You must initialise disk before Logical Disk...

poruka: 7
|
čitano: 4.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pojavljuje mi se ovaj problem kada uključim WD 3,5" vanjski hard disk sa podacima. Dosada je radio normalno. Ne želim izgubiti podatke, bitni su mi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: You must initialise disk before Logical Disk..
ni slucajno nemoj stisnut to jer onda ako se i moze adio sve, imas na linukse neki tool za skinut na drugi disk cjeli image i onda po tome raw image kopas s drugim alatima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kada sam proguglao "You must initialise..." poruku pojavila mi se hrpa program za recovery

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj disk ima gumb otraga. Bio sam ga ukljucio i sada radi. Ali mi se javila poruka u windowsima da moram repairat hard disk. Bio sam i prije stiskao taj gumb. Možda je trebalo stisnuti jače. Ne znam dali se prije disk bio okreatao. Sada se definitivno čuje. Lampica  je bila svjetljela uvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Proradio je > obavio sam što sam trebao obaviti > safe remove hardware > safe remove ok, disk se prestane vrtiti, lampaca blinka > izvučem kabel iz usba ilampica prestane blinkat> idem isključiti disk na isti gumb kojim sam ga uključio i disk se upali. Uopče nisma siguran kada i kako koristit taj gumb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Čim odabereš "Safe remove hardware" to je to. Samo odspojiš disk i gotovo. Ne trebaš nikakvu tipku pritiskati.

11 godina

Predlažem da sa tog diska sve podatke sad dok je OK prekopiraš na neki drugi disk u PC gdje ima prostora dovoljno.

Kad to odradiš pokreni provjeru tog externog diska na bad sektore ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice