Office 2007 + Classic menu kako bih se lakše priviknuo na novo sučelje. Jedini razlog zašto ga koristim je to što će najvjerojatnije i dosta drugih programa sučeljem slijediti Officeov primjer pa da prilagodba bude lakša.
Korstim Office 2003, probao sam i 2007, ali mi se više sviđa 2003. Imam isto mišljenje kao i ti.
2008 (Nisam krivo napisao nego je Mac verzija)
Al osim sto je sporiji, pre saren mi je i prefancywannabe, pa razmisljam o povratku na 2004
office 2007 iako sam naviknut na 2003...ah,stari se vec pomalo:(
Ja sad opet koristim Office 2003. Bio sam nešto preko 2 tjedna na Office-u 2007 ali eto me nazad, i opet sam sretan! :) Šta urade od HTML Outlooka....
Jako dugo sam koristio Office 2003, jer ga smatram jako dobrim rješenjem.
Al, od kada sam prešao na Vistu, logično se nekako činilo preći i na Office 2007.
I zadovoljan sam, jako. Trebalo je neko vrijeme da se naviknem na novo sučelje i te ribbone, ali nije bilo teško. Sada se nebi vraćao. Mislim da je office 2007 jako dobar.
A svi oni koje muči ovaj novi .docx format, ne koriste sive stanice dovoljno. Jako je jednostavno spremiti file u starom formatu a isto tako i postaviti da se automatski spremi u taj format.
U svakom slučaju taj novi format nikako nije razlog za vraćanje starog office paketa. Drugim riječima, problem sa kompatibilnosti ne postoji.
Office 2003 i na poslu i doma. Jednostavno mi se ne svidja sucelje u 2007, pogotovo nemogucnost odabira koristenog fonta i iskljucivanja clear typea u istom.

Al ljudi ako koristite Office, ma svi ovdje uglavnom mislimo na Word... vecinom slabo ko od nas korsiti Excell, Access i tako to.. Ako kucate samo neki tekst za maturski i mozda koji grafikoncic mozete reci da je bolji 2007, ali ako radite malo teze stvari kao sto npr. ja moram za oca :D, vidjecete te neke propuste. Koliko puta mi se otac zalio kad je morao na poslu nesto istampati a nije ispalo isto ko na mom racunaru :D, To je najveci problem kod 2007 je sto se dobro ne slaze sa svojom bracom :D, politika Micrososofta pa ja

Al ljudi ako koristite Office, ma svi ovdje uglavnom mislimo na Word... vecinom slabo ko od nas korsiti Excell, Access i tako to.. Ako kucate samo neki tekst za maturski i mozda koji grafikoncic mozete reci da je bolji 2007, ali ako radite malo teze stvari kao sto npr. ja moram za oca :D, vidjecete te neke propuste. Koliko puta mi se otac zalio kad je morao na poslu nesto istampati a nije ispalo isto ko na mom racunaru :D, To je najveci problem kod 2007 je sto se dobro ne slaze sa svojom bracom :D, politika Micrososofta pa ja

OpenOffice.org 2.3
OO. Loše, ali bolje mi rijetko treba. Da MS fajlove otvara kako treba to bi mi ipak trebalo malo ćešće.
:)

save as - pdf...
;-)
šta je toliko teško za tatu.... šta on radi da ti treba office 2007????
save as - pdf...
;-)
šta je toliko teško za tatu.... šta on radi da ti treba office 2007????
BTW Ovu temu ostavite samo za izjasnjavanje koji office korisite, napravio sam novu temu "Microsoft Office" i on njoj pisite sve o MS office, njihovim verzijama, problemima, koji je bolji i tako...
pa i ne bih se baš složio!
a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.
Office 2003. Šta će mi više

Office 2007 na poslu i kod kuce, jednostavno je lego. Ne bi nazad nikako
MS O 2003 i Open O.
Imam MS O 2007 ali sam lijen instalirat ga. Kad dojdem do fajla koji nem mogel otvorit onda ga budem instaliral.
ms office 2003,ne da mis se nabavit novi 2007(jako novi star je skoro godinu)
Office 2007
Office 2003 + PrimoPDF meni sasvim dovoljno.
Office 2007
.na poslu koristim office 2007 standard..
.a kod kuće office 2003..
.ponešto o 2007 - grafičko sučelje je bez zamjerke, tabovi su predivni..
.al za njeg vrijedi ona, mislim da je kineska, "us svakom dobrom ima nešto zla, bla bla.."
.tak da korisnicima 2003 i starijih verzija preporučam - ne ić previše u budućnost, ostanite u 2003-oj..
Quad Core QX9650 clockani na 4GHz, 2 x 1 GB DDR3 (Patriot Extreme 1333MHz), 2 x Ati Radeon HD3870X2 (Crossfire način rada), 2TB HDD - bih želio imati : D
open office
Office 2007
pa i ne bih se baš složio!
a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.