Treba mi 32'' tv do 2400 kn. Što mislite o navedenoj, ili, što biste preporučili, ali da je dostupno za naručiti? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda bolje uzmi ovaj jer je Full HD
Solidan tv, može poslužiti i kao monitor
Jedino ako baš pucaš na 32v934g zbog boje
Kvalitetniji 32" modeli startaju od 3k kuna pa na više
Napiši što ti je potrebno i gornji limit love pa ti nađem par best buy opcija
Treba mi 32'' tv do 2400 kn. Što mislite o navedenoj, ili, što biste preporučili, ali da je dostupno za naručiti? Hvala
Posjedujem ovaj lcd, najljepsi lcd koji sam ikada vidio (slike ti nista ne govore) trebas ga osobno vidjeti.
Ako ga mislis uzimati, kupi ga u HgSpotu (imas besplatnu dostavu i dođe ti kroz 1-3 dana!
CIJENA U HGSPOTU TI JE 2149,00kn !!!!
Slika je fenomenalna makar je hdready, ali cisto sumnjam da ces non stop gledati filmove u Full Hd formatu...tv je za sd kao sto su hrt1, hrt2, rtl, nova... ODLICAN
Ja ga osobno koristim za MaxTv gdje ima par programa u Hd-u i jako sam zadovoljan bez obzira sto nije full hd tv.. (osobno neces prepoznati razliku između ovoga i ovog iznad sto je kolega naveo u full hd) Gledao sam ih uzivo i odlucio sam se ODMAH za 32AV934G, od dizajna pa do odlicne slike na TV dajem ODLICNU OCJENU 10/10)
Jer jos nisam vidio tako dobar lcd kao sto je ova bijela Toshiba, ako si blize Karlovcu slobodno dođi ju kod mene vidjeti.
Ja skidam filmove sa neta u 720p, za koje nemam rijeci, slika ne moze biti bolje nego sta je..
Dizajn ovog lcd-a je vise nego odlicno napravljen, uopce se ne grije kao neki, nije uopce debeo, supljina između lcd-a i stalka je nekih 2 cm a ne kao kod drugih lcd-ova i do 10 cm pa se vidi iza zid ili sta god- gdje ga drzis)
Daljinski je jako malen i jako opsiran i nije kompliciran za prokuziti...
Evo uglavnom jako sam zadovoljan Tv-om i osobno ti ga preporucujem
Kupljena bijela Toshiba. Baka zadovoljna, život lijep :) I da, lijep je, prerijetki su bijeli televizori definitivno, a baš sam htio takav jer se uklapa u namještaj vrhunski.
Odlicno, rekao sam ti