stavim ms office da mi se instalira i samo sen automatski restartira komp,a kad uđem vidim nije instalirano.
pokušao sam još jedanput al ne ide.
stavim ms office da mi se instalira i samo sen automatski restartira komp,a kad uđem vidim nije instalirano.
pokušao sam još jedanput al ne ide.
Dali je riječ o legalnoj ili ilegalnoj verziji?
Dali je riječ o legalnoj ili ilegalnoj verziji?
ilegalna.sve ja skoro imam ilegalno :)
sada mi se pojavljuje ovo:
microsoft office enterprise 2007 encountered an error during setup
Provjeri dal imas windows instaler 3.1 jer ja sam imao problema sa instalacijom dok nisam stavio taj instaler 3.1.Ako imas SP3 onda ti netreba.
nisam dugo vremena pokušao riješit taj problem,samo sam si instalirao 2003.
kako je došlo do nekog problema hoću opet staviti 2007,ali mi se kod upgrade-a samo pojavi error(office je na cd-u u .iso).
treba mi pomoć oko upgrade-a zbog errora.
imam pitanje...
koja je razlika između office-a 2007 professional i enterprise? koji je bolji?
Obadva sadrže Word, Excel, Publisher, PowerPoint, Access i Outlook, a Enterprise u odnosu na Professional sadrži još i Groove, Infopath i OneNote.
Obadva sadrže Word, Excel, Publisher, PowerPoint, Access i Outlook, a Enterprise u odnosu na Professional sadrži još i Groove, Infopath i OneNote.
Skinuo si neku divlju verziju.
Vjerojatno zbog sumljive dobave nase verzije.
Očito si skinuo verziju sa automatiziranom instalacijom.
Inače, originalni Enterprise traži serial prilikom instalacije.
a ništ onda. ostat ću na officeu 2003 sve dok ne nabavim neki normalni 2007
edit: tek sad sam vidio post iznad. ma taj office sam dobio od frenda, al nema veze... ostajem ja na 2003
vjerojatno si skinuo "Blue edition" verziju, kolega ga je skinuo - uploader kaže da je to neslužbena, editorska verzija BEZ suvišnih instalacijskih uputa i slično, mislim da ima nešto više aplikacija takav office. Zasad radi sve OK.