Softver za Infinity 6000T PVR USB ?

poruka: 40
|
čitano: 46.920
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Softver za Infinity 6000T PVR USB ?
mind_challenge kaže...
nikako, mozes ih pomicati po listi, ali im brojevh ostaju onim redom kojim ih je uređaj nasao, jedino mozda da ih rucno ponovo trazis

netocno ! svi koji imate infinity 6000T probajte iskljuciti LCN (stisnete menu,dva put desno da bi dosli u korisnicke postavke,stisnete na sistemske postavke,iskljucite LCN i za svaki slucaj exit iz cijelog menu-a da bi se spremila promjena),nakon toga odete na upravitelj kanala i s crvenom tipkom izaberete program i micete ga di hocete,meni radi na verziji 1.07,nadam se da sam nekome pomogao :)

16 godina
hapelaptop kaže...
mind_challenge kaže...
nikako, mozes ih pomicati po listi, ali im brojevh ostaju onim redom kojim ih je uređaj nasao, jedino mozda da ih rucno ponovo trazis

netocno ! svi koji imate infinity 6000T probajte iskljuciti LCN (stisnete menu,dva put desno da bi dosli u korisnicke postavke,stisnete na sistemske postavke,iskljucite LCN i za svaki slucaj exit iz cijelog menu-a da bi se spremila promjena),nakon toga odete na upravitelj kanala i s crvenom tipkom izaberete program i micete ga di hocete,meni radi na verziji 1.07,nadam se da sam nekome pomogao :)

ja sam to negdje procitao, i nikako da radi, također imam 1.07 fw

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan

ma mora raditi.. meni je radilo i na verziji 1.00 ili 1.01.. ugasis LCN (bitno je da stavis iskljuceno i stisnes EXIT sve dok ne bude pisalo "Spremanje podataka" i onda ides tamo u slaganje kanala i pomices programe kako hoces..)   Kao sto kaze u uputama LCN je logical channel number,a mi zelimo nelogicni channel number i zato to treba ugasiti.
Znaci nakon sto ugasis LCN i stisnes 2 put tipku EXIT da ti spremi podatke,udes u upravitelj kanala,izaberes npr. program pod brojem 2. i stisnes crvenu tipku kako bi ga izabrao za "Pomak" (pojavi se strelica),onda biras di ga hoces staviti i stisnes tipku OK,pa udri po exitu. Mora raditi,imam 2 ista infinitya i na oba radi tako.

Ako ne bude sad htjelo javi mi na pm pa cu ti dat kakve ja sve postavke imam 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 14:28 (hapelaptop).
16 godina
hapelaptop kaže...

ma mora raditi.. meni je radilo i na verziji 1.00 ili 1.01.. ugasis LCN (bitno je da stavis iskljuceno i stisnes EXIT sve dok ne bude pisalo "Spremanje podataka" i onda ides tamo u slaganje kanala i pomices programe kako hoces..)   Kao sto kaze u uputama LCN je logical channel number,a mi zelimo nelogicni channel number i zato to treba ugasiti.
Znaci nakon sto ugasis LCN i stisnes 2 put tipku EXIT da ti spremi podatke,udes u upravitelj kanala,izaberes npr. program pod brojem 2. i stisnes crvenu tipku kako bi ga izabrao za "Pomak" (pojavi se strelica),onda biras di ga hoces staviti i stisnes tipku OK,pa udri po exitu. Mora raditi,imam 2 ista infinitya i na oba radi tako.

Ako ne bude sad htjelo javi mi na pm pa cu ti dat kakve ja sve postavke imam

evo, sada radi, hvala još jednom

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
Infinity 6000T PVR USB ne radi avi

POZDRAV

imam Infinity 6000T PVR USB .vidim da dosta njih pišu kako ovaj uređaj može reproducirat i avi file.probao sam stavit i novi software ali rijesio sam samo teletekst,od gledanja avi(divx) ništa.formatirao sam usb stik stavio film u pvr folder i ne prepoznaje mi ništa osim mpeg formata.molim pomoć.Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Softver za Infinity 6000T PVR USB ?

Mora se prvo formatirati USB stick preko samog uređaja.Na sticku se automatski generira PVR file unutar kojeg se ubaci file filma kao i file titlova,bitna stvar;

naziv filma mora biti isti kao naziv titlova,samo što na nazivu filma brišete nakon naziva .avi dok na titlovima ostavljate .srt ,u tome je trik,onda sve radi,odnosno titlove čita bez problema.

Za Č,Ć,Ž,Š u OSD postavkama uključiti x 125.

Instalirani SW 1,07

Nadam se da sam pomogao......

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:42 (Igor03).
12 godina
protjeran

Pozdrav, jučer sam kupio ovaj receiver i pokušavam update napravit na 1.07 verziju koju sam jedinu i našao za skinuti na prije navedenim linkovima. Datoteku sam raspakirao na stick, no međutim kad ju označim na tv, izbacuje mi poruku ''Neispravna datoteka''. Pokušao sam s 2 sticka, formatirana u FAT32 preko kompa i preko receivera samog. Zna li itko o čem se radi i kako to otkloniti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Softver za Infinity 6000T PVR USB ?
Igor03 kaže...

Mora se prvo formatirati USB stick preko samog uređaja.Na sticku se automatski generira PVR file unutar kojeg se ubaci file filma kao i file titlova,bitna stvar;

naziv filma mora biti isti kao naziv titlova,samo što na nazivu filma brišete nakon naziva .avi dok na titlovima ostavljate .srt ,u tome je trik,onda sve radi,odnosno titlove čita bez problema.

Za Č,Ć,Ž,Š u OSD postavkama uključiti x 125.

Instalirani SW 1,07

Nadam se da sam pomogao......

Nemam pojma. ne radi i ne radi. Čita film, titlove ne. Sve sam probao, formatirao stick preko uređaja, snimio film u PVR folder, isti naziv, obrisao .avi ostavio .srt i džabe. film ide tilovi ne, iako kad stisnem tipku subtitles mogu ih uključiti i isključiti iako ih ne vidim, a kad je ime bilo drugačije javio je da ih nema. dakle on ih prepozna ali ih ne pročita.

14 godina
neaktivan

ima netko link ili sl za osnovni  rad sa ovim reciecerom?

usb nece da prepozna tj mp3 cita ali film divx ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako mogu povećati titlove i promjeniti njihovu pozadinu?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice