Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.640
|
čitano: 15.520.922
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
gamer34 kaže...

Što god, sami ne iz Sancta domenice. Tv ćeš dobiti slijedeće godine. Ja čekam Tv od 6.11..

3 godine
gamer34 kaže...

Definitivno, da se nac taj TV ispod 400 eura.

7 godina
2fast4u kaže...
gamer34 kaže...

Što god, sami ne iz Sancta domenice. Tv ćeš dobiti slijedeće godine. Ja čekam Tv od 6.11..

Ja sam narucio 29.11 u centru tehnike lg c4 i danas me zovu da ce dobavljac kod njih tek dostaviti sljedeci tjedan, pa tek onda preuzet dostavna sluzba... 

16 godina
hackyuz kaže...
2fast4u kaže...
gamer34 kaže...

Ja sam narucio 29.11 u centru tehnike lg c4 i danas me zovu da ce dobavljac kod njih tek dostaviti sljedeci tjedan, pa tek onda preuzet dostavna sluzba... 

Pripazi na datum računa. Imaš 15 dana rok za registraciju za 2+3 godine jamstva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 21:31 (2fast4u).
12 godina
2fast4u kaže...

Opa! Moj TV narucen 21.11. jucer preuzet od Intereurope se onda cini kao jackpot! Zao mi je, nek crknu dusmani! :/

Trebao sam biti pametniji s zadnjim iskustvom gdje je tv putovao cca mjesec dana u 6.-7. mjesecu, ali kako TV nije bio za mene, a vlasnik se nije uzrujava... to sam kao pripisao nekom prvenstvu i neko se prejebo sa potrebnim kolicinama na lageru. EDIT: Zaboravih ali me sjetio post iznad! Za narudzbu cca 06.06. izdali racun sa 23.06., i TV isporucen 07.07., NARAVNO isteklo 15 dana za registraciju dodatnog osiguranja. Tjedan dana mejlanja kasnije sa 3 razlicite strane, preregistrirali su osiguranje shodno izdanom racunu, o 2 tjedna izgubljene garancije nismo jer nisam vise bio pri volji :D

Nazalost, trenutno iskustvo sa SD mi se svodi na razmisljanja o; neko skuplja, recimo tjedne narudzbe, vrti povucena sredstva, nakon dva tjedna narucena roba krece u distribuciju. Da li je to elementarni poslovni cashflow issue il me neko samo pravi budalom jer moze (legalno su pokriveni, u bilo kom trenu mogu razvrgnuti ugovor o kupovini na daljinu i oni ce dati sve od sebe da mi vrate sredstva U ROKU OD 15 DANA"    #EveNeznam

Uglavnom, po istoj narudzbi narucena je i mikrovalna koju je Intereuropa isporucila 3 dana po preuzimanju (pred 2 tjedna)... Po tom time scheduleu, TV, cetvrtak, pretty please?

EDIT: Stigla! Feeling isprati nece! :/

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 20:55 (Jovanka).
7 godina
2fast4u kaže...
hackyuz kaže...
2fast4u kaže...
gamer34 kaže...

Pripazi na datum računa. Imaš 15 dana rok za registraciju za 2+3 godine jamstva.

Hmm... Bas sam htio postaviti pitanje na tu temu, na mailu imam samo potvrdu placanja. Da li ih trebam nazvati i pitat vezano racuna?

16 godina
Ja čekam Tv i soundbar iz SDa od 21.11.
Navodno je dostava sutra.
Jesam li zadovoljan rokom isporuke?
Nisam
Sve to je jednostavno predugo
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 6:12 (tintin).

3 0 hvala 0
13 godina
BioZZG kaže...

Definitivno, da se nac taj TV ispod 400 eura.

S popustom ispada taman koji cenat ispod 400 eura sto je onda ok?

12 godina
2fast4u kaže...
hackyuz kaže...
2fast4u kaže...
gamer34 kaže...

Jel nije pravilo da racun "tece" od datuma slanja prema tebi? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
4 mjeseca
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Vi koji ste reg lg olede za produljeno jamstvo jeste dobili kakav povratni mail?ja sam reg 2 kom i piše u roku 30 dana odgovor i da priložim sliku računa ali povratni da su zaprimili nisam dobio.Jel tako svima?

1 0 hvala 0
14 godina

Zvao ih ja jučer. Kaže gđa da je gužva i da provjeravaju sve račune, ali da će se javiti i poslati povratni mail.

bunch
4 mjeseca

Malo je blesavo sto sliku racuna prilazes tek naknadno i neznas jel otisla ili nije

0 0 hvala 0
13 godina
Neki dan sam provjeravao LG store u Njemačkoj. Naručiš sad, isporuka treći mjesec nagodinu...

1 0 hvala 0
6 godina

Pozdrav znalci.

Brzinsko pitanje, jesam li dobro prošao kad sam ubo tcl 65c805 za 640 eura?

0 0 hvala 0
17 mjeseci

Jesi, ako se smije znati gdje si ga "ubo"?

4 mjeseca

Bratu doslo jamstvo produljeno na mail za onaj vraceni c2 pa sad ce valjda i za novi c3 kroz koji dan

0 0 hvala 0
16 godina
mfran kaže...

Pozdrav znalci.

Gdje i jel ima jos?

Takoder, ima li netko od znalaca za pojasniti razliku izmedu 65C803, 65C805, 65C809? Nisam dugo pratio TVe i vidim da je sad TCL hype, ali ne razumijem bas razlike izmedu modela..

Trenutno najbolji deal se cini Pevex gdje je 65C803 799€.

I see offline people!
4 godine
Da li vrijedi uzeti polovan Sony KDL 50w805b proizvodnja 2014 za 150 eura? Da li možda ima bolju sliku nego ovi novi jeftini TCL od 300 400 eura!? 4K mi je nebitno što nema
https://www.sony.co.uk/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-50w805b/specifications

0 0 hvala 0
16 godina
rocky47 kaže...
Da li vrijedi uzeti polovan Sony KDL 50w805b proizvodnja 2014 za 150 eura? Da li možda ima bolju sliku nego ovi novi jeftini TCL od 300 400 eura!? 4K mi je nebitno što nema
https://www.sony.co.uk/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-50w805b/specifications

Ne.

16 godina

je, zašto ne bi bio, ista je oznaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam što više reči za Sancta Domenicu i njihovo isporučivanje odavno plaćenoga

Evo odgovora na pitanje kad mogu očekivati dostavu:

Poštovani,

intereuropa je preuzela paket 9.12. rok dostave je do 10 radnih dana.Srdačan pozdrav,

Vaša Sancta Domenica

Sad vi meni recite jel to normalno da od plaćanja pa do isporuke prođe i 30 dana?
Kupovao sam dosta u SD, ali mislim da je ovo zadnje.
A intereuropa... nadam se da mi neče razbiti TV kao što su staklenu stijenu za walk in

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 11:06 (tintin).

1 0 hvala 0
16 godina

Em je SD u zadnje vrijeme u banani, em u 11 mjesecu nastane frka kod prijevoznika zbog black weeka/montha/fridaya/kurcapalca a onda u 12 bude još gora frka jer ljudi naručuju poklone i sl. Tako da, kašnjenja su normalna

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

opcepoznato je da su guzve kroz 11-12 mjesec sa dostavama, kod vecine a ne samo SD. Ako je hitno, sjesti u/na auto/vlak/bicikl/eromobil i kupiti sto treba, organizirati kombi za prijevoz itd. Najlakse kukati kako se dugo ceka :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 11:19 (tuna-1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Naručujem ja odavno u tom periodu, ali ovo nisam još nikad doživio.

Btw na webshopu je kao rok isporuke bilo navedeno 10 dana, a danas je 22 dana od plaćanja/kupnje.

@tuna-1
Da su dali da sam dođem po to već bi bilo doma.
Jbte pa kombi se sredi za 10 minuta
Nebi bilo prvi put

Isporuke... naručeno zadnjih 7 dana
Instar... 3 dana
mall.hr ... 4 dana
ekupi ... 4 dana

I nisu u pitanju sitnice i jeftine stvari

Danas u Audiocinema Art naručeni stalci za zvučnike... napišem naknadno za koliko su kod mene

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 11:39 (tintin).

3 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav,
tražim neki 65" ili 75" TV u rangu 700 do 800€ manje više.

Imate kakve preporuke?
Služiti će isključivo za Youtube/Plex/Netflix.
Zvuk mi je nebitan osim da ima optički izlaz jer imam 5.1 zvučnike (koliko kužim imaju svi).

Sad ima starog 65" LG i zadovoljan sam snjim, pa ne znam da li da gledam TCL/Hisense.
Koliko sm skužio daju više za manje novaca. Lg nema u tom rangu dolby vision dok oni imaju.

Gledao sam:

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/HISENSE-75E7NQ-PRO/

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-65QNED85T3C.AEU/

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/HISENSE-65U7NQ/

I gore spomenuti
https://www.links.hr/hr/led-tv-65-sony-kd65x85laep-google-tv-uhd-4k-dvb-t2cs2-hdmi-wi-fi-usb-energetski-razred-f-020101352?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 13:32 (BMF).

0 0 hvala 0
9 godina
Sused kaže...
mfran kaže...

Pozdrav znalci.

Gdje i jel ima jos?

Takoder, ima li netko od znalaca za pojasniti razliku izmedu 65C803, 65C805, 65C809? Nisam dugo pratio TVe i vidim da je sad TCL hype, ali ne razumijem bas razlike izmedu modela..

Trenutno najbolji deal se cini Pevex gdje je 65C803 799€.

65C803 je bio 640 eura baš u Pevexu. Trenutnih 799 i dodatnih 20 posto popusta na Black Friday sa ZABA karticama. Popusti su se zbrajali. A 55C803 je ispao 447 eura.

Par kolega je u prošlosti komentiralo razlike u nazivima TCL modela - razlike između 65C803, C805 i C809 ne bi trebalo biti. Sve je to C80X serija, samo različiti završni brojevi za različita tržišta: https://www.flatpanelshd.com/tcl_c805_qled_2023.php

15 godina
što bi odabrali realno- samsung 65q60d 760€ ili 65s90d 1520€, opravda li dvostruka cijena oled ako se koristi 80 % za gledanje redovnog programa i 20 % film i serije, igre ne, hvala na mišljenju

0 0 hvala 0
10 godina

Oled za 1123 € 

3 godine
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice