Loš prijem digitalne televizije

poruka: 32
|
čitano: 52.802
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo mene opet antena okrenuta u petak  slika fenomenalna znaći petak subota nedelja da bi danas ponedeljak ponovno se počela gubiti slika znaći nije problem u anteni ni skartu   ni resiveru kako se to može od petka do ponedeljka izgubiti signal onda definitivno tamo kod njih nešto ne valja ajde nek mi netko odgovori na ovo pitanje    eto toliko o  onome siđite s krova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ono što je najgore je to da se situacija sa prijemom DVB-T signala bitno pogoršala otkad je završen prijelaz na digitalnu televiziju u cijeloj Hrvatskoj.

Kad se digitalna TV prikazivala samo eksperimentalno, mogao sam je hvatati s onim rožićem koji se dobije uz USB DVB-T stick. Sad sa sobnom antenom s pojačalom ne mogu uhvatiti HRT 1 i 2, RTL i NOVU. Zato ja sad koristim samo MAXtv da se stvarno konačno riješim tih antenetina.

Dobrodošli u novo digitalno doba - penjite se po krovovima i dalje... i imat ćete uvijek istu savršenu sliku... (ako je uhvatite)... a ako je ne uhvatite, imat ćete lijepi plavi ekran sa porukom nema signala iliti no signal.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:50 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice