Excel problem

poruka: 36
|
čitano: 21.177
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Excel problem

Može slika ekrana u fullscreenu? Baš me zanima kak to zgleda.

Možeš probati obrisati datoteku C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Excel\Excel.xlb , to tvrde resetira Excel na nulu(a fajl će se sam obnoviti).

16 godina
neaktivan
Excel problem

Ovako... Postal sam sliku da me bolje razumijete. Ugl. Napravil sam si formulu za izračunavanje ovih kubika. E sad.. Ne znam kako da sa naredbom IF napravim tako da ako mi sva polja NISU ispunjena da NE ISPISUJE "0" nego ostavi prazno polje. HVALA.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 11:31 (dejantopolko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stric kaže...
 nestali su mi padajući meniji i alatne trake i sad excel radi kao tablica  u punom ekranu. 

Ako nemaštekstualni menu pri vrhu ekrrana, probaj preko tipkovnih prečaca isključiti Pogled ( View ) => Puni zaslon ( Full screen )

btw: pogledaj Tipkovne prečace pa probaj nešto iskemijati

http://www.ic.ims.hr/office/excel2003/excel43.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 11:41 (IvanC).
16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Ovako... Postal sam sliku da me bolje razumijete. Ugl. Napravil sam si formulu za izračunavanje ovih kubika. E sad.. Ne znam kako da sa naredbom IF napravim tako da ako mi sva polja NISU ispunjena da NE ISPISUJE "0" nego ostavi prazno polje. HVALA.

Nema veze skužil sam sam... :)  =IF(C11*((D11/2)^2)*3,14/1000000=0;" ";(C11*((D11/2)^2)*3,14)/1000000)

15 godina
neaktivan
Excel problem

bok, zanima me dali excel ima mogucnost snimanja unosa podataka na neki list.

dali je moguce svaki podatak unesen npr. u celiju a1 sheet1 snimiti i pohraniti na sheet 2 isto u celiju a1

te pri svakom novom unosu podatka u a1 sheet1 kopirati podatak u a2, a3, a4, a5 sheet2 ?

Znam da ovo predstavlja malo veci problem, ali volio bi cuti rjesenje ovog problema. 

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
axwell kaže...

bok, zanima me dali excel ima mogucnost snimanja unosa podataka na neki list.

dali je moguce svaki podatak unesen npr. u celiju a1 sheet1 snimiti i pohraniti na sheet 2 isto u celiju a1

te pri svakom novom unosu podatka u a1 sheet1 kopirati podatak u a2, a3, a4, a5 sheet2 ?

Znam da ovo predstavlja malo veci problem, ali volio bi cuti rjesenje ovog problema. 

unaprijed hvala

možeš u sheet2 staviti formulu u celiji a1:

=Sheet1!A1

i onda ce ti kopirati sadrzaj iz Sheet1, celija A1 u Sheet2, celija A1

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice