Infinity mx combo jel valja!!

poruka: 8
|
čitano: 12.231
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Infinity mx combo par pitanja ??
pitanje

Pozdrav kupio bi skupa sa kolegama na poslu nekakav digitalni combo pa me zanimaju iskustva

ima li netko navedeni prijemnik i valja li?
Jeli on zapravo isto sto i yumatu mx combo?
Podrzava li rucno unosenje kljuceva preko daljinskog?
Thanks!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Infinity mx combo par pitanja ??
autorov komentar

Bilo tko?

17 godina
neaktivan
RE: Infinity mx combo par pitanja ??
petric1 kaže...

Pozdrav kupio bi skupa sa kolegama na poslu nekakav digitalni combo pa me zanimaju iskustva

ima li netko navedeni prijemnik i valja li?
Jeli on zapravo isto sto i yumatu mx combo?
Podrzava li rucno unosenje kljuceva preko daljinskog?
Thanks!

Najisplativiji recieveri na tržištu jesu upravo Yu-ma-tu.
MX+ i Sapphire su trenutno najbolji uređaji u njihovoj ponudi, uz to da je razlika što MX+ (trenutno) ima podršku za titlove, a za Sapphire se još očekuje u jednom od sljedećih softvera.

Za više informacija koji yumatu je zapravo taj infinity, preporučam da posjetiš www.unitedsat.net
Tamo je podrobno objašnjeno i navedeno koji su uređaji klonovi yumatua na našem tržištu (npr. i Opticum koliko se sjećam).

BTW Čak i da je samo MX (bez plusa), također se može skinuti podrška za njega u obliku ključeva i softvera. Naravno, to znači da ćeš se i s njime nagledati puno programa koji se inače plaćaju :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 19:58 (motom2772).
17 godina
neaktivan

Koristim nešto stariji model INFINITY ST 1000 C i u potpunosti sam zadovoljan sa njime kako u pogledu prijema satelitskog tako u pogledu prijema i zemaljskog signala (nalazim se u Strmcu Samoborskom). Samo podešavanje uređaja je jako jednostavno preko računala (RS-232 kabel) i sve što treba je samo sviježa lista kanala i lista ključeva za kodirane programe (traži na netu - google je majka znanja). Odziv i promjena kanala je dosta brza (manje od 1 sekunde) tako da ovaj noviji uređaj mogu preporučiti svima jer je i servis u ZG-u osiguran

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Infinity mx combo jel valja!!
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Hvala!

17 godina
neaktivan

Da malo refresham temu.Smijeh

Posto nemam blage veze o satelitskim antenama, receivera i ostalom sat opremom molio bih vasu pomoc.

Naime htio bih ubit dvije muhe jednim udarcem (ne, nije spam tema).

Gledajuci i surfajuci jos sam vise zbunjen. Uzeo bih neki combo receiver (DVB-T & DVB-S) jer mi je puna kapa uredjaja a bome nemam vise ni gdje sta spojit.

Vidim da neki receiveri imaju mogucnost spajanja na komp te automatski preuzimanje kodova te mogucnost DVB titlova (valjda se to tako kaze).

Volio bih da ima i usb konektor ako je to uopce moguce. Isao bih do cifre 100 eura (koja kuna gore dolje).

Gledam Infinity MX combo pa dal se isplati ili je taj uredjaj zastario?

Svaka preporuka je dobrodosla.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Infinity mx combo jel valja!!
autorov komentar
prihvaćeno rješenje
15 godina
neaktivan
Ovako ja sutra odo kupit dopodne u technomax reiver e sad recite koji od ova dva metabox 3 ili INFINITY MX COMBO (YU-MA-TU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice