Softver za Infinity 6000T PVR USB ?

poruka: 40
|
čitano: 46.780
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Softver za DVB-T Infinity 6000T PVR USB ?

Dakle pitanje iz naslova, gdje pronaći softver (firmware) za DVB-T prijemnik Infinity 6000T PVR USB? Pošto pretraga internetom nije dala pozitivnih rezultata,molim ovdje za pomoć. Novi softver navodno omogućuje gledanje AVI video zapisa sa SRT titlovima, dok ja sa trenutnim softverom

mogu gledati samo MPG video i to samo ako je u mapi PVR u koju prijemnik snima.

Unaprijed hvala za pomoć!

Pozdrav!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E MOJ PRIJATELJU NEMOJ MI NA MUKE PRISTAJATI JA TI IMAM TRI TELEVIZORA STARA PAR GODINA I NIJEDAN NEMA U SEBI DVB TE SAM ZBOG TOGA JUČER UZEO U KONIKOMU JEDINO JE TU BILO BAŠ INFINITY 6000T USB PVR,JER SU MI REKLI DA MOŽE NA NJEGA USB I GLEDAŠ FILMOVE I U KARAKTERISTIKAMA OD NJEGA STOJI DA PODRŽAVA HRVATSKE TITLOVE MEĐUTIM DANAS KAD SAM GA INSTALIRAO   NASTALO ZLO SVE RADI ALI NEĆE PA NEĆE TITLOVI NIKAKO PA SAM I JA ČUO DA JEDINO AKO STAVIM NOVI SOFTVER DA ĆE RADITI ALI OD SOFTVERA NIŠTA ZVAO SAM SVE PRIJATELJE I NEPRIJATELJE I NIŠTA I MALOPRIJE DA NE POVJERUJEM ČUDO IMAM 5 VRŠTA RAZNIH USB-A I MARKI I SLUČAJNO SPOJIM USB MARKE VERBATIM I TITLOVI SE ODJEDNOM SAMI POJAVILI ZNAČI ZA SADA SMO TO RIJEŠILI DA BAR TO IMAMO A AKO JA NAIĐEM NA SOFTVER POSLAT ĆU TI LINK A AKO TI NAIĐEŠ POŠALJI TI MENI POZDRAV MOJA ADRESA   mirkolj@net.hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nedavno ga kupio, ugrađeni sw je iz 11.2009, .avi datoteke se mogu gledati,

hr titlovi (u .srt datoteci) prikaz je na svijetlo-sivoj podlozi, slova bijela, uglavnom nečitljivo i neće da prikaže š i ž znakove.

Ali ima bolju sliku nego NytroBox 4001 T USB (Isti TV, isto spajanje (SCART) i na oba je postavljeno RGB).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 13:58 (takozvani).

0 0 hvala 0
15 godina

Hajde prijatelju molim te nebila ti zapovijed, da mi napišeš koju verziju softvera ima tvoj prijemnik? I moja je verzija softvera je iz 11. mjeseca ali ne radi, kao što je gore napisano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Softver za Infinity 6000T PVR USB ?

Menu - korisničke postavke- OSD - MP4 Sub Codepage 8859 , prebacit na MP4 SUB Codepage 125x . Kada se to prebaci onda se vide Š i Ž 

16 godina
neaktivan

Imam softver isto 11.2009. prikazuje avi ali ne prikazuje tilove piše da nema tilova a umetnuti su u isti folder gdje je film, imaju isti naziv.Titl je str u folderu PVR za snimanje programa, gdje se nalazi i film.

xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S/W Verzija  V1.03

0 0 hvala 0
15 godina

Konačno evo mene! Kod mene je  S/W 1.00 i u tome je vjerojatno stvar. Zato ti možeš vidjeti AVI , a ja ne! Ja drugi razlog ne vidim!

Pozdrav!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Poštovana ekipo!

trebala bi mi informacija da li taj infinity 6000T podržava format zvuka AC3 - znači da li filmovi koji su kodirani u tom formatu zvuka imaju zvuk? Nitro box nema pa tražim alternativu jer je većina novijih filmova (u biti u zadnjih najmanje 3 godine) kodirana s tim formatom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam dva infinity-a jedan ima s/w 1.00 a drugi 1.03, oba rade odlično pokreće avi filmove i titlove koji su folderu s filmom istog naziva .srt . Imo sam nytro box koji je ipak malo lošiji.   S/W možeš skinuti na ovoj stranici http://www.antene.com/antene/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=199&Itemid=54

15 godina
sokre123 kaže...

Imam dva infinity-a jedan ima s/w 1.00 a drugi 1.03, oba rade odlično pokreće avi filmove i titlove koji su folderu s filmom istog naziva .srt . Imo sam nytro box koji je ipak malo lošiji.   S/W možeš skinuti na ovoj stranici http://www.antene.com/antene/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=199&Itemid=54

Ova verzija je 1.02 i sa njom sam uspio dobiti to da vidim AVI fajlove bilo gdje na sticku. Ali pokretanje baš nije išlo, no može biti do filma,pa ću probati još malo.

BTW, hvala za link!

15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam infinity 6000t usb koji neće producirati filmove sa 2gb stika,čak se smrzne cijeli uređaj ne reagira na daljinski pa ga moram isključiti iz struje,a kad mu stavim 4gb stika producira bez greške ko zmaj !!molim pomoć ako netko nešto zna u čemu je stvar,ili možda bude potrebna reklamacija,zahvaljujem !Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno je brzina prespora na tom sticku od 2 GB, ja kad spojim na svoj (7070T) stick od 4 GB i kad idem nešto snimiti prvo me upozori da je dozvoljena brzina snimanja za taj stick nešto sporija od standardne ali ipak snima i čita s njega bez problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

halo

kako da ubacim titlove u film, please odgovorite, stavim na usb, ali kada krene filim nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se mogu slušat pjesme na tom uređaju preko usb-a i gledat  slike. I kako taj uređaj snima mislim kvaliteta snimljene slike i u kojem formatu snima. Jel imaju postavke za biranje kompresije slike?

Persistence is the Key to Success.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 21:36 (vedrann).

0 0 hvala 0
16 godina

evo i moji starci kupili ovo čudo, može se gledat, sve, zanimljivo mi je sto ima isti daljinski kao i nytrobox, samo je ovo puno veće smeće, nego jel moze itko pomoci pronaci noviji software od 1,02? skinio sam s linka gore navedenog, nije rjesilo problem s teletexstom

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Infinity 6000T bi sa svim verzijama softvera trebao čitati avi i titlove (samo mora biti isto ime kao što je već i navedeno).

Na http://antene.com/antene/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=199&Itemid=54 se može skinuti verzija softvera 1.07, možete probati sa njom. Ako imate neke probleme, najbolje kontakitrati distrubitera i vidjeti da se taj problem otkloni. Svakako je preporuka ako ima problema sa stickom, formatirati taj stick iz samog prijemnika.

1 0 hvala 1
16 godina
krikesa kaže...

Infinity 6000T bi sa svim verzijama softvera trebao čitati avi i titlove (samo mora biti isto ime kao što je već i navedeno).

Na http://antene.com/antene/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=199&Itemid=54 se može skinuti verzija softvera 1.07, možete probati sa njom. Ako imate neke probleme, najbolje kontakitrati distrubitera i vidjeti da se taj problem otkloni. Svakako je preporuka ako ima problema sa stickom, formatirati taj stick iz samog prijemnika.

probao sam formatirati stick, i formatirao ga je u FAT!?, inace svi ti uređaji rade sa FAT32, ali ugl... stavim ja danas par .avi filmova, i fino on njih pokrene, i nakon 5 sec se zablesa, i nista ne reagira dok ga iz struje ne istekam. U cega da prekodiram te filmove da bi radili? Probat cu s ovim novim softverom vidit hoce li radit

edit: evo radi sve

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 12:32 (mind_challenge).
14 godina
neaktivan

Imao sam problema sa prikazom titlova i sa verzijom softvera 1.07. Problem mi se riješi ja na ovaj način:

1. Formatira sam USB stick preko prijamnika (resivera)

2. Prijamnik na USB sticku stvori svoj folder koji se zove PVR

3. U taj PVR folder sam stavio film npr naziv filma = film, naziv titla = film

4. Sve radi normalno

U početku nisam imao formatiran USB  stick i prebacio sam samo folder gdje se nalazi film na stick i nisu radili titlovi. Onda sam napravio uvi gornji postupak i proradilo.

Nadam se da će kome pomoći

0 0 hvala 0
15 godina

Može li mi itko rec' kako se snima pomocu infinitya 6000t,

kupio sam ga prije 1 mjesec.

Molim pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Coder256 kaže...

Može li mi itko rec' kako se snima pomocu infinitya 6000t,

kupio sam ga prije 1 mjesec.

Molim pomoc!

Staviš stick i stisneš tipku rec... i to je to.

15 godina
neaktivan

zasto mi neki filmovi normalno rade,a neki slika ide,titlovi također samo nema zvuka....moze pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato što  Infinity 6000T PVR USB ne podržava AC3 (Dolby's Audio Coding-3). Zato gledaj kada nabavljaš film da nebude zvuk AC-3 nego MP3

14 godina

Imam Infinity 6000T PVR USB te me zanima da li je moguce gledanje drugog programa (npr. RTL) dok se snima prvi program (npr. NOVA)? Kad pritisnem rec taj program se snima al ne mogu prebaciti na drugi program te jedine komande koje mi rade su VOLUME + / - i dugme za prekid snimanja...?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
msimu666 kaže...

Imam Infinity 6000T PVR USB te me zanima da li je moguce gledanje drugog programa (npr. RTL) dok se snima prvi program (npr. NOVA)? Kad pritisnem rec taj program se snima al ne mogu prebaciti na drugi program te jedine komande koje mi rade su VOLUME + / - i dugme za prekid snimanja...?

Hvala unaprijed!

Mozes snimati samo ono sto gledas :/

Infinity 6000T  je jos jedan "prevara" prijemnik kojem u uputstvu pise da moze ono sto ne moze. Dakle prijemnik na scartu daje samo CVBS signal (najgori moguci), RGB ne postoji!!

ista stvar je s jos jednim modelom od Infinitya

http://www.hdtehnika.com/zemaljski-receiveri/test-infinity-dvb-t-obitelj-scart-dvb-t-pvr.html

14 godina
neaktivan

Može li mi netko reći koliko struje može Infinity 6000T PVR USB dati na svom USB portu?

Većina 2,5" eksternih diskova traži barem 5W (a to je oko 1A na standardnom 5V USB naponu). Može li ova kutijica dato toliko struje?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem na ovome uređaju, naime ne prikazuje mi nikakvu sliku. Radio je sasvim u redu do prije možda dva tjedna,a jedino čudno što se na njemu radilo je to što je bio ostavljen izgašen, ne iz struje već na stand byu (iako može biti da sam ga eventualno izgasio i skroz iz struje) oko tjedan, maksimalno 2 i pol.

Zvuk čujem sasvim normalno, zeleno svijetlo na njemu svijetli da prima signal i sve 5,ali apsolutno nikakvu sliku televizija ne prima od uređaja. Provjerio sam da je scart kabel dobro prikopčan, promjenio sam ga na AV1 s 2,ali opet ništa. Sve ostale uređaje TV prikazuje normalno (PS2 i PC),ali od ovog slike nigdje! Pomoć molim!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 22:54 (Armeddy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim za pomoć!

Ne kužim kako sortirati programe onako kako ja hoću...

0 0 hvala 0
16 godina
nikako, mozes ih pomicati po listi, ali im brojevh ostaju onim redom kojim ih je uređaj nasao, jedino mozda da ih rucno ponovo trazis
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
nikako, mozes ih pomicati po listi, ali im brojevh ostaju onim redom kojim ih je uređaj nasao, jedino mozda da ih rucno ponovo trazis

Koje sranje, znao sam.

a ručno, na koju foru?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice