojim operativnim sistemima, a ni sa svojim kontrolerima... AMD je potvrdio da je Mantle otvoren API i da teoretski nVidia moze da ga koristi i prilagodi svojim potrebama.

Inace ovo omogucava developerima da naprave igru na PC-u i samo je prebace na druge konzole, zato sto one takodje mogu da koriste mantle API. Mislim da ce prelazni period trajati par godina, ali za 5-6 godina mislim da ce sve igre zaobilaziti DirectX i raditi sa mantle-om koji ce tada podrzavati sve platforme

Bice ovde gusto

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

8xxx je rezervirana za integrirana i APU rješenja

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
nixass kaže...
lllnuclearlll kaže...

8xxx je rezervirana za integrirana i APU rješenja

Hvala na odgovoru.

Ne kužim čemu toliko TD ako nešto ne znam i ne pratim toliko, al eto svako svoje frustracije liječi na drugačiji način {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 14:25 (lllnuclearlll).
13 godina
protjeran
Tak ti je to ovdje na bagu,odma te razapnu:-)
||| Core™ inside |||
17 godina
AMD Radeon HD 9000

Uz cijenu da se i mene razapne, jesam ćorav ili Bug nije ni predstavljanje popratio u vijestima???
Ono, imaju vijest o nogometnom slobodnom udarcu 4 ligaša iz njemačke, imaju dakako o steve jobs svetištu,
ali ovo je jedina vijest o radeonima? http://www.bug.hr/vijesti/radeoni-tijekom-tjedna/126833.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Uz cijenu da se i mene razapne, jesam ćorav ili Bug nije ni predstavljanje popratio u vijestima???
Ono, imaju vijest o nogometnom slobodnom udarcu 4 ligaša iz njemačke, imaju dakako o steve jobs svetištu,
ali ovo je jedina vijest o radeonima? http://www.bug.hr/vijesti/radeoni-tijekom-tjedna/126833.aspx

bug uvijek kasni doće vijest tijekom tjedna

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ja sam rekao dobar dan i dobio 4 td-a... {#}

Ali eto tebi {#} od mene da se malo omjer tu/td popravi... :)

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice