WD My Passport essential 500 GB

poruka: 4
|
čitano: 1.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav!
Imam novi WD My Passport Essential. Upravo je kupljen. Nakon što sam ga spojio na kompjutervidio sam da se na njemu dalaze neke aplikacije i datoteke (Extras, User Manuals, WdSmartWare, WD SmartWare for Mac, WD quick formatter, WD SmartWare). Te datoteke zauzimaju svega 500 mb ali moje pitanje je smijem li ih obrisati ili barem premjestiti u jednu novu mapu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WD My Passport essential 500 GB

-to je 'zamjena' za CD-medij (install). Manje-više nepotrebni soft.

Slobodno obriši ili snimi na CD (ako ipak zatrebaš..). Vjerojatno samo manualsi zauzimaju 90% tog mjesta, nepotrebni su. ...

Ostatak softwarea, možeš po želji muvnuti ili iskopirati na PC ako ti zatreba da ti je pri ruci... (obično se može i skinuti s njihovih stranica i postoji daleko bolji izbor za neke potrebe).

edit:

... i mala dopuna. Essentials serija je imala virtualan medij s tim softwareom u trajnoj memoriji (nema brisanja, meni smeta kao dodatni-nepotreni disk), ako je sad samo na HDDu tad je jednak Elements seriji. Pošto je razlika cca 100kn, samo kao info ako netko kupuje. Za većinu je taj soft nepotreban, lako ga se zamjeni kvalitetnim besplatnim alatima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 20:28 (ihush).
16 godina

Ma to sam i mislio..Na komp pa kasnije ako zatreba opet stavim. Jedino sam se bojao da nešte ne shebem s HDD-om.Znači nema frke slobodno se može obrisati?:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WD My Passport essential 500 GB
Ja sam imao takav od 320 gigi i mislim da mu je to sve (bar je tak meni bilo) na "skrivenoj particiji" napravljenoj kao "boot disk" od cca 700 megi koji se pokrece kad spojis disk i uzme si posebno slovo @ My Computer pa izgleda kao virtual drive...

Jel tak i kod tebe?
Beauty doesn't have a weight restriction.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice