Koji office koristite?

poruka: 272
|
čitano: 75.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Koji office koristite?
dogman kaže...

koristim office 2007 STUDENT

ja isto
17 godina
doxy kaže...

neznam zašto

al najljepše i najlakše od tih officea mi je sjeo OpenOffice 3.1 ... je glomazan ali meni je brži za razliku od mso

Ne vidim kako uopce vidis brzinu, tj. razliku koji je brzi osim sto s ejedan otvara 3 sekunde drugi 2 i pol?:D
Za poslovnu upotrebu a kamoli osobnu brzinu ne mozes ni osjetiti. Pogotovo sa konfom poput tvoje!;)
17 godina
protjeran
Koji office koristite?

možeš

pogotovo dok mi otvara pp minutu prokleti microsoft office...a ovaj za par sekundi

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

možeš

pogotovo dok mi otvara pp minutu prokleti microsoft office...a ovaj za par sekundi

Koliki je to onda PP? Par stotina mb?:D
Naravno ovisi jesu slike, video ili sto vec unutra ali cudno mi kako ti toliko dugo otvara PP a jesi probao u O.o otvoriti PP iste velicine?
17 godina
Koji office koristite?

Microsoft Office 2008, ali nisam odusevljen...

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
17 godina
ivoleko kaže...

To ti je kada imas OS X... :D
16 godina
Koji office koristite?

Koristio sam office 2003, prešao sam na 2007 i ja sam zadovoljan. već više od godinu dana koristim 2007, navikao sam se, instalirao hr jezik i sve radi odlićno osim kada instaliram plug-inove. Dosta je jedan plug-in pa makor on bio i od samog Microsofta da se cijeli paket programa uvelike uspori. Moja vam je preporuka ako koristite office 2007 bježte od plugova ko' vrag od tamjana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka kaže...
ivoleko kaže...

To ti je kada imas OS X... :D
 a slusaj, po meni je krivac Microsoft jer mogao se Office na macu napravit puno bolje
jest da su tu sve opcije, ali s velikim dokumentima koji imaju puno equations ili grafova, pocme sporo radit
ali eto bar se ne rusi ka na windowsima...
DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
17 godina
ivoleko kaže...
ali eto bar se ne rusi ka na windowsima...
 Meni se jos niti jednom nije srusio! A cuj nista nije savrseno... jbga glavno da sluzi svojoj svrsi! :D
16 godina
protjeran
Koji office koristite?

open office inace sada nijedan Smijeh

intel-nvidia :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Koristim NOTEPAD za sve, ponekad mi eventualno zatreba Word, ali neda mi se instaliravat, meni ti Office programi samo smetaju, i kupim smeće, pa zaboravim izbrisat, al to kupim i bez toga!

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

ja takodje kad god mogu koristin notped ali sam morao instalirati i 2007 jer sa 2003 nisam mogao otvarati neke dokumente koji su pravljeni u 2007.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2008 koliko vidim ja sam jedini

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Vader kaže...

ja takodje kad god mogu koristin notped ali sam morao instalirati i 2007 jer sa 2003 nisam mogao otvarati neke dokumente koji su pravljeni u 2007.

U office-u 2003 je moguce otvarati dokumente koji su pravljeni u 2007 (.docx) samo je potrebno instalirati compatibilitiy pack...
a takodje to .docx ti je ustvari zipovani format, ako mu promijenis ekstenziju u .zip i onda eskraktujes dobices .doc dokument
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

da si malo bolje pogledao odgovore u temi vidio bi da jos ima korisnika
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Ja koristim MS OFFICE 2010...i radi ko zmaj

17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

hmmm.... :)
pogledaj sliku
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 7:15 (hogar strašni).
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Mogao si nam nešto reći o njemu. Što je promjenjeno, što poboljšano? Dali je bolji od 2007?

Nisam još 10 koristio.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bellatrix kaže...

Mogao si nam nešto reći o njemu. Što je promjenjeno, što poboljšano? Dali je bolji od 2007?

Nisam još 10 koristio.

Jos je BETA, bolje pricekati final version... Ionako ne mogu izmisliti nista prevec novo, samo malo unaprijediti "brzinu", usminkati, mozda dodati koji dodatni format i to je to...
16 godina
protjeran
Koji office koristite?

MS Office 2007 HR bez ikakvih SP.

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Koristim Microsoft office 2003 i zadovoljan sam.Prije sam pokušao sa office-om 2008,ali se nisam snalazioBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
Tomislav95 kaže...

Koristim Microsoft office 2003 i zadovoljan sam.Prije sam pokušao sa office-om 2008,ali se nisam snalazioBelji se

Razumijem te ali bolje se nauciti na novo jer ipak je to budcnost a vec sam milijun puta cuo kako se ljudima dogodi zajeb kada ima netko da neki vazan dokument u .docx koji samo 2007 na dalje moze otvoriti...
Zato bolje naucit novo jer ce sve kasnije verzije ici na taj kalup!
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

na jednom office 2003, jer je komp jako star, a na drugom office 2007 enterprise

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007

0 0 hvala 0
16 godina
Koji office koristite?

Koristim Office 2003.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji office koristite?

Ne koristim ni jedan al imam 2007 instaliran na kompu. Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa recimo, radi brže,još su malo sve ušminkali, ali najvažnije je , barem meni kaj se sad puno lakše snalazim u excelu...a sve zbog toga, kad sam prešao na 2007 verziju, s wordom sam bil oduševljen i nikad se više ne bi vatil na sučelje od ver. 2003 ili starije, dok sam kod excela ponorel, nisam znal ni kud ni kamo...sve mi je bilo koma, ali  nakon nekog vremena sam se priviknuli i sad sve skupa mi je ok...koristim još powerpoint i publisher i oni su mi ok kaj se sučelja i snalaženja po njemu puno bolji od 2003(kad usporedim s 2007), a sad u ver. 2010 sam ko doma s onim za kaj meni trebaju...

e sad, od svega ovoga ništ nije radikalno promijenjeno,ja sam ovo instaliral, jer sam manijak koji svaku novu verziju softvera mora instalirat i vidit kak to radi, a za ostale koji nemaju takvih afiniteta, ostanite na onome kaj vas dobro služi i nemate s tim problema, a na nove verzije se prelazi onda kad vam to za posao  postaje nužno...svi koji su na 2007 i zadovoljni s njime, ostanie tam di jeste  i uživajte...za 2010 verziju imate vremena, ako uopće bude potrebe za njom :)

17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Ja koristim office 2007 Ultimate i vrlo sam zadovoljan njime.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice 3.1.

za tolike pare najbolji izbor, hehe

Nedajte se kontrolirat'!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 16:04 (moTo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice 3.1

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice