uf drži me ovaj prokleti hype!Jedva čekam zamjenu za svoju staru 4870,služi me već 4 godine...mislim pikirat nešto u rangu 7950.Koliko vas misli uzimati novu grafu?
30 | uzet cu 9000 seriju |
---|---|
30 | nemam jos namjeru mijenjat gpu |
uf drži me ovaj prokleti hype!Jedva čekam zamjenu za svoju staru 4870,služi me već 4 godine...mislim pikirat nešto u rangu 7950.Koliko vas misli uzimati novu grafu?
30 | uzet cu 9000 seriju |
---|---|
30 | nemam jos namjeru mijenjat gpu |
kolike bi bile cijene novih kartica i da li ce cijena ostalih pasti. ako netko vise zna bio bih zahvalan
kolike bi bile cijene novih kartica i da li ce cijena ostalih pasti. ako netko vise zna bio bih zahvalan
Cijene HD7000 grafičkih kartica će pasti a cijena novih HD9000 bi trebala biti slična početnoj cijeni HD7000 grafi.
Cijena za 9880 bu bila oko 2400kn..
Nadam se da bu se mene pitalo kod formiranja cijena
Trebalo bi da bude jeftinija od GTX 780 a skuplja od GTX 770. To znači da bi u USA mogla koštati oko 550$ do oko 600$. Ali ako uzmemo u obzir da će nadmašiti i Titan i GTX 780, nije isključeno da bude koštala i od 650$ naviše!
Tesko da ce HD 7000 otici dole sa cenama bar ove godine sve dok se "kupuje" ne ide dole
Tesko da ce HD 7000 otici dole sa cenama bar ove godine sve dok se "kupuje" ne ide dole
Da, ali fora je sto se nekupuje
Fora je sto se ne kupije kod nas na balkanu jel nam takva finansiska moc...i damo na kartu do 200-250 max..inace Radeon serija 7 je naprodavanija Hight end karta cak i ona "svemirska" 7990 govorim o evropi i americi i opste u svetu
Doduse i opravdano mozemo da pricamo sta hocemo nema trenutno jace karte na trzistu...a cena je sad druga stvar
Ako uzmemo u obzir da 7990 košta već od (dostupnih) 650$ za pretpostaviti je da će nova GPU koštati toliko a da će je nadmašiti po potrošnji i performansama.
Ista situacija kod mene, s 4xxx planiram na 9xxx.
Pratim kako padaju cijene GPU sa AMD čipovima. Čini se da AMD želi da rasproda sve sa zaliha prije lansiranja nove serije!
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=HD+7970&N=-1&isNodeId=1
Pratim kako padaju cijene GPU sa AMD čipovima. Čini se da AMD želi da rasproda sve sa zaliha prije lansiranja nove serije!
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=HD+7970&N=-1&isNodeId=1
covjece cijene kod nas su duplo skuplje...
Godinama kupujem u USA i cijene su više nego prihvatljive. Samo u zadnje vrijeme pošta je osjetno poskupila pa moram vrebati ljude koji putuju
Koga briga za ime grafičke ako su perfomanse dobre, bolju grafičku uzimam pa makar se zvala Prdecana 190.
A bude li se Prdecana 190 pokazala boljom od gtx780 - svi će htjeti novu i dugo najavljivanu Prdecanu 290, biti će ili Prdecana ili ništa ! Čime se vi zamarate..
stvar je u tome sto novi način imenovanja odnosno nomenklature grafičkih kartica unosi samo konfuziju kod potrošača
E to se ceka, znaci mozemo kod nas ocekivat kraj 10-og mjeseca..
Taman pred nadolazeci BF4..
Ime AMD-ovih grafičkih bi se kad tad trebalo promjeniti,neka su to sad riješili,brzo ćemo se mi priviknuti na ove nazive :)
Još samo jedan u nizu linkova koji samo nagađaju specifikacije. Iskreno, nadam se da se nešto dobro valja iza brda čim je AMD tako dobro sakrio fotografije i tehničke karakteritike. Čak ni Apple-u to nije pošlo za rukom! Čestitam!
Jedino što je sigurno je da će novi GPU biti izrađen u 28nm http://www.overclockers.com/amd-confirms-hawaii-28nm/
Jedva čekam srijedu i to službeno lansiranje da portali objave recenzije koje su već napravili . Mene zanima srednji segment.
Kolika bi cijena mogla biti kod nasih dilera ako je vani 600$
EDIT: svejedno ce mi biti dio novog kompa uh, jedva cekam
Kolika bi cijena mogla biti kod nasih dilera ako je vani 600$
EDIT: svejedno ce mi biti dio novog kompa uh, jedva cekam
oko 5000 kn
Zasto je memory nasaltana na tako nizak clock?
I wtf cijena? Lani je opravdanje za više cijene bio proizvodni proces novi, koje je sad? Ne da nije jeftiniji launch price, nego jos veci. Na kraju ce nam postat normalno da je single gpu high end 1000$ kako su krenuli. Nekad smo se sokirali cijenama od 600$ za dual gpu zvijerke. Sad je ovo ok..
Možda je neko već stavljao... BUM!
Nvidija =