Pa to se znalo već od 19.st. da bu Ati razmontiral nevidiju, uzduž i poprijeko, em po pitanju cijena em po pitanju performansi...
A sad još ovo sranje s driverima na envidiji, o tom nebum ni pričal
Pa to se znalo već od 19.st. da bu Ati razmontiral nevidiju, uzduž i poprijeko, em po pitanju cijena em po pitanju performansi...
A sad još ovo sranje s driverima na envidiji, o tom nebum ni pričal
Samo se nadam da če stavit neku grafu koja če moč držat BF4 na ultra i 60+ FPS po pristupačnoj cijeni. I da, BF4 je bolje optimiziran za AMD GPUs?
Sry za offtopic.
Samo se nadam da če stavit neku grafu koja če moč držat BF4 na ultra i 60+ FPS po pristupačnoj cijeni. I da, BF4 je bolje optimiziran za AMD GPUs?
Sry za offtopic.
Da, AMD prisvojio BF, a Nvidija GTA 5.
Danas bi trebala biti prezentacija?
Da ali po našem vremenu mislim kasno navečer ili sutra.
mislim da bi trebalo biti oko 21h po našem vremenu..
Ja samo čekam da portali krenu objavljivati recenzije koje imaju već danima spremne.
Glasine su da ce nova 9000 serija radit exkluzivno za linux tj. SteamOS. Sa grafickom ces dobit Half Life 3 koji je takoder exkluzivan za SteamOS.
Ovo je potpuno razočaranje. Ja sam mislio da će nakon dvije godine ići komplet nova paleta a ono samo flagship je novi a ostale ista ova serija koja je lansirana skoro prije dvije godine !!
Mogli su staviti barem cooler kakav HD7990 ima za flagship model(e) a bojom i izgledom se uopće neću zamarati jer je to smiješno.
Ovo je potpuno razočaranje. Ja sam mislio da će nakon dvije godine ići komplet nova paleta a ono samo flagship je novi a ostale ista ova serija koja je lansirana skoro prije dvije godine !!
A kaj si ti očekival zapravo jel, znaš kak ti to ide danas je bitno izbacit jedan ili dva nova GPU modela s kojim potučeš najačeg trenutnog konkurenta.Dakle ako če sad AMD imat najaču grafu, oni su svoj zacrtani plan obavili i skinuli su sa vrha onog Titana od Nvidije i to je to.
Možda i je razočaranje, al bar bu bili jeftiniji od zelenaša, jesam spomenul i da bu bili jači...
Sad još i problemi sa livestream-om...
"There is an issue with the Youtube stream and AMD is postponing the meeting until it can be resolved. They think it might take another 30 minutes."
"There is an issue with the Youtube stream and AMD is postponing the meeting until it can be resolved. They think it might take another 30 minutes."
100% neki nVidia fanboy je umiješan u ovo. Sumnjam na onoga lika na 7:30
više bi bilo vrijeme da se promjeni ime teme ili ugasi jer hd9000 ne postoji
Link od livestream-a: http://www.livestream.com/amdlivestream?t=637320
kako ga samo kakaju sa ovom promiđbom i podizanjem hypea kao da su izmislili nešto revolucionarno pa će nabit cijenu u nebo,a neka to im je posao da hardwarefilićari sline za komadom plastike koje nema još mjesec dana
ali oprošteno im je jer je nvidia još više pretjerala sa cijenom svog gtx780 pa neka ih amd sad syebe
kako ga samo kakaju sa ovom promiđbom i podizanjem hypea kao da su izmislili nešto revolucionarno pa će nabit cijenu u nebo,a neka to im je posao da hardwarefilićari sline za komadom plastike koje nema još mjesec dana
ali oprošteno im je jer je nvidia još više pretjerala sa cijenom svog gtx780 pa neka ih amd sad syebe
Nije to nikakvo hajpanje jel, ko dobro razumije engleski sad trenutno pričaju o zvuku u igrama i svemu ostalom.Vezano za zvuk ova novost AMD TrueAudio Tehnology, kolko se meni čini to je itekak velika novost ili novina to sigurno.
Ovo je da ne povjeruješ! 100 ojra, da ih šef tamo iza šamara!
P.S. Ovo maloprije nije bilo na web stranici... http://www.amd.com/us/press-releases/Pages/amd-radeon-r9-2013sept25.aspx
A kaj si ti očekival zapravo jel, znaš kak ti to ide danas je bitno izbacit jedan ili dva nova GPU modela s kojim potučeš najačeg trenutnog konkurenta.Dakle ako če sad AMD imat najaču grafu, oni su svoj zacrtani plan obavili i skinuli su sa vrha onog Titana od Nvidije i to je to.
Pa Titan nikad nije ni bio na vrhu 7990 Devil i Klub su drzali tron,imali smo 7990 Sapphire i HFX ali su to bile reparirane,(prepravljene) 7970 dc2 sa boljim klokom,pixelom, ali je daleko bila od ove dve navedene i razlike su velike....
Sada vidimo i ovu R seriju..meni (tako ja vidim) ovo je nesto izmedju 7970 i 7990..videcemo treba da sacekamo prve kupce,rezultate itd..ono sto je dobro za sve nas otici ce cene dole sve do serije 7970 i to je barem za mene najbitnije...
Ako ništa, u jednom je amd (okej ati) dobar, grafičke znaju napravit.
No meni ide na Qrac to mijenjanje brandinga,
ali ajde razumijem - došli su (skoro) do 9 pa idu opet natrag na početne (serija 1 je fuj fuj to se uvijek preskače)
no tko će sad lovit za glavu i za rep koji je r7 koji r9 i zašto i kako i iza kojeg ide x... bljak.
Hajdmo vidjeti hoće li nevidija štogod korigirati cijene svojim bezobraznim 780 i titan modelima.
Audio me nije prodao jer su samo forsali taj gaming aspekt. Kad su ga toliko nabrijali, mogli su i
kakvu profi upotrebu utefteriti, neki ASIO 3.0 a ne sto virtualnih kanala...
Khm, koliko nas je također zainteresirano za 4K gaming? Nek dignu ruku oni koji imaju spreman 4k monitor :P
Ako imas 4k monitor, ti si u onih 0.01% foruma koji ga ima... Tako da ces tesko naci jos kolega sa 4k...
Ako imas 4k monitor, ti si u onih 0.01% foruma koji ga ima... Tako da ces tesko naci jos kolega sa 4k...
- nemam:)
Zato kažem, malo briju sa marketingom, a još stoji zabrana puštanja testova i cijene flagshipa.