Kako iskoristiti stari MaxTV STB

poruka: 1.414
|
čitano: 1.214.539
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ako netko zna kako uopće upogoniti 2 Max bez dvije pretplate neka javi, kada se 2. ukopča traži autorizaciju te onda mi ne da da stavim 2 na istu liniju pa bi vjerojatno trebalo nekako maskirati mac adresu drugog da bude kao na 1. pa će uvijek biti isti programi ali barem 2 prijemnika.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bog, evo stiga scientifikica i do mene, malo kasno doduše, drago mi je da sam ove linkove pronašao na 30-nekoj stranici, pa da pitam pošto vidim da ovaj pirelli ima iste specifikacije u dlaku osim šta ovaj sivi nema nijedan tuner, da li je neko probao ovo, jel ako ide ovo onda ide i ovo , a ovi imaju i bin za skiniti, pa ako je neko proba neka mi samo kaže da ide, da ne štelam dhcp i tftp bezveze.

Hvala unaprijed

KrasanSam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Procitao sam temu od pocetka i imam jedan stb tako da cu pokusat nesto...
nisam bas neki pro al snaci cu se ....
koliko sam shvatio fali jos OS koja bi pokretala stb, a koliko sam shvatio dos nije kvalificiran za to pa radite u linuxu
,primjetio sam da spominjete backtrack i ubuntu ali nigdje nisam vidio da se spominje archlinux koji je koliko ja
znam bones za dljnje pisanje...
Pozdrav :)

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa evo imam i ja jedan tu pored sebe isti takav STB,samo moj nema ulaz za ram,pa ako netko ima tu plastiku s tim spojevima da zalemim gore pa da se probam i ja s time poigrati.I dali je tko uspio išta napraviti s time?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam ga iskoristio tako da sam od njega napravio HTPC. Doduše, samo od kućišta, ali i to je iskorištavanje starog STB-a  {#}

Ovdje je link na temu da ne postam opet slike (je da je oglas, ali se vide slike i specifikacije).

2 1 hvala 2
14 godina
Re: Kako iskoristiti stari MaxTV STB
n3om0rph kaže...

Ja sam ga iskoristio tako da sam od njega napravio HTPC. Doduše, samo od kućišta, ali i to je iskorištavanje starog STB-a {#}

Ovdje je link na temu da ne postam opet slike (je da je oglas, ali se vide slike i specifikacije).

Lako je tako,i vidio sam to.

Nas zanima od njegove mbo što napraviti,kako iskoristiti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

Trebam jedan SA na poklon{#}

Ne mora bit ispravan jer mi treba par dijelova iz njega i sa njega.

Preporučljivo da je u ZG pa da mogu to doći pokupiti usput.

Može na PM kontakt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo upravo nabavio JTag kabel,pa ako netko ima kakav FW+SW (WIN ili Linux) neka mi pošalje na PM. . .

edit:eVO AKO NKOMEOVO POMAŽE:

http://www.zoobab.com/belgacom-tv-scientific-atlanta

Mile Keš
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 12:44 (iNCv3).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neda mi se bas sad citat sve postove, al  me zanima jel se od ovog STB moze napravit satelitski receiver i jel vec pisano o tome u ovoj temi ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 18:44 (GeForceMan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čitao sam cijelu temu od pocetka i stalno sam ocekivao da neko napravi tutorial.....ali ocito nista od toga..pa eto molim ako netko moze napisati tut o tome kako preraditi SA u HTPC,znaci od A do Ž,cijeli postupak i po mogucnosti što jednostavniji. =)  

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

neda mi se bas sad citat sve postove, al  me zanima jel se od ovog STB moze napravit satelitski receiver i jel vec pisano o tome u ovoj temi ?

Ne može

cryoteK kaže...

Čitao sam cijelu temu od pocetka i stalno sam ocekivao da neko napravi tutorial.....ali ocito nista od toga..pa eto molim ako netko moze napisati tut o tome kako preraditi SA u HTPC,znaci od A do Ž,cijeli postupak i po mogucnosti što jednostavniji. =)  

Nema tutoriala zato što nitko još nije uspio napravit HTPC od SA. Nađi si Siemensa, njega je lako flashat

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 godina

Može onda neki link za flashanje siemense

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 9:43 (G20Titan).
16 godina
odjavljen

Nešto sam kopao oko Siemensa (albis) STB-7710 i našao sam par linkova:

http://sgros.blogspot.com/2012/09/maxtv-svi-dosadasnji-neuspjesi.html

http://sgros.blogspot.com/2012/09/jos-malo-maxtv-a.html

http://sgros.blogspot.com/2012/11/maxtv-nastavak.html

Mene zanima obratno od ovog što je on radio - ja želim VLCom slati stream na box. E sada, našao sam negdje i način kako to izvesti ali STB mora biti aktivan i u sred rada ga se mora preseliti sa porta 4 na neki drugi port od kuda ide RTP stream na 244.1.1.1:3001 (HRT1) i to je onda radilo (dok nisu updateali softver, valjda). I da taj sistem radi, meni to ne odgovara.

Jel netko ima ideju kako "nariktati" postavke mreže i VLCa da STB samo prati stream koji mu se šalje?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 17:16 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Raxone, gdje si? Nabavio sam uređaj i mogao bih ti pomoći u developmentu za 7710

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozz
da li netko zna koj je ovo model, bar proizvođać ili nešto, odozdo na naljepnici piše Pace i serijski brojevi, no od pacea web stranice ni u paju lol 

ako je netko nešta napravio od ovog govneta molim pomoć :)

inaće dobio sam ga uz uslugu max tv sat 2011 god

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam pitanje oko navedenoga max tv uredaja atlanta.. Naime imam ga vec ne znam koliko godina, odkad postoji max tv i radi uredno, no mogu li traziti novi uredaj prvi produljenju ugovora? Ocu dobit sta sa tim novim uredajem, ima li smisla to traziti? Ili da ostavim ovog penzica dok radi? {#} Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 2:30 (RiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
RiBoy kaže...

Pozdrav, imam pitanje oko navedenoga max tv uredaja atlanta.. Naime imam ga vec ne znam koliko godina, odkad postoji max tv i radi uredno, no mogu li traziti novi uredaj prvi produljenju ugovora? Ocu dobit sta sa tim novim uredajem, ima li smisla to traziti? Ili da ostavim ovog penzica dok radi? {#} Hvala!

Ostavi si ovoga,novo neces nista dobiti,a sa siemensom il' ti ga po novome Albis ces pozaliti. . .

13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
RiBoy kaže...

Ostavi si ovoga,novo neces nista dobiti,a sa siemensom il' ti ga po novome Albis ces pozaliti. . .

Tako sam i mislio, ostavit cu dok radi. Znaci nisu nista brzi? Bolji daljinski, itd? Sto ne valja tocno sam tim simensom? S ovim Atlantom sam rijetko imao problema.

Navodo sada nude tri modela: https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/uredaji-i-oprema/maxtv-uredaji

12 godina
RiBoy kaže...
Diazz72 kaže...
RiBoy kaže...

Tako sam i mislio, ostavit cu dok radi. Znaci nisu nista brzi? Bolji daljinski, itd? Sto ne valja tocno sam tim simensom? S ovim Atlantom sam rijetko imao problema.

Navodo sada nude tri modela: https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/uredaji-i-oprema/maxtv-uredaji

Ja ga imam zadjih dvije godine,i ako ga nisam 10 puta promijenio, pregrijava se, freeza. . .itd. . .

EDIT; Ovo prvo ti je MAXtv SAT prijamnik.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:52 (Diazz72).
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
RiBoy kaže...
Diazz72 kaže...
RiBoy kaže...

Ja ga imam zadjih dvije godine,i ako ga nisam 10 puta promijenio, pregrijava se, freeza. . .itd. . .

EDIT; Ovo prvo ti je MAXtv SAT prijamnik.

Aha, hvala ti puno skoro sam ih trazio da mi daju novi. Pustam onda ovoga dok radi, on ne da se pregrijava nego je hladan ko led sav oblozen u metal {#}

14 godina

meni jučer došli iz t-coma po reciver od maxtv,jer sam nakon 2 godine otkazao ugovor

kako su vama ostavili prijemnik maxtv i nakon odjave

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NA KRAJU dal itko ista uswpio napravit sa stbom od MTV-a ili nije{#}

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
valisaurea kaže...

meni jučer došli iz t-coma po reciver od maxtv,jer sam nakon 2 godine otkazao ugovor

promijenilo se to, tamo negdje, mislim 2009., da prijamnik više ne ide u trajno vlasništvo nego je na posudbi. O tome je bilo rasprave, čini mi se u temi t-com pokloni za produženje ugovora, pa nju možeš pretražiti u potrazi za točnim informacijama.

13 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

NA KRAJU dal itko ista uswpio napravit sa stbom od MTV-a ili nije{#}

Izgleda da nije :)

Let it be
12 godina
denix kaže...
valisaurea kaže...

promijenilo se to, tamo negdje, mislim 2009., da prijamnik više ne ide u trajno vlasništvo nego je na posudbi. O tome je bilo rasprave, čini mi se u temi t-com pokloni za produženje ugovora, pa nju možeš pretražiti u potrazi za točnim informacijama.

Nije bas tako davno, negdije2011-12 je to uvedeno, jer ja sama 2011 otkazao ugovor i nakon mj.dana potpisao drugi (tako da mogu uzeti WII i HDD), pa minikad nisu došli po prijemnik, dok sad zadnji kad mi je Siemens crko, dobio sam polovnog u zamjnu, te u slučaju da vam daljenski počne štekati ili ne raditi, nema zamjene. . .

16 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...

Nije bas tako davno, negdije2011-12 je to uvedeno, jer ja sama 2011 otkazao ugovor i nakon mj.dana potpisao drugi (tako da mogu uzeti WII i HDD), pa minikad nisu došli po prijemnik, dok sad zadnji kad mi je Siemens crko, dobio sam polovnog u zamjnu, te u slučaju da vam daljenski počne štekati ili ne raditi, nema zamjene. . .

Ti si ugovorio 2009 prije promjene uvjeta, nema veze kad si otkazao.

P.S. Jedna sugestija: teme koje nisu vezane uz samo korištenje MaxTV STB-a u druge svrhe bi bilo dobro preseliti u topic o samoj maxTV usluzi.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
neaktivan
RE: Kako iskoristiti stari MaxTV STB

Posto ova tema ima dosta stranica tko ce je ciejlu prelistati mozete li m ireci da li sto mogu napraviti od stb-a

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
ante5656 kaže...

Posto ova tema ima dosta stranica tko ce je ciejlu prelistati mozete li m ireci da li sto mogu napraviti od stb-a

|ništa|

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
13 godina
odjavljen
ante5656 kaže...

Postoji više stvari koje možeš sa nnjime napraviti-ja ću ti navesti samo neke-upotrijebiti za skupljanje prašine, kao uteg za papir ili ga prodati u staro željezo.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice