koristim office 2007 STUDENT
neznam zašto
al najljepše i najlakše od tih officea mi je sjeo OpenOffice 3.1 ... je glomazan ali meni je brži za razliku od mso
možeš
pogotovo dok mi otvara pp minutu prokleti microsoft office...a ovaj za par sekundi
možeš
pogotovo dok mi otvara pp minutu prokleti microsoft office...a ovaj za par sekundi
Microsoft Office 2008, ali nisam odusevljen...
Koristio sam office 2003, prešao sam na 2007 i ja sam zadovoljan. već više od godinu dana koristim 2007, navikao sam se, instalirao hr jezik i sve radi odlićno osim kada instaliram plug-inove. Dosta je jedan plug-in pa makor on bio i od samog Microsofta da se cijeli paket programa uvelike uspori. Moja vam je preporuka ako koristite office 2007 bježte od plugova ko' vrag od tamjana
open office inace sada nijedan
Koristim NOTEPAD za sve, ponekad mi eventualno zatreba Word, ali neda mi se instaliravat, meni ti Office programi samo smetaju, i kupim smeće, pa zaboravim izbrisat, al to kupim i bez toga!
ja takodje kad god mogu koristin notped ali sam morao instalirati i 2007 jer sa 2003 nisam mogao otvarati neke dokumente koji su pravljeni u 2007.
office 2008 koliko vidim ja sam jedini
ja takodje kad god mogu koristin notped ali sam morao instalirati i 2007 jer sa 2003 nisam mogao otvarati neke dokumente koji su pravljeni u 2007.
office 2008 koliko vidim ja sam jedini
Mogao si nam nešto reći o njemu. Što je promjenjeno, što poboljšano? Dali je bolji od 2007?
Nisam još 10 koristio.
Mogao si nam nešto reći o njemu. Što je promjenjeno, što poboljšano? Dali je bolji od 2007?
Nisam još 10 koristio.
MS Office 2007 HR bez ikakvih SP.
Koristim Microsoft office 2003 i zadovoljan sam.Prije sam pokušao sa office-om 2008,ali se nisam snalazio
Koristim Microsoft office 2003 i zadovoljan sam.Prije sam pokušao sa office-om 2008,ali se nisam snalazio
na jednom office 2003, jer je komp jako star, a na drugom office 2007 enterprise
Office 2007
Koristim Office 2003.
Ne koristim ni jedan al imam 2007 instaliran na kompu.
pa recimo, radi brže,još su malo sve ušminkali, ali najvažnije je , barem meni kaj se sad puno lakše snalazim u excelu...a sve zbog toga, kad sam prešao na 2007 verziju, s wordom sam bil oduševljen i nikad se više ne bi vatil na sučelje od ver. 2003 ili starije, dok sam kod excela ponorel, nisam znal ni kud ni kamo...sve mi je bilo koma, ali nakon nekog vremena sam se priviknuli i sad sve skupa mi je ok...koristim još powerpoint i publisher i oni su mi ok kaj se sučelja i snalaženja po njemu puno bolji od 2003(kad usporedim s 2007), a sad u ver. 2010 sam ko doma s onim za kaj meni trebaju...
e sad, od svega ovoga ništ nije radikalno promijenjeno,ja sam ovo instaliral, jer sam manijak koji svaku novu verziju softvera mora instalirat i vidit kak to radi, a za ostale koji nemaju takvih afiniteta, ostanite na onome kaj vas dobro služi i nemate s tim problema, a na nove verzije se prelazi onda kad vam to za posao postaje nužno...svi koji su na 2007 i zadovoljni s njime, ostanie tam di jeste i uživajte...za 2010 verziju imate vremena, ako uopće bude potrebe za njom :)
Ja koristim office 2007 Ultimate i vrlo sam zadovoljan njime.
OpenOffice 3.1.
za tolike pare najbolji izbor, hehe
OpenOffice 3.1