Samsung Ps43e450, radni sati ?

poruka: 6
|
čitano: 4.115
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav..

Dobio sam nevedeni model i zanima me gdje mogu uci u servisni menu ili kako da provjerim koliko ima radnih sati?

Prodao sam sa onim postupkom info, menu i mute i power ali nije to...Ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan. 

Talijan

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Ps43e450, radni sati ?

Kak si zadovoljan s telkom općenito? SD - HD (1080 u odnosu na 720) signal usporedba?

14 godina
neaktivan

Pozz, jako sam zadovoljan jer sam ju gledao u trgovini prvi, i puno mi je bolja slika nego na full hd plazmi od panasonica i na par modela od lcd-a. Za sliku stvarno nemam rijeci, ostao sam "paf". Slobodno dođes do mene u Karlovac i isprobas ju. Nisam vjerovao da Hd ready moze biti tako odlican. Testirao sam ju na MaxTv-u

Inace full hd mi je bila i losija slika kada sam ih gledao u trgovini jer hd ready ti je vise za sd i hd signale...

U trgovini sam prebacio onu opciju iz "trgovina" u "kucna" upotreba, udaljio sam se par metara i definitivno sam uzeo ovu samsung.

Zasto:

1. Odlicna slika- ostra, kristalna, nemam ni jedne lose mane

2. Izgled plazme- jako tanak model, tanki rubovi, svega 1.5cm, odlican dizajn

3. Ne mogu pronaci ni jednu losu manu

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 15:43 (Karlovac_047).

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Puštanje sa usb-a? Jesi isprobao razne codece, mkv recimo i ostalo?

Ide sa hdd? Titlovi rade?

Hvala unaprijed!

14 godina
neaktivan
SHIRI kaže...

Puštanje sa usb-a? Jesi isprobao razne codece, mkv recimo i ostalo?

Ide sa hdd? Titlovi rade?

Hvala unaprijed!

Isprobao sam par filmova...  .avi, .mp4 i jos par razlicitih i svi savrseno rade...Prijenosni Hdd nisam isprobao jer ga trenutno nemam, ali sam isprobao usb stick od 4 gb. Titlovi isto super rade, mozes ih i povecavati i smanjivati. Lp

Talijan
14 godina
protjeran

ne znam zašto si suspendiran ali vjerojatno nećeš moći vidjeti poruku - u tom service meniju imaš opciju radnih sati, otvori svaku opciju ali nemoj mijenjati ništa u njima.

Imam i ja takav TV i lijepo se mogu pročitati radni sati.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice