Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.856
|
čitano: 15.645.429
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ja bi im već bio na vratu a zubi vani 

12 godina
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Namjeravam kupiti tv od 65' pa me zanima neka vaša preporuka. Spreman sam dati maksimalno 1350 eura. Hvala

https://www.sancta-domenica.hr/tv-65-lg-oled-oled65c31la.html jos dobijes  Soundbar LG S60TR vrijednost 200e cca

S obzirom na taj soundbar i cijenu jel to sadbest buy? Casual gledanje, poneki servis, tu i tamo poneki gaming?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
8 godina
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Namjeravam kupiti tv od 65' pa me zanima neka vaša preporuka. Spreman sam dati maksimalno 1350 eura. Hvala

https://www.sancta-domenica.hr/tv-65-lg-oled-oled65c31la.html jos dobijes  Soundbar LG S60TR vrijednost 200e cca

S obzirom na taj soundbar i cijenu jel to sadbest buy? Casual gledanje, poneki servis, tu i tamo poneki gaming?

Naravno ja sam uzeo https://www.sancta-domenica.hr/tv-55-lg-oled-55c3-1.html , 55 incha, uzeo bi i veceg da imam prostor, tv je odlican za sve za netflix,max i ps5 

ako se zelis igrat izasao je i jailbreak koji je najbolja stvar za televizore 

6 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav svima, trazim telku pristojne velicine do oko 700 EUR. Klinci bi igrali plejku, ja isto, a osim toga bi gledala Netflix itd. Bitno mi je da je smart tv u smislu da ima aplikacija raznih itd, ali ne kuzim se nimalo u telke, ne patim od poznatih imena, ali ne bi htjela da bude lose kvalitete slika ili da se kvari. 

Molim pomoc:)) 

Hvaalaaa

0 0 hvala 0
16 godina
Koji TV vi preporucili za spavacu sobu. 50" max, gledamo uglavnom streaming (netflix, kodi i iptv) te povremeno domace antenske programe. Na starom LG tv-u koristili smo firestick za kodi ali ako kodi može raditi na android tv-u onda bi uzeli android tv.

0 0 hvala 0
3 godine
JackIsBack kaže...
Koji TV vi preporucili za spavacu sobu. 50" max, gledamo uglavnom streaming (netflix, kodi i iptv) te povremeno domace antenske programe. Na starom LG tv-u koristili smo firestick za kodi ali ako kodi može raditi na android tv-u onda bi uzeli android tv.

TV QLED Mini LED TCL C805

Još uštedite...

合氣道
3 godine
Safiyaeh kaže...

Pozdrav svima, trazim telku pristojne velicine do oko 700 EUR. Klinci bi igrali plejku, ja isto, a osim toga bi gledala Netflix itd. Bitno mi je da je smart tv u smislu da ima aplikacija raznih itd, ali ne kuzim se nimalo u telke, ne patim od poznatih imena, ali ne bi htjela da bude lose kvalitete slika ili da se kvari. 

Molim pomoc:)) 

Hvaalaaa

Tebi isti tv mini led , samo 55 inch https://www.centar-tehnike.hr/tv-qled-mini-led-tcl-c805-serija-55c805-google-tv-proizvod-34206/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

合氣道
6 godina
Marijan007 kaže...

Šta mislite o ovome televizoru, isplati li se uzezti? TCL 43V6B

https://www.instar-informatika.hr/tv-tcl-43-43v6b-led-4k-smart-tv/255631/product/

S obzirom da je riječ o početnom modelu odnosno P655 seriji cijena je visoka, za istu lovu ide i prošlogodišnji 43C645. No za 45€ više možeš kupit najnoviji 43C655 koji je najbolji 43" TCL.

https://www.displayspecifications.com/en/model/bf7a3b1d

https://www.instar-informatika.hr/tv-tcl-43-43c655-qled-4k-smart-tv/256679/product/

https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/TCL-QLED-TV-43C655/p/EK000606601

5 godina

TCL 75C809 (elipso.hr) ......jel ovo ok telka za mini led tehnologiju?

14 godina
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Ja bi radije išao na G2, ima 5 godina LG garancije dok C3 ima 2 i 3 od Partuma za kojeg nećeš naći baš pozitivne stvari, G2 ima heat sink i izgleda odlično na zidu sa nosačem u paketu, jedino C3 ima DTS pass through... LG ima osrednje soundbare, Samsung ima puno bolje pa sam uz TV uzeo i Samsung q800c, zvuk je vrh. Prije njega sam imao LG sn4 i imao je previše bassa što bi uništilo čistinu zvuka, znam da nisu isti rang ni cjenovno ni kvalitetom ali da sad kupujem definitivno bi išao na istu kombinaciju 

9 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Ja bi radije išao na G2, ima 5 godina LG garancije dok C3 ima 2 i 3 od Partuma za kojeg nećeš naći baš pozitivne stvari, G2 ima heat sink i izgleda odlično na zidu sa nosačem u paketu, jedino C3 ima DTS pass through... LG ima osrednje soundbare, Samsung ima puno bolje pa sam uz TV uzeo i Samsung q800c, zvuk je vrh. Prije njega sam imao LG sn4 i imao je previše bassa što bi uništilo čistinu zvuka, znam da nisu isti rang ni cjenovno ni kvalitetom ali da sad kupujem definitivno bi išao na istu kombinaciju 

A koji samsung tv si uzeo?

12 godina
neaktivan

Dakle, jednostavno pitanje. Hisense U8K ili TCL C805? :)

Jako je teško naći EU review usporedbu...kažu vidaa OS ne valja. TCL ima google OS...već navikao na njega koristeći xiaomi stickove i boxeve.

Uzeo bih 65" verziju. Koristi se za xbox series x gameanje, Netflix, max, disney, youtube. Jako rijetko EON tv.

Također, ako imate za preporučiti bolju alternativu od navedenih, slušam. Budžet plafon 1000€, 65", ne manji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
davorinho17 kaže...
Genoxxx kaže...
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

A koji samsung tv si uzeo?

Tv je LG a soundbar je Samsung 

16 godina
Genoxxx kaže...
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Vec smo to prozvakali, G serija nema 5 g garancije, ima samo jamstvo na panel, ne na cijeli tv, a cak i ako panel ode, daju samo panel, rad i ostale troskove placas sam.

C serija je imal promociju 5 godina jamstva na cijeli tv

Ja bi uzeo G jer je bolji tv

14 godina

Pozdrav, molim preporuku za tv do 500eur, do max 55" i da ima mogućnost instalacija stremia ili hdo boxa tj aplikacija s androida.

Bitno takoder da ducan radi dostavu.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Pixel kaže...
Genoxxx kaže...
Johnny4286 kaže...
Sparklystars kaže...
zepina kaže...

Vec smo to prozvakali, G serija nema 5 g garancije, ima samo jamstvo na panel, ne na cijeli tv, a cak i ako panel ode, daju samo panel, rad i ostale troskove placas sam.

C serija je imal promociju 5 godina jamstva na cijeli tv

Ja bi uzeo G jer je bolji tv

Prvi put čujem za to, odkud te informacije?

13 godina
Ne mogu naći temu za iptv app za smart tv pa da pitam ovdje. Za samsung vidim da ima 30 i više iptv app pa me zanima ima li koja besplatna jer neke šta sam probao nakon 7 dana testa traže po 13 dolara. Iptv smartes player sam probao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sale1902 kaže...

Dakle, jednostavno pitanje. Hisense U8K ili TCL C805? :)

Jako je teško naći EU review usporedbu...kažu vidaa OS ne valja. TCL ima google OS...već navikao na njega koristeći xiaomi stickove i boxeve.

Uzeo bih 65" verziju. Koristi se za xbox series x gameanje, Netflix, max, disney, youtube. Jako rijetko EON tv.

Također, ako imate za preporučiti bolju alternativu od navedenih, slušam. Budžet plafon 1000€, 65", ne manji.

TCL zbog Google TVa, naravno. Od aplikacija ima sve i sve ostalo. 

marching up and down the squaaare
10 godina

Lp, ako moze preporuka televizora za nekakvu cijenu od 200-300e ( moze i malo vise ako bi bila osjetna razlika u kvaliteti), stvarno se ne razumijem u televizore tako da nemam posebne zahtijeve. Treba mi samo za netflix,hbo,iptv... Velicina 43 ili 50 inch pretpostavljam za ovaj cjenovni rang pa ako moze pomoć bio bih zahvalan. Imam opciju uzeti Hisense 50'' A6K UHD 4K uz a1 produljenje te bi me ispao oko 280e ali vidim da je to neka cijena i u trgovinama tako da mi se ne pari neki ludi deal. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2024 13:59 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

Molio bih preporuku tv-a, max do 50" (ogranicen sam prostorom gdje je tv).

Idealno do nekih 800€ (al ako ima nesto sto se isplati mogu se protegnuti malo vise....)

Non oled (mala djeca, burn in i slicno) i da nije va panel (tv se gleda iz razlicitih kuteva pa mi je bitno da tv ima wide viewing angle....

Hvala unaprijed

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da napišem i ja koje slovo ako sve bude išlo onako kako je isplanirano za vikend ću se ponoviti, za mene novi a drugome polovni tv.

Riječ je o LG modelu OLED77CS9LA proizveden 05/2023 u upotrebi manje od godinu dana cijenom od 1300€.

Veći teve od 55 inča nikad nije bio u kući a kamoli oled i to u 77 inča, novi tv je plaćen 2500€.

Trenutna udaljenost gledanje je na 4 i po metra što je ok za 77. Pišem dojmove kad i ako se kupovina ostvari.

1 0 hvala 0
10 godina

Lp, gledam ovih dana kupiti novi televizor . Gledao bih ga na nekoj udaljenosti od 3m, nisam zahtjevan korisnik , samo streaming servisi i iptv ( do sada sam se za to sluzio firestickom , tako da OS nije nužno pre bitan) , s obzirom da se stvarno ne razumijem u televizore molio bih malu pomoć i savjet. Trenutno sam naišao na ove modele više brandova koji su mi zapali za oko i u mom su nekom cjenovnom rangu pa ako može pomoć. S obzirom da nisam zahtjevan korisnik pa koliko para toliko muzike  budžet je nekakvih 300,400 eura 

Evo par modela , poredani su po cijeni od najjeftinijeg do najskupljeg. Najvise me zanima isplati li se dati i protezati recimo 100,150e za ovaj najskuplji TCL u odnosu na Hisense iz ove liste. Ako mozete preporuciti i predloziti neke bolje/isplativije , slobodno

Hisense TV A6K 50 ili 55

Samsung UE50CU7102

TV LED LG 55UR78003LK

50PUS7608/12

QLED TCL 55C645

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 0:13 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ikako možeš protegni se na ovo Hisense 55U7KQ  ako ne onda ili Tcl ili Hisense što si napomenuo, mada gledaj uzeti 55 veličinu svakako.

Akcija ti je na linku i 5g. garancije još danas.....

6 godina

Prije 4 godine uzeo sam Sony 65X900H. TV služi sa serije/filmove (stremio, netflix), PS5, EON TV i sl., dakle miješovito korištenje. Na njemu je i Samsung soundbar HW-Q800A sa pozadinskim zvucnicima i sve je super za moje potrebe. Zadovoljan sam sa svime. Vjerujem da ima bolje, ali za mene je ok.

Neki dan mi je izletila reklama za oko € 1.900, 98" tv sa 5 godina garancije, što mi je jeftino za tu veličinu. Trenutno je malo nezgodan raspored pa se TV gleda i sa 3 metra i sa 6 metara pa mislim da bi mogao podnijeti ovu veličinu.

Radi se o modelu TCL 98P745 4K UHD TV. Vidim da dosta pišete o TCL, a nikad se nisam susretao sa njima (Japan čitav život) pa sam došao da me "odgovorite" od ove ideje.

Na rtingsu nisam ništa našao o ovome modelu, koji je 2023. godina. Ono što sam ja laički vidio da u većini stvari nema nikakvih zaostataka u odnosu na trenutni TV.

https://www.tcl.com/eu/en/tvs/98-p745

Jedino što ne znam kakva je kvaliteta slike ovoga TCL u odnosu na moj Sony? Da li je lošija? Da li bi po vama nazadovao ako bi prešao na TCL?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa ta televizija je bila oko 1700e u pevexu i u još jednom dučanu, vidi na nabavi prije tjedan dana kada sam gledao....teško da češ tu naletit na korisnika tog tv-a no gledajući reviewe sam dobio dojam o skroz solidnom televizoru posebice te dijasgonale....ja bi ga uzeo...i zamolio još 2cu pametnih kod montaže da pomognu

13 godina

Što veća dijagonala, to više se vide mane TV-a. Osobno da ja idem na takvu dijagonalu, ne bi išao na ispod miniLED tehnologije

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
markma kaže...

Prije 4 godine uzeo sam Sony 65X900H. TV služi sa serije/filmove (stremio, netflix), PS5, EON TV i sl., dakle miješovito korištenje. Na njemu je i Samsung soundbar HW-Q800A sa pozadinskim zvucnicima i sve je super za moje potrebe. Zadovoljan sam sa svime. Vjerujem da ima bolje, ali za mene je ok.

Neki dan mi je izletila reklama za oko € 1.900, 98" tv sa 5 godina garancije, što mi je jeftino za tu veličinu. Trenutno je malo nezgodan raspored pa se TV gleda i sa 3 metra i sa 6 metara pa mislim da bi mogao podnijeti ovu veličinu.

Radi se o modelu TCL 98P745 4K UHD TV. Vidim da dosta pišete o TCL, a nikad se nisam susretao sa njima (Japan čitav život) pa sam došao da me "odgovorite" od ove ideje.

Na rtingsu nisam ništa našao o ovome modelu, koji je 2023. godina. Ono što sam ja laički vidio da u većini stvari nema nikakvih zaostataka u odnosu na trenutni TV.

Jedino što ne znam kakva je kvaliteta slike ovoga TCL u odnosu na moj Sony? Da li je lošija? Da li bi po vama nazadovao ako bi prešao na TCL?

https://www.displayspecifications.com/en/model/d0aa34db

Ne radi RTings jedini recenzije..

Kažu da mu nije nešto kontrast 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 12:10 (Zaporožac).
6 godina
zuper kaže...

Što veća dijagonala, to više se vide mane TV-a. Osobno da ja idem na takvu dijagonalu, ne bi išao na ispod miniLED tehnologije

Misliš da bi slika kod ovoga bila gora nego Sony 65XH90 iz 2020.? 

Nisam mislio mijenjati, nego vidio reklamu i cijena je i vise nego ok (evo kaže iznad i da je € 1700 što mi je jeftino za 98") pa bi se mogao "žrtvovati", ako bi išao na bolje/jednako. Ako bi bila gora slika onda ne bi ni išao, sačekao bi još koju godinu.

6 godina
Zaporožac kaže...
markma kaže...

https://www.displayspecifications.com/en/model/d0aa34db

Ne radi RTings jedini recenzije..

Kažu da mu nije nešto kontrast 

Znam, ali kod njih mi je najlakše (meni ko laiku) usporediti preko "compare". Vidio sam to, a možda bi to rekli i za moj trenutni tv ili mu našli neku drugu "manu". Mene zanima, ne da li je tv "gori" od trenutne konkurencije nego da li prešao na goru sliku. Ako me razumiješ šta pitam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice