Max tv hd kamera?

poruka: 29
|
čitano: 21.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Max tv hd kamera?

jel ide to i na produzenje ugovora ili ...

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel ide to i na produzenje ugovora ili ...

Ne bih znao za to, al pretpostavljam da 80% da ide.

Ja sam produžio ADLS i dobio HDD205GB koji se dobivao inaće pri sklapanju novog ugovora.

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200
16 godina
neaktivan

Nazvao sam 08009000 i doznao da se radi o:

Thosiba Camileo P10

http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0710123&pg=G06002

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 11:17 (Processor).
17 godina
protjeran
Max tv hd kamera?

Toshiba Camileo P10.

Evo i snimke koju sam napravio s tom kamerom.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Max tv hd kamera?

Mene samo jedno zanima...Da li ako ja produžim ugovor i dobijem kameru..Hoću li ja kameru morat vratit kad mi istekne ugovor ili ona ostaje kod mene bez obzira na sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa naravno da je moras vratit! ; )

JESUS SAVES!!!
16 godina
skank666 kaže...

A kak znaš?Čuo sam da možeš i nekakvu plazmu kod njih kupit,pa ak je neko cuo nek javi..

17 godina
protjeran
ray_OGF kaže...
skank666 kaže...

A kak znaš?Čuo sam da možeš i nekakvu plazmu kod njih kupit,pa ak je neko cuo nek javi..

Pa ne vidis smajlic iza odgovora?Namigiva

16 godina
odjavljen

zato jer sam vec uzimao nesto od njih i vracao! ; )

JESUS SAVES!!!
17 godina
protjeran
skank666 kaže...

zato jer sam vec uzimao nesto od njih i vracao! ; )

Cek ti to ozbiljno???

Jer ako ugovor prekidas onda se vjerojatno vraca, al ako ugovor vremenski istjece ti nemoras nis vracat.

16 godina
odjavljen
Max tv hd kamera?

prije nego ode ova sala predaleko, pa salim se! naravno da  ti ostaju stvari nakon isteka ugovora!

pardon na bezobrazluku ali se nisam mogao suzdrzat, malo mi je dosadno na poslu! Poljubac

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

Mislim da je ta akcija za postojeće korisnike vrijedila do prošlog petka, za nove korisnike još vrijedi.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Max tv hd kamera?

E da, uz kameru se dobije i memorijska kartica od 2 GB.

Uglavnom s kamerom sam prezadovoljan, jedina joj je mana to kaj za dobru sliku treba dobra rasvjeta.

Moze slikat s rezolucijom od 5 MP i ima na sebi blic koji se automatski ukljucuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

dobio sam tu kameru i sad sam u problemu.svaki put kada mi je ona kartica od 2 gb u kameri,pise mi memory full,a na kameri nemam niti jednu sliku niti vdeo??????sto da radim???ima li u zgu kakav ovlasteni distributer?

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a cek, znaci u memoriji kamerei kartice nema niceg, ni slika ni videa?

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

nazovi uvoznika memorijske kartice za hrvatsku i oni bi ti trebali u poslat novu memorijsku ako je ta tvoja neispravna. broj bi ti trebao pisati na pakiranju od memorijske kartice a ako ne pise onda nazovi t-com sluzbu za korisnike i objasni u cemu je problem pa ce ti oni dat broj od uvoznika.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

Ja mislim da je ta kamera kvalitetna kao i onaj fotić što su ga davali u 7/2008... šrot koji je krepao za 5 mjeseci, punu bateriju prepozna kao praznu... Poznanik veli da je nosio u servis, i nastupa "klasika": zamijenjen uređaj, onda drugi put popravljeno ovo i ono, tek treći put odjednom to postaje greška u cijeloj seriji i zamjena postaje neisplativa. Na to sam pomislio čim sam vidio onu reklamu "sa gps-om smo ipak zalutali..." za Božić... naravno da ima 2 sretnika koji ne vjeruju kad netko veli da mu je ista stvar crkla za tjedan/mjesec dana, ali ponavljam, dvojica ih je!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema nicega u memoriji kartice ni kamere,a ne mogu slikavat jer pise memory full.izvadim memory card i onda mogu slikavat,al samo onoliko koliko mi dopusta memorija kamere bez te kartice.tu sam kameru dobio uz max tv,tako da ne znam koga da nazovem :(

koliko mi zdrava logika govori,neki je problem s tom karticom

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 16:37 (troter ndependent).
15 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

nazovi 0800 9000 pa im tamo reci za taj problem pa ces vidjeti sta ti oni kazu

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 20:26 (Cuby).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Posto vidim da nas je T-šrot sve dobrano zajebo reko da i ja podjelim svoje iskustvo.

Prica pocinje kao i svaka bajka - bila jednom jedna budala (mojim imenom i prezimenom) koja se dala nagovorit da produzi ugovor za MaxTv i da dobije kameru.

Produzila budala ugovor 22.11.2009.godine al kamere ni od traga.

Nakon Sizifofske prepirke na 08009000 konacno 28.12.2009 stize kamera aliiiiii................

Čiko dostavljac ju donjeo ujutro oko 8 sati sto mi je bilo malo cudno al ajde mozda ljudi imaju puno posla bla bla ......

otvorio paket i ostavio kameru na stolu da se aklimatizira prije nego je upalim posto je tih dana vani bilo debelo u minusu

nakon 2 sata upalih je i imam sta vidjeti ekran po pol puknut .... i sad slijedi opet o800900 nekoliko puta dok nisu skontali sta ce sa kamerom

drugi dan zove me covjek iz MakroMikro servisa da ce poslati drugu kameru al tek poslje Nove G. a ovu ce preuzeti kod dostave druge ........

i tako poslje 15.01.2010 dobih novu a njima poslah "staru" kameru . . . . . sad bi neki rekli super od njih ali tu prici nije kraj :D....  

nakon sto sam "ispraznio bateriju i stavio ju da se puni (btw - cijelu noc) aparat ni da pokaze znakove zivota (na bateriji - na kablu sve 5)  .........

pogadajte sta se opet dogada ajdmo 08009000 i opet prepirka s njima da bi mi rekli da oni vise stim nemaju nista da zovem direktno servis ......

broj koji su mi oni dali i koji je na njihovim stranicama normalno da nitko nemoze dobit jer pol 'rvatske zove da se zali na kamere i ostali jeftini šrot... 

uspijeh nekako dobit nekoga (normalnog) koji mi je sam priznao da na toj seriji kamera imaju problema sa baterijama koje se nemogu puniti

kaze ciko neka je zapakiram i posaljem dostavom njima na servis da promjene bateriju . . . učinih to 18.01.2010. . .

nakon ( pazi sad 42 dana ) stize kamera nazad - pogledam stvarno su promijenili samo bateriju (zapisao sam si serijski broj kamere i oznacio beteriju da me ne mogu muljat)

ALI nakon 3 dana ajdmo sve ispocetka jer (pogadate)se baterija ne puni. Opet sve ispocetka kamera poslana na servis i 07.03.2010. vrati se kamera reko sad bi konacno trebalo sve bit OK Ali jeb......ga opet isti kkk..

Vise sam bio prolupao jer od tri pokusaja 3 čorka . . . telefon u ruke i opet ajdmo malo maltretirat ljude 31.03.2010. . .

Dobio čiku u servisu ispricao mu sve (malo sam bio i neugodan al je... prekipilo mi sve -  nije kamera od kad sam produzio ugovor bila kod mene tjedan dana) da bi danas konacno dobio novu kameru al ne vise Toshiba Camileo P10 vec Camileo P20

Sad cemo vidjet koliko je ovo veliko Srraaa.....nje

BTW nisu sad pokupili staru kameru :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 13:14 (marek_11).
17 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

bgmi tako cu i ja...ja cim sam je dobioo 2 dan se pokvarila...al nisan ima volje raspravljat s njima...sad cu malo u rat :)  isto to u vezi baterije i slike nisam mogao otvorit :D

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Max tv hd kamera?

Hmmm, baterija crkla nakon 4 mjeseca, pa zvao sluzbu za korisnike i oni mi poslalo Overseas koji je pokupio kameru i odnio u Makro mikro

na servis.

Proslo je mjesec dana i od kamere ni traga :-).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hhehhehe

Naivno je ocekivati nesto for free od telekoma ;)

:)
17 godina
protjeran
logic kaže...

Hhehhehe

Naivno je ocekivati nesto for free od telekoma ;)

Zvao sam Makro Mikro i rekli mi da nove kamere dolaze drugi tjedan i da cu onda dobit doma :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DON¨T STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan

sretno :)

:)
17 godina
protjeran
logic kaže...

sretno :)

Evo kamera stigla nakon 2 mjeseca i zamijenjena je samo baterija.

Zasad je sve OK :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan

Da li si rijesio problem sa zamjenskom karticom i mene isto zanima nisam kameru dirao (jer me nema kod kuce cesto ) a otvorio je nedavno i pise mi isto da je memory full..Hvala

Kondicija je majka uspijeha
15 godina
neaktivan
Max tv hd kamera?

evo,da ne otvaram temu, isti problem, baterija ne radi, vec je bila na servisu,opet ne radi ......samo na punjaču... ja sam iz Međimurja i ne mogu ići u ZG na servis, samo kad idemo nešto u ZG pa onda tek obavimo.. 

šta da radim, koga da zovem,kamo da idem?

inače, do sad sam dobivao bateriju od garancije,ali za čas neće biti i toga, ako kupim bateriju oće li radit ?

jel ima di servis u međimurskoj županiji i okolici (varaždin npr.) ?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice