- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato sto je mali ali brz.
Uglavnom disk za sisitem da ubrza racunar.
Brze pristupas podacima, kopiras, snimas, rezes, raspakujes, kompresujes, instaliras, brzo brises podatke sa njega kada instaliras novi Windows, sve radi brze mnogo nego HDD,
sve traje krace, ciscenje, ulazak u igre, load...
Uglavnom brzina i snaga racunara dolazi do izrazaja tek kada je SSD unutra. To je to.
Zato sto je mali ali brz.
Uglavnom disk za sisitem da ubrza racunar.
Brze pristupas podacima, kopiras, snimas, rezes, raspakujes, kompresujes, instaliras, brzo brises podatke sa njega kada instaliras novi Windows, sve radi brze mnogo nego HDD,
sve traje krace, ciscenje, ulazak u igre, load...
Uglavnom brzina i snaga racunara dolazi do izrazaja tek kada je SSD unutra. To je to.
A da li je on samo sa sistem ili ?
nemora biti samo za sistem, ali se preporuca jer se windowsi brze dizu i ovo sto je kolega naveo
a ima kakav poseban učinak u igrama? ili samo za brzo otvaranje?
a ima kakav poseban učinak u igrama? ili samo za brzo otvaranje?
U igrama? Ne. Drzi se ti svog diska.
Ako brze provodi potake, vjerojatno i brze ocitava igru i tako...
Edit : loading screen je brzi mislim.
Zasto dati 100€ da ti se mapa malo brze ucita? Uz to, na njega stane par pisljivih igara.
SSD je najbolji upgrade koji bilo ko u ovom trenutku moze izvrsiti, manite se procesora, grafa i ostalih stvari ako nemate SSD.
Ako da kako da ih koristim istovremeno ?
Mozes imati istovremeno.
Evo moj savjet kako da (ako budes kupio) slozis. Znaci, na SSD instaliras Windowse, programe koje cesto koristis kao i igre, a HDD koristis za sve ostalo (muzika, filmovi, razni download itd.)
Razlika ce ti biti nevjerojatna jer je SSD do 5 puta brzi (ako uzmes s najnovijim kontrolerima) od obicnog HDD-a. Windowsi ce ti se brze bootat (dizat), igre brze ucitavat, otvaranje raznih programa u nekim slucajevima instantno itd. Uglavnom, po meni najbolja investicija, ako vec imas neki dobar komp, jer je HDD trenutno najsporija karika racunala.