Kupnja digitalnog prijemnika i sobne antene..help!

poruka: 25
|
čitano: 20.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Ljudi živim na području Primorsko-goranske županije i ide mi na k više ova država sa tim signalima ali izgleda da moramo kupit jer inače niš od tv-a :)

Evo molio bi koju preporuku digitalnog prijemnika i neke odgovarajuće sobne antene za to jer za vanjsku nemam je kamo i da to sve skupa nebude preko 500kn, te da se to može negdje u vemilu ili tehnomaxu u rijeci kupit. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja digitalnog prijemnika i sobne antene..h

Iako smo svi lošeg mišljenja o našoj Vladi, projekt prelaska na digitalni signal bi trebao podržati jer je jako dobra stvar. Ali da sad ne razglabam, pogledaj na ovoj temi razloge za prelazak. Nadam se da će te Mariove poruke uvjeriti.

OnT: Digitalni prijamnik možeš naći za manje od 200 kn. Što se tiče sobne antene, nije mi baš jasno što si mislio. Zar trenutno nemaš nikakvu antenu?

16 godina
neaktivan

Ja mogu NE preporučiti Koenigov SCART plug-in prijemnik jer je slika nikakva.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Iako smo svi lošeg mišljenja o našoj Vladi, projekt prelaska na digitalni signal bi trebao podržati jer je jako dobra stvar. Ali da sad ne razglabam, pogledaj na ovoj temi razloge za prelazak. Nadam se da će te Mariove poruke uvjeriti.

OnT: Digitalni prijamnik možeš naći za manje od 200 kn. Što se tiče sobne antene, nije mi baš jasno što si mislio. Zar trenutno nemaš nikakvu antenu?

...daj ne petljaj sa vladom, odnosno ne hvali ju za projekt prelaska na digitalni signal...pogledaj kad su to

napravile ostale Evropske zemlje...sorry na O.T...Nevinašce

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 14:38 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...daj ne petljaj sa vladom, odnosno ne mješaj ju u projekt prelaska na digitalni signal...sorry na O.T...

Nemam ju što miješati ili ne miješati, projekt prelaska na digitalni signal JEST projekt Vlade i državnog ureda za eHrvatsku (koji je opet, tijelo državne uprave). Sorry za OT.

- EDIT -

Jurra kaže...

...daj ne petljaj sa vladom, odnosno ne hvali ju za projekt prelaska na digitalni signal...pogledaj kad su to

napravile ostale Evropske zemlje...sorry na O.T...Nevinašce

E sad si uredio poruku.

Autor teme je govorio o prelasku na digitalni signal kao o negativnoj stvari, te je rekao da mu "ide na k ova država sa tim signalima", umjesto da bude ljut na državu što tek sada uvodi digitalni signal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 14:48 (andy0101).
16 godina
neaktivan

...u redu je, zeza me net. editirao sam valjda kad si i ti pisal odgovor, a što se tiće ove druge primjedbe

u pravu si, nisam čitao uvodni post...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 17:10 (Jurra).
17 godina
protjeran
andy0101 kaže...

E čuj meni se živo j.. za vladu i za digitalnu tv, samo me živcira što moram sad kupovat neke uređaje da bi mogao gledat 4 pišljiva programa od kojih su 2 za k.

Nego sad trenutno imam kućnu antenu za analogni signal zato mislim da mi treba i nova antena, ma šta ja znam više. Daj preporučite nešto ili moram na sreću opet kupovat :)

16 godina
neaktivan

možeš sa običnom "ribljom kosti" gledat.Ja gledam na najobičnijoj sobnoj anteni.Ovi debili iz vlade su konji i reklamiraju laži.Siđite sa krovova,skidajte antene....Pa svaki prijemni uređaj radi na antenu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

76% kućanstava u Republici Hrvatskoj ima pozitivan stav prema digitalizaciji televizije.

Čudi me da netko tko je registran na IT forumu od njegovog početka može biti u tih 24%. Sorry za OT.

Kad si već toliko protiv prelaska na digitalni signal, zašto se nisi informirao i pokušao shvatiti čemu to uopće, nego samo tako odbacuješ ideju o kojoj ništa ne znaš. Ako se tehnologiji prilagođavaš zadnji čas, biti ćeš prisiljen napraviti nešto u što se ne razumiješ, i još ćeš biti isfrustriran zbog toga. Stoga ti toplo preporučam da pročitaš što piše na ovoj stranici, možda malo popustiš sa takvim stavom o DTV-u. Tamo, između ostalog, piše i da ti ne treba nova antena.

17 godina
protjeran
Zdravko kaže...

možeš sa običnom "ribljom kosti" gledat.Ja gledam na najobičnijoj sobnoj anteni.Ovi debili iz vlade su konji i reklamiraju laži.Siđite sa krovova,skidajte antene....Pa svaki prijemni uređaj radi na antenu....

A znači može se na sobnoj anteni to spojit? jer kolko sam skužio po reklamama da se mora imat vanjsku riblju kost koju ja nemam niti je mogu gdje nabit. Inače imam onu malu najobičniju sobnu antenu.

16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

Ne reklamiraju laži, niti su rekli da skinemo antene. Siđite s krovova znači da nećeš morati namještati antenu kako bi uhvatio signal, već da ju je dovoljno upiknuti na krov i ona će raditi duže vrijeme.

hellbyte0 kaže...

A znači može se na sobnoj anteni to spojit? jer kolko sam skužio po reklamama da se mora imat vanjsku riblju kost koju ja nemam niti je mogu gdje nabit. Inače imam onu malu najobičniju sobnu antenu.

Da. Oni na reklami imaju vanjsku antenu jer žive na selu i teško im je uhvatiti signal. Ako si analogni signal primao sa sobnom antenom, primat ćeš i digitalni.

16 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
Zdravko kaže...

da, evo moja antena.Ali bolja ti je vanjska,zavisi gdje si od odašiljača.Ja sam dosta blizu.Može BILO KOJA ANTENA!!!

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Zdravko kaže...

Ne reklamiraju laži, niti su rekli da skinemo antene. Siđite s krovova znači da nećeš morati namještati antenu kako bi uhvatio signal, već da ju je dovoljno upiknuti na krov i ona će raditi duže vrijeme.

hellbyte0 kaže...

Da. Oni na reklami imaju vanjsku antenu jer žive na selu i teško im je uhvatiti signal. Ako si analogni signal primao sa sobnom antenom, primat ćeš i digitalni.

Što ju imam namještat ako sam ju namjestio???

(sry,dupli post)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:10 (Zdravko).
17 godina
protjeran
andy0101 kaže...

76% kućanstava u Republici Hrvatskoj ima pozitivan stav prema digitalizaciji televizije.

Čudi me da netko tko je registran na IT forumu od njegovog početka može biti u tih 24%. Sorry za OT.

Kad si već toliko protiv prelaska na digitalni signal, zašto se nisi informirao i pokušao shvatiti čemu to uopće, nego samo tako odbacuješ ideju o kojoj ništa ne znaš. Ako se tehnologiji prilagođavaš zadnji čas, biti ćeš prisiljen napraviti nešto u što se ne razumiješ, i još ćeš biti isfrustriran zbog toga. Stoga ti toplo preporučam da pročitaš što piše na ovoj stranici, možda malo popustiš sa takvim stavom o DTV-u. Tamo, između ostalog, piše i da ti ne treba nova antena.

Ma isuse...ja samo oću da mi netko kaže šta da kupim jer me boli briga za digitalnu tv kao tehnologiju. Daj čovječe samo sam tražio preporuku uređaja a ne prokletu recenziju digitalne tv-e.

16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

Što ju imam namještak ako sam ju namjestio???

Vjetar? Tebi možda prelazak na DTV i neće značiti puno jer živiš u Zagrebu / Splitu, ali kod mene, čim malo zapuše, signal se gubi u potpunosti. Digitalni signal će me riješiti takvih problema.

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Zdravko kaže...

Što ju imam namještak ako sam ju namjestio???

Vjetar? Tebi možda prelazak na DTV i neće značiti puno jer živiš u Zagrebu / Splitu, ali kod mene, čim malo zapuše, signal se gubi u potpunosti. Digitalni signal će me riješiti takvih problema.

U Osijeku sam i više imam problema sa digitalnom nego analognom.Kad grmi gubi se signal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:12 (Zdravko).
16 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Ma isuse...ja samo oću da mi netko kaže šta da kupim jer me boli briga za digitalnu tv kao tehnologiju. Daj čovječe samo sam tražio preporuku uređaja a ne prokletu recenziju digitalne tv-e.

Pa ne možeš znati što da kupiš ako ne pročitaš ono što sam ti dao! Tamo ti je lijepo objašnjeno što trebaš napraviti da bi primao digitalni signal, ne radi se o nikakvoj recenziji digitalne TV.

17 godina
protjeran
Zdravko kaže...
hellbyte0 kaže...
Zdravko kaže...

da, evo moja antena.Ali bolja ti je vanjska,zavisi gdje si od odašiljača.Ja sam dosta blizu.Može BILO KOJA ANTENA!!!

E thanks, ma samo me to zanimalo jer j sam inače u lovranu pa valjda će hvatat. E usput vidim da je i tvoja antena krcata prašine hehe.

17 godina
protjeran
andy0101 kaže...
hellbyte0 kaže...

Pa ne možeš znati što da kupiš ako ne pročitaš ono što sam ti dao! Tamo ti je lijepo objašnjeno što trebaš napraviti da bi primao digitalni signal, ne radi se o nikakvoj recenziji digitalne TV.

E bit ću pristojan ovaj zadnji put a poslije ću te slat u k. Sam ću se snać sa svim tim a ovdje samo tražim preporuku uređaja i gotovo.

16 godina
neaktivan

"E thanks, ma samo me to zanimalo jer j sam inače u lovranu pa valjda će hvatat. E usput vidim da je i tvoja antena krcata prašine hehe."

Trenutno nije u funkciji,jer je crko receiver.Neko smeće, Digitall World TFT 4000E.Bježi od tog :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zdravko kaže...

"E thanks, ma samo me to zanimalo jer j sam inače u lovranu pa valjda će hvatat. E usput vidim da je i tvoja antena krcata prašine hehe."

Trenutno nije u funkciji,jer je crko receiver.Neko smeće, Digitall World TFT 4000E.Bježi od tog :)

A šta da ti kažem, na sve treba pazit jer više od polovice toga je smeće.

15 godina
neaktivan

meni stric sa ugrađenim reciverom u tv nije moga uvatit signal tj. slika je bila nikakva sa ribljom kosti pa je kupija sobnu od nekih 100-150 kn i sve radi savršeno

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

meni stric sa ugrađenim reciverom u tv nije moga uvatit signal tj. slika je bila nikakva sa ribljom kosti pa je kupija sobnu od nekih 100-150 kn i sve radi savršeno

a dali je probao okreniti antenu prema odašiljaču?

Ja sa sobnom isto hvatam ali ne u bilo kojem položaju.

15 godina
neaktivan
Zdravko kaže...
P4k1 kaže...

a dali je probao okreniti antenu prema odašiljaču?

Ja sa sobnom isto hvatam ali ne u bilo kojem položaju.

antena je uvjek mu okrenuta prema odašiljaču i je pomica ju je ali ništa nije upalilo

I would love to change the world, but they won't give me the source code
17 godina
protjeran

Eto kupio na kraju strong srt 5203 reciver i hvata sa sobnom antenom 62 posto i ajde ok je al nije bajno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice