Treba mi preporuka plazme ili LCD-a za 106/107 cm do 5000-6000kn. Ili 95cm za tu cijenu.
Nije nužno da bude FullHD ali nije na odmet.
Bitno je da bude kvalitetna. Hvala.
Treba mi preporuka plazme ili LCD-a za 106/107 cm do 5000-6000kn. Ili 95cm za tu cijenu.
Plazma Panasonic PX80, 37" ili 42"
Nije full HD, ali je omjer ulozeno/dobiveno vise nego povoljan. Nedavno su izasli novi Panasonic modeli za 2009., ali ne znam cijene. Ja imam ovu od 37", i super sam zadovoljan.
37 ili 42 x10 ima losije ocjene na testovima od pv ilipx sto je siti telkac .
POZ!
37 ili 42 x10 ima losije ocjene na testovima od pv ilipx sto je siti telkac .
POZ!
6500 je 100 više od onoga što bih ja htio. 5-6 sam rekao jer mogu progutati par stotina više od 5... :) Ali 6500 je već zgodna cifra koju nemam :(
SONY
PHILIPS 5603D ili seriju 7
, JA IMAM 5403D i odlicna je!!!!
6500 je 100 više od onoga što bih ja htio. 5-6 sam rekao jer mogu progutati par stotina više od 5... :) Ali 6500 je već zgodna cifra koju nemam :(
Vrlo kratko i jasno da je ocjena za sliku 4 a stari ima 5 pv ilipx .
Pa ti sada misli ?
Poz!
Vrlo kratko i jasno da je ocjena za sliku 4 a stari ima 5 pv ilipx .
Pa ti sada misli ?
Poz!
Aj da ne otvaram novu temu
meni treba isto samo je vazno da ima PIP i da je do 5-6k kn.
Ovisi s koje udaljenosti gledaš TV. Ako je bliže od neka 3 metra definitivno LCD, zato jer je kod plasmi slika dosta zrnata kad gledaš preblizu. Ako to nije problem uzmi plazmu, najbolje Panasonicovu. Ako ipak uzimaš LCD Samsung ti je najbolji (A serija).
Picture in picture
Slika u slici (2 slike jedna pokraj druge)
Picture in picture
Slika u slici (2 slike jedna pokraj druge)
Ma to su sve gluparije koje vremenom i zaboraviš da su ugrađene. Ja imam picture freeze (zamrzavnje slike) pa sam to možda pet puta koristio. Više će ti koristiti da ima dobru sliku.
Ma znam al kad imam npr utakmicu i neki film. Gledam film sa zvukom i povremeno bacim pogled na utakmicu. Koristim ga stalno na plazmi al polako crkava gore na ekranu s pojavljuju plave crte.

pogledaj sharp malo oni imaju kvalitetne i ne skupe lcd-e