Pozdrav..
Dobio sam nevedeni model i zanima me gdje mogu uci u servisni menu ili kako da provjerim koliko ima radnih sati?
Prodao sam sa onim postupkom info, menu i mute i power ali nije to...Ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan.
Pozdrav..
Dobio sam nevedeni model i zanima me gdje mogu uci u servisni menu ili kako da provjerim koliko ima radnih sati?
Prodao sam sa onim postupkom info, menu i mute i power ali nije to...Ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan.
Kak si zadovoljan s telkom općenito? SD - HD (1080 u odnosu na 720) signal usporedba?
Pozz, jako sam zadovoljan jer sam ju gledao u trgovini prvi, i puno mi je bolja slika nego na full hd plazmi od panasonica i na par modela od lcd-a. Za sliku stvarno nemam rijeci, ostao sam "paf". Slobodno dođes do mene u Karlovac i isprobas ju. Nisam vjerovao da Hd ready moze biti tako odlican. Testirao sam ju na MaxTv-u
Inace full hd mi je bila i losija slika kada sam ih gledao u trgovini jer hd ready ti je vise za sd i hd signale...
U trgovini sam prebacio onu opciju iz "trgovina" u "kucna" upotreba, udaljio sam se par metara i definitivno sam uzeo ovu samsung.
Zasto:
1. Odlicna slika- ostra, kristalna, nemam ni jedne lose mane
2. Izgled plazme- jako tanak model, tanki rubovi, svega 1.5cm, odlican dizajn
3. Ne mogu pronaci ni jednu losu manu
Puštanje sa usb-a? Jesi isprobao razne codece, mkv recimo i ostalo?
Ide sa hdd? Titlovi rade?
Hvala unaprijed!
Puštanje sa usb-a? Jesi isprobao razne codece, mkv recimo i ostalo?
Ide sa hdd? Titlovi rade?
Hvala unaprijed!
Isprobao sam par filmova... .avi, .mp4 i jos par razlicitih i svi savrseno rade...Prijenosni Hdd nisam isprobao jer ga trenutno nemam, ali sam isprobao usb stick od 4 gb. Titlovi isto super rade, mozes ih i povecavati i smanjivati. Lp
ne znam zašto si suspendiran ali vjerojatno nećeš moći vidjeti poruku - u tom service meniju imaš opciju radnih sati, otvori svaku opciju ali nemoj mijenjati ništa u njima.
Imam i ja takav TV i lijepo se mogu pročitati radni sati.