Otišao HDMI port na Panasonic plazmi

poruka: 8
|
čitano: 7.897
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Otišao HDMI port na Panasonic plazmi :-(

Radi se o modelu TH-37PV500E. Najvjerojatnije (pretpostavljam) kao posljedica udara groma. Na tom hdmi-u je do tada bio spojen receiver od kabelske. Interesantno je da je on u redu, kao i svi ostali portovi na plazmi. Dakle sve radi na njoj osim što ne prima nikakav signal preko hdmi-a. Prije nego što se obratim servisima, zanima me da li je netko imao sličan slučaj? Bojim se da ovo nebi završilo sa nekim skupim popravkom, tipa promjena cijele matične ili koji već vrag... Imate li kakav savjet? Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Otišao HDMI port na Panasonic plazmi :-(
Canis kaže...

Radi se o modelu TH-37PV500E. Najvjerojatnije (pretpostavljam) kao posljedica udara groma. Na tom hdmi-u je do tada bio spojen receiver od kabelske. Interesantno je da je on u redu, kao i svi ostali portovi na plazmi. Dakle sve radi na njoj osim što ne prima nikakav signal preko hdmi-a. Prije nego što se obratim servisima, zanima me da li je netko imao sličan slučaj? Bojim se da ovo nebi završilo sa nekim skupim popravkom, tipa promjena cijele matične ili koji već vrag... Imate li kakav savjet? Hvala unaprijed...

Bas taj HDMI port i nijedan drugi? Drugi uredaj radi na tom HDMI portu?

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan

Ta plazma ima samo jedan HDMI port. TV ne prepoznaje ništa što se spoji preko tog port-a. Također nije stvar u kabelu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:12 (Canis).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Otišao HDMI port na Panasonic plazmi
Canis kaže...

Ta plazma ima samo jedan HDMI port. TV ne prepoznaje ništa što se spoji preko tog port-a. Također nije stvar u kabelu.

Druze...

Bez mnogo tuplenja. Nosi to na servis, kazi da ti ne radi HDMI i ni u ludilu nemoj spominjati grom!! Kazes > Do jucer radilo. Sada ne radi < Toliko! I da ti kazu da se mora menjati maticna onda si opet na konju, pogadas i sam to je (osim vreme isporuke) posao od 30 min.

[edit]

Errr ......

Ja sam mislio da ti je TV pod garancijom. Ili ipak je?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:17 (Lazarus Long).
15 godina
neaktivan

Nije pod garancijom, kupljen je prije više od 6 godina, tada je bio u samom vrhu ponude na tržištu, radi se o ovom modelu http://www.otest.co.uk/test-results/panasonic-th-37pv500e-53502.html

I nikad nikakvih problema, dok nije ovo riklo. Kako su se u tom periodu tek počeli pojavljivati uređaji sa HD rezolucijom (odnosno HDready), ne čudi me što je samo jedan HDMI port na njemu, dok su ostala mjesta otraga zauzela tri vga, razni audio/video ulazi/izlazi, i tako... Ne znam, ako tko ima kakvo iskustvo, dobro će mi doći, jer ne želim da me "ožene" u servisu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canis kaže...

Nije pod garancijom, kupljen je prije više od 6 godina, tada je bio u samom vrhu ponude na tržištu, radi se o ovom modelu http://www.otest.co.uk/test-results/panasonic-th-37pv500e-53502.html

I nikad nikakvih problema, dok nije ovo riklo. Kako su se u tom periodu tek počeli pojavljivati uređaji sa HD rezolucijom (odnosno HDready), ne čudi me što je samo jedan HDMI port na njemu, dok su ostala mjesta otraga zauzela tri vga, razni audio/video ulazi/izlazi, i tako... Ne znam, ako tko ima kakvo iskustvo, dobro će mi doći, jer ne želim da me "ožene" u servisu...

Znam da HDMI nudi pogodnosti ali ako ti je utjeha onda mozes koristiti component prikljucak

Razlika u kvaliteti je skoro ne-primjetna ili nepostojeca kod HD (na pr. DVD player)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:32 (Lazarus Long).
15 godina
neaktivan

a znam, jbga... hvala svejedno, otići ću ja do servisa pa vidjet što ću s time... ako tko u međuvremenu naleti na ovaj topic, a da ima kakav info, nek napiše... hvala svima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

-otići u servis i da i ne, ponekad u servisu samo dijagnosticiranje problema + dijelovi + popravak košta više od istog uređaja, a polovnog

- kakva ti je slika kad se spoji bilo što u HDMI port?

- jesi probao povezati neki drugi uređaj preko nekog drugog porta?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice