PowerPoint prezentacija

poruka: 10
|
čitano: 5.868
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
PowerPoint prezentacija

Kako napraviti što bolju i impresivniju powerpoint prezentaciju? Dali postoje neki programi koji daju specijalne efekte u prezentaciju? Glupo mi je samo staviti par animacija jer to svi rade i jako mi je važno da imam što bolju prezentaciju jer mi to ovisi o ocjeni.

Hvala!

Tatice,tatice obrisala sam dizel motor svojom novom haljinom, a zatim sam umotala mrtvu svinju unutra. Ma glupačo zadavit ću te ! Mrlje od mrtve svinje više nisu problem! FUX!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xDCp4X6zbFo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PowerPoint prezentacija

Možeš uvesti video u wmv obliku u PP prezentaciju...glasove ..govor i tako....
Recimo 3gp konvertiraj u wmv i uvezi u prezrntaciju i eto nešto što nitko ne očekuje .To je samo jedan proijedlog
ali sigurno na forumu ima specijalista za PP.Nisi ograničen samo na animacije iz PP-a.

v_maxcpp
17 godina
Zar ne postoji neki softwear koji dodaje još nekoliko animacija?Znam da je bio u BUG DVD-u ali neznam kojem točno.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
16 godina
neaktivan
PowerPoint prezentacija

Najbolje prezentacije koje sam vidio bile su bez efekata.

Ali su zato prezentatori bili vrhunski.Tekst, graf, porast, pad, ... I da se sve vidi bez naočala.

Ali sam se zato nagledao i prezentacija gdje skoro da nisam dobio morsku bolest. 

Nego, jel trebaš najefektniju ili najbolju?

Ak trebaš najefektiniju trpaj sve i svakaj :), a ak hoćeš najbolju onda svladaj temu koju prezentiraš... i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 11:06 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
mrgud kaže...

Najbolje prezentacije koje sam vidio bile su bez efekata.

Ali su zato prezentatori bili vrhunski.Tekst, graf, porast, pad, ... I da se sve vidi bez naočala.

Ali sam se zato nagledao i prezentacija gdje skoro da nisam dobio morsku bolest. 

Nego, jel trebaš najefektniju ili najbolju?

Ak trebaš najefektiniju trpaj sve i svakaj :), a ak hoćeš najbolju onda svladaj temu koju prezentiraš... i to je to.

potpisujem!
17 godina
neaktivan
PowerPoint prezentacija

Koristi Keynote Cool

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Zar ne postoji neki softwear koji dodaje još nekoliko animacija?Znam da je bio u BUG DVD-u ali neznam kojem točno.

Postoji. Ovation se zove. Mislim čak da ga je Adobe otkupio... nisam siguran. Al nevažno, uglavnom tak se zove pa Googlaj.
17 godina
protjeran
Komikus kaže...

Postoji. Ovation se zove. Mislim čak da ga je Adobe otkupio... nisam siguran. Al nevažno, uglavnom tak se zove pa Googlaj.
 Vjerojatno ću koristiti Ovation pa me zanima jel mogu tu prezentaciju koju napravim doma pomoću ovationa staviti na usb i prezentirati na drugom kompjuteru koji nema instaliran taj program.

Tatice,tatice obrisala sam dizel motor svojom novom haljinom, a zatim sam umotala mrtvu svinju unutra. Ma glupačo zadavit ću te ! Mrlje od mrtve svinje više nisu problem! FUX!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xDCp4X6zbFo
17 godina
E nisam siguran,probaj mislim da treba imati instalirani ovation kako bi mogao i gledat.
Provjeri!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
16 godina

evo da osvjezim temu Izlanuo se xD ...zanima me mogu li kako snimiti nesto na desktopu i onda dodati zvuk u to(u jednom slideu)....mislio sam napraviti nekakav tut. za izradu vbs. i bat. skripti....Cool

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice