24mobi - nova virtualna mobilna mreža u HR

poruka: 6
|
čitano: 6.409
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav forumašima ;),

evo baš sam na TV-u vidio rekalamu za novu virtualnu mobilnu mrežu 24mobi. Riječ je o usluzi koju će 24sata nuditi u suradnji s HT-om. Evo vam linkovi pa proučite:

http://www.24mobi.hr/

http://www.24sata.hr/tech/24sata-predstavlja-24mobi-mrezu-s-besplatnim-sadrzajem-365927

http://www.24sata.hr/tech/virtualna-mobilna-mreza-brzo-svi-po-24mobi-stigao-je-ninja-366029

EDIT (dopuna informacija):

Svi korisnici 24mobi će uz uobičajene mobilne usluge svakodnevno moći besplatno surfati portalom 24sata.hr. 24mobi donosi mobilne novine - kratki pregled najzanimljivijih vijesti koje će sutradan biti objavljene u novinama ili na internetu.

Korisnici će uživati i u dodatnim besplatnim ekskluzivnim sadržajima 24sata na svojem mobitelu. 

24mobi start pakete i bonove za nadoplatu potražite na svim kioscima

Riječ je o prvoj medijskoj virtualnoj mreži u ovom dijelu Europe koja je proizašla iz suradnje Hrvatskog Telekoma i 24sata. 

- HT u projekt unosi snagu i pouzdanost telekomunikacijskog partnera, a 24sata svoje najjače adute: snažan, visoko prepoznat i popularan brend, sadržajnu nadogradnju mobilnih opcija te najjaču medijsku platformu - rekao je Radovan Klaić, član uprave 24sata zadužen za razvoj novih poslovnih modela. 

Zabavni potencijal ovog projekta istaknula je Marica Jakopović, voditeljica ovog projekta u 24sata: 'Korisnici se mogu zabaviti besplatno surfajući portalom 24sata.hr, a tu je i ‘breaking news’, SMS koji će isporučiti najvažnije informacije istog trena kad se dogode. Primat će i dnevni SMS horoskop koji će otkriti kakav će im biti dan. Stoga je i marketinški slogan koji prati lansiranje ove naše usluge vrlo jasan - “Zabava narodu”.   

24mobi korisnicima pruža jednostavnu kontrolu nad budžetom dok koriste mobilne usluge, ali i dodatnu vrijednost besplatnim sadržajima.

Tarifne opcije:

Ninja S

120min

120SMS

120MB

18kn

Ninja M

240min

240SMS

240MB

24kn

Ninja L

480min

480SMS

480MB

38kn

Opcije traju 14 dana od dana aktivacije.

Kada potrošiš sve minute, megabajte ili SMS poruke iz aktivirane opcije (ili ako opciju nisi ni aktivirao) za tebe vrijede cijene iz osnovne 24mobi tarife:

• Usluga* CIJENA (kn)
  • Poziv 0,99 (0,79)
  • SMS 0,39 (0,31)
  • MMS 0,99 (0,79)
  • Podatkovni promet** 0,39 (0,31)
  • Naknada za uspostavu poziva 0,29 (0,23)

Sve u svemu još jedno novo maslo HT-a i kompanije. Moje mišljenje ne sviđa mi se.

ANKETA: Koju mobilnu mrežu preferirate (anekta ne dozvoljava više od 5 odgovora pa je nastavak ankete u slijdećoj poruci):

8 HT
12 Vip
15 Tele2
2 Tomato
18 Bonbon
Pozz, Data ;))
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:54 (Lieutenant commander Data).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skuplja od konkurencije..

6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koju mobilnu mrežu preferirate (nastavak ankete iz prvoga posta):

0 MultiPlus mobile
2 24mobi
Pozz, Data ;))
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:55 (Lieutenant commander Data).

0 0 hvala 0
13 godina

A znaci ona ninja koje se skitala gradovima je zapravo maslo 24 sata {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar nije očito, pa 24Sata su jedini medij koji je na internetu izvještavao o tom famoznom ninji. 

U vezi ankete, meni su najdraži Tele2 i Vipnet ali koristim Tele2 jer je Vipnet preskup {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: 24mobi - nova virtualna mobilna mreža u HR

gadi mi se sve kaj ima veze sa 24sata. osim serije

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice