Koji office koristite?

poruka: 272
|
čitano: 75.887
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji office koristite?

Office 2007 + Classic menu kako bih se lakše priviknuo na novo sučelje. Jedini razlog zašto ga koristim je to što će najvjerojatnije i dosta drugih programa sučeljem slijediti Officeov primjer pa da prilagodba bude lakša.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji office koristite?

Korstim Office 2003, probao sam i 2007, ali mi se više sviđa 2003. Imam isto mišljenje kao i ti.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
ficho kaže...

2008 (Nisam krivo napisao nego je Mac verzija)

Al osim sto je sporiji, pre saren mi je i prefancywannabe, pa razmisljam o povratku na 2004

Meni se  osobno svidio 2008 (za Mac naravno).
17 godina
Kako uključiti taj klasični izbornik , mislim da sam čitao u nekom časopisu, ali se ne sjećam je program ili postavka Offfice-a
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Kako uključiti taj klasični izbornik , mislim da sam čitao u nekom časopisu, ali se ne sjećam je program ili postavka Offfice-a
 Moras skinuti i instalirati poseban program za to..program ti je inace shareware,ali imas trial 15 dana... evo ti link

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2007 iako sam naviknut na 2003...ah,stari se vec pomalo:(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Ja sad opet koristim Office 2003. Bio sam nešto preko 2 tjedna na Office-u 2007 ali eto me nazad, i opet sam sretan! :) Šta urade od HTML Outlooka....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jako dugo sam koristio Office 2003, jer ga smatram jako dobrim rješenjem.

Al, od kada sam prešao na Vistu, logično se nekako činilo preći i na Office 2007.

I zadovoljan sam, jako. Trebalo je neko vrijeme da se naviknem na novo sučelje i te ribbone, ali nije bilo teško. Sada se nebi vraćao. Mislim da je office 2007 jako dobar.

A svi oni koje muči ovaj novi .docx format, ne koriste sive stanice dovoljno. Jako je jednostavno spremiti file u starom formatu a isto tako i postaviti da se automatski spremi u taj format.

U svakom slučaju taj novi format nikako nije razlog za vraćanje starog office paketa. Drugim riječima, problem sa kompatibilnosti ne postoji.

Ček ček...  Ti možeš snimiti file u .doc formatu 97-2003. Znaš li ti veličine tih file-ova???
17 godina
Koji office koristite?

Office 2003 i na poslu i doma. Jednostavno mi se ne svidja sucelje u 2007, pogotovo nemogucnost odabira koristenog fonta i iskljucivanja clear typea u istom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SmijehAlen kaže...

Al ljudi ako koristite Office, ma svi ovdje uglavnom mislimo na Word... vecinom slabo ko od nas korsiti Excell, Access i tako to.. Ako kucate samo neki tekst za maturski i mozda koji grafikoncic mozete reci da je bolji 2007, ali ako radite malo teze stvari kao sto npr. ja moram za oca :D, vidjecete te neke propuste. Koliko puta mi se otac zalio kad je morao na poslu nesto istampati a nije ispalo isto ko na mom racunaru :D, To je najveci problem kod 2007 je sto se dobro ne slaze sa svojom bracom :D, politika Micrososofta pa ja

Pa sad bas da malo ljudi koristi Excell, Access i slicno, tesko. Smijeh
A nacin spremanja podataka se ionako da staviti po defaultu u Office 2007, stoga mu postavi da sprema podatke u 97-2003 obliku. To nije problem ili greska Officea vec korisnika.
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
SmijehAlen kaže...

Al ljudi ako koristite Office, ma svi ovdje uglavnom mislimo na Word... vecinom slabo ko od nas korsiti Excell, Access i tako to.. Ako kucate samo neki tekst za maturski i mozda koji grafikoncic mozete reci da je bolji 2007, ali ako radite malo teze stvari kao sto npr. ja moram za oca :D, vidjecete te neke propuste. Koliko puta mi se otac zalio kad je morao na poslu nesto istampati a nije ispalo isto ko na mom racunaru :D, To je najveci problem kod 2007 je sto se dobro ne slaze sa svojom bracom :D, politika Micrososofta pa ja

A nacin spremanja podataka se ionako da staviti po defaultu u Office 2007, stoga mu postavi da sprema podatke u 97-2003 obliku. To nije problem ili greska Officea vec korisnika.
 Pročitaj moj post gore i demantiraj se. 97-2003 format nije isto što i onaj format od 2003, ovo je format za neku kompatibilnost i ako želiš spremati file-ove u doc formatu one će biti ogromni.
17 godina
neaktivan
Mah ljudi ovo je topic "koji office koristite" ali posto vidim da se raspravlja o ms officeu to jeste raznim verzijama, problemima i slicno otvaram novu temu Microsoft Office o kojoj ce se o tome raspraviti, a ovu ostavite za ono sto joj je namjena...
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice.org 2.3

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OO. Loše, ali bolje mi rijetko treba. Da MS fajlove otvara kako treba to bi mi ipak trebalo malo ćešće.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa ja imam office 2007enterprise s piratskog broda
:)
17 godina
TaurusO kaže...
Old Iggy kaže...
SmijehAlen kaže...

Pročitaj moj post gore i demantiraj se. 97-2003 format nije isto što i onaj format od 2003, ovo je format za neku kompatibilnost i ako želiš spremati file-ove u doc formatu one će biti ogromni.
 ???
Nikakve bitne razlike nema. Taj 97-2003 format tocno tome i sluzi, da zadrzi kompatibilnost i radi OK.  Defaultni setup svih vecih custom instalacija.

Sad testirao, Word 2003 570 kB dokument (tekst, par tablica, dvije CB slike) pri snimanju u 97-2003 kompatibilnom modu 701 kB. Gdje vidis bitno povecanje? Za zadrzavanje kompatibilnosti izvrsno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2008 23:35 (Old Iggy).
17 godina
neaktivan

save as - pdf...

;-)

šta je toliko teško za tatu.... šta on radi da ti treba office 2007????

17 godina
neaktivan
sasa kaže...

save as - pdf...

;-)

šta je toliko teško za tatu.... šta on radi da ti treba office 2007????

Ako mislis na mene i na mog tatu :D,, a vjerovatno mislis... nisam nigdje rekao da mu treba 2007, nego naprotiv.. da sa njom imam problema.. inace je matematicar i ekonomicar, napisao je nekoliko knjiga i bezbroj radova.. i naravno imam mnoge stvari koje su komplikovane i ja kucam za njega inace koristim office+corel+MatyType (professional equation) + acrobat reader pro ( to mi je trebalo kod knjiga, jer ima puno stranica, preglednije je i tako to)

BTW Ovu temu ostavite samo za izjasnjavanje koji office korisite, napravio sam novu temu "Microsoft Office" i on njoj pisite sve o MS office, njihovim verzijama, problemima, koji je bolji i tako...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

pa i ne bih se baš složio!

a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.

17 godina
neaktivan
Sim4 kaže...

Office 2003. Šta će mi višeSmijeh

Office 2007. Šta će mi manje! Cool XD

U alkoholu sigurno ima ženskih hormona, jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti...
17 godina
Koji office koristite?

Office 2007 na poslu i kod kuce, jednostavno je lego. Ne bi nazad nikako Smijeh

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

MS O 2003 i Open O.

Imam MS O 2007 ali sam lijen instalirat ga. Kad dojdem do fajla koji nem mogel otvorit onda ga budem instaliral.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

ms office 2003,ne da mis se nabavit novi 2007(jako novi star je skoro godinu)

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2003 + PrimoPDF meni sasvim dovoljno.

0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Office 2007

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

.na poslu koristim office 2007 standard..

.a kod kuće office  2003..

.ponešto  o  2007  -  grafičko sučelje je bez zamjerke, tabovi su predivni..

.al  za  njeg  vrijedi  ona,  mislim  da  je  kineska,  "us  svakom  dobrom  ima  nešto  zla,  bla  bla.."

.tak  da  korisnicima  2003  i  starijih  verzija  preporučam  -  ne  ić  previše  u  budućnost,  ostanite  u  2003-oj..

Osmijeh

Area-51 ALX CFX:

Quad Core QX9650 clockani na 4GHz, 2 x 1 GB DDR3 (Patriot Extreme 1333MHz), 2 x Ati Radeon HD3870X2 (Crossfire način rada), 2TB HDD - bih želio imati : D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

open officeCool

Ken leeeee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007Cool

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
sasa kaže...

pa i ne bih se baš složio!

a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.

Za to sto ti smatras "normalnim" ne koristi se Excel nego se koristi Access ili neki program koji koristi neku bazu podataka. Namigiva
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice