Firestick 4K + TiviMate premium
Koji iptv izabrati?
- poruka: 335
- |
- čitano: 76.396
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Meni sve radi, naše televizije, arene, maxsport, hbo itd. Jesi ti na mlyan serveru?
ima netko preporuku OK IPTV liste, prosle godine sam uzeo preko Aliexpressa, onaj "android box" iptv listu, ima li nesto slicno i dalje? moze na PM molim vas
Nisam znao da se ona aplikacija ibo pro mora kupiti nakon 7 dana korištenja 10 eur..Mic sim mic tam ode na Iptv
Ekipa doslo je vrime skijanja i punac oce eurosport. Sta mi predlažete? Gledao bi na TVu. Hoce li mu ta mega ott bit ok?
Edit: rjeseno
Izgleda da se priča počinje komplicirati...
https://www.tportal.hr/crna-kronika/clanak/nova-akcija-uskoka-uhicenja-sirom-hrvatske-20241126
Se zna koji su pali?
Šta sad to znači za Iptv u Hrvatskoj dal su sljedeći korisnici ilegalne Iptv prvo opomenama pa kaznama kao u Britaniji.
Procjene su da u Hrvatskoj ima 100.000 korisnika iptv dobro bi se budjet napunio nekim kaznama.
Mislim da se ovo tiče samo prodavača, a ne i korisnika
To je samo malo mazanja očiju da se ne priča puno o aferi u zdravstvu, ipak su izbori blizu. Vjerojatno su "ulovili" par sitnih riba, možda čak i tinejdžera da imaju mediji o čemu pisati.
Da je njima stalo boriti se protiv IPTV za početak bi blokirali pristup IP adresama IPTV servera, a korištenje VPN bi nekim korisnicima bilo komplicirano.
Po našim zakonima u pravilu se sankcionira distribucija, ne i korištenje.
Jel' postoji domaca (balkanska) lista koja ima i NFL sadzaj, kao RedZone kanal te streamove za individualne utakmice?
I moze netko na PM taj OTT kinez (ili kako se vec zove) za 12 ili 13 EUR mjesecno, treba mi nekakav backup
Sad će Megaott kinez bit extra popularan za euro mjesečno obzirom da su naši preprodavači popadali.
Cak i za super cijenu koju imaju, nije dobro.
S obzirom na ove nove vijesti, sto sad uzeti?
Nova iptv sam davno prestao koristiti...javi se u inbox pa ti dam imfo što ja koristim
Može isto netko link za OTT u DM? Hvala!
pozdrav ima li možda kakvu listu za isprobati...trenutno koristim tv.nett i nisam baš skroz zadovoljan s njom...thx unaprijed
@Dametime
Kinezi su mi totalno nesigurni..rade par dana pa ne rade 2-3 dana serveri na kojima ima oko 8000 kanala..kineze u sirokom luku izbjegavam
moze neko dati preporuku jeftinog iptv-a i kako to funkcionira
Megaott sinoc katastrofa, lag, trza, uglavnom ne gledljivo. Kolko para tolko muzike.
koristi li tko megaott za gledanje HNLa na Maxsportu i da li je to gledljivo/moguće? vidim komentare da na te dane ima problema sa streamom...pa da se ne zezam sa mega ott...znam da kvaliteta slike nije nesto na megaott, ali ako se moze samo utkamica pogledati, mozda nije loša solucija...
Megaott sinoc katastrofa, lag, trza, uglavnom ne gledljivo. Kolko para tolko muzike.
Svaki vikend je tako ili uopće ne radi baš kad je utakmica koju želiš gledati. Eventualno dobro za backup listu ili kad ti trebaju neki strani kanali kojih nema na našim listama. Ali za glavnu listu katastrofa.
a iptv se vecinom i uzima radi live utakmica... sve je to lose
da, onda megaott nije uopće opcija...hvala svima na info!
da, onda megaott nije uopće opcija...hvala svima na info!
Za backup listu nije lose.
Samo sto neki ovdje tvrde da je to isti k ko domaće liste.
Sad kak vas je sve vise na megaott, sve vise se otkriva kako je zapravo, bez mazanja ociju..
Bit ce toga jos..