Jeftine akcijske kamere

poruka: 2
|
čitano: 3.028
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, Danny_HR, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
Jeftinije akcijske kamere

Pozdrav, moze par dobrih modela od cca 40ak $ ? Ja recimo kupujem nećaku kojem ne treba profi oprema ali ipak da bude neki entry level, da zvuk ne kasni za slikom, da slika nije zrnata i da se ne trese ko blesavo i da dodatna oprema nije skuplja od same kamere.... Da si klinac može snimiti kak vozi bicikl i staviti na YouTubeu a da to ne izgleda kao da je snimano sa Panasonic GD 90.

 

Ajmo probat izbjeci skladišta izvan EU tako da roba stigne bez straha od dodatnih nameta.

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
12 godina
moderator
online
Re: Jeftinije akcijske kamere

Prije kupovanja izvana pročitaj: https://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

 

A sad, koje firme zbilja imaju skladišta u EU, a koje imaju samo tranzitna skladišta... Ne znam. Najsigurnije ti je onda naručiti valjda od nekog europskog dućana ili preko eBaya, jer mi se čini da GearBest i Banggood imaju samo tranzitna EU skladišta, koja ne izbjegavaju carinjenje.

 

40 dolara je malo za akcijsku kameru, čak i kad se naručuje izvana. Izbjegavaj modele koji ne snimaju video kodekom H.264 u barem Full HD (1920x1080) rezoluciji, gledaj modele koji pri toj rezoluciji snimaju sa 60 sličica u sekundi (bit će manje posljedice trešnje), a poneke imaju i elektroničku stabilizaciju (ali brijem ni jedna za 40 dolara).

 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice