Jeftina varijanta zidnog stalka

poruka: 5
|
čitano: 2.888
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Poštovanje.

Molim pomoć oko odabira jeftinije varijante i/ili komentara na zidni stalak od ''s box-a'', koji potpuno odgovara svim mojim potrebama vezano uz ugradnju lcd-a u spavaću sobu.

Pomičan je na sve strane u razini stupnjeva koja mi je potrebna, dovoljno razmaknut od zida, više nego dovoljne nosivosti i vrlo je niske cijene.

Interesira me koliko je čvrst?

Pozicija tv-a je zamišljena na zidu pored kojeg se ne prolazi često, jedino me brine da tv ne padne ''sam od sebe'' bez obrira na kvalitetno postavljanje nosača na zid.

Riječ je o..

http://www.jeftinije.hr/nesortirano/nesortirano-ostalo/ostalo-nesortirano/zidni-stalak-s-box-lcd-2900b_-_CX001A4E8E

Hvala svima na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 13:32 (plug-in).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Teško mi itko može pomoći, ovaj nosač je novi model koji još nije pušten u opticaj :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Jeftina varijanta zidnog stalka
plug-in kaže...
Interesira me koliko je čvrst?

Pozicija tv-a je zamišljena na zidu pored kojeg se ne prolazi često, jedino me brine da tv ne padne ''sam od sebe'' bez obrira na kvalitetno postavljanje nosača na zid.

Riječ je o..

http://www.jeftinije.hr/nesortirano/nesortirano-ostalo/ostalo-nesortirano/zidni-stalak-s-box-lcd-2900b_-_CX001A4E8E

Teško mi itko može pomoći, ovaj nosač je novi model koji još nije pušten u opticaj :)

Piše na Ronisovom siteu da drži 25 kg. Meni se to osobno čini nekako malo, ali ja nemam pojma koliko je težak tvoj TV.

Gledam te!
14 godina
neaktivan
Re: Jeftina varijanta zidnog stalka

Nešto manje od 8 kg.

14 godina
neaktivan

Kupio sam u trgovini jedan koji mi odgovara i nisam prošao baš jeftino ali sam zadovoljan.

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice