Pozdrav kupio bi skupa sa kolegama na poslu nekakav digitalni combo pa me zanimaju iskustva
ima li netko navedeni prijemnik i valja li?
Jeli on zapravo isto sto i yumatu mx combo?
Podrzava li rucno unosenje kljuceva preko daljinskog?
Thanks!
Pozdrav kupio bi skupa sa kolegama na poslu nekakav digitalni combo pa me zanimaju iskustva
Thanks!
Bilo tko?
Thanks!
Koristim nešto stariji model INFINITY ST 1000 C i u potpunosti sam zadovoljan sa njime kako u pogledu prijema satelitskog tako u pogledu prijema i zemaljskog signala (nalazim se u Strmcu Samoborskom). Samo podešavanje uređaja je jako jednostavno preko računala (RS-232 kabel) i sve što treba je samo sviježa lista kanala i lista ključeva za kodirane programe (traži na netu - google je majka znanja). Odziv i promjena kanala je dosta brza (manje od 1 sekunde) tako da ovaj noviji uređaj mogu preporučiti svima jer je i servis u ZG-u osiguran
Hvala!
Da malo refresham temu.
Posto nemam blage veze o satelitskim antenama, receivera i ostalom sat opremom molio bih vasu pomoc.
Naime htio bih ubit dvije muhe jednim udarcem (ne, nije spam tema).
Gledajuci i surfajuci jos sam vise zbunjen. Uzeo bih neki combo receiver (DVB-T & DVB-S) jer mi je puna kapa uredjaja a bome nemam vise ni gdje sta spojit.
Vidim da neki receiveri imaju mogucnost spajanja na komp te automatski preuzimanje kodova te mogucnost DVB titlova (valjda se to tako kaze).
Volio bih da ima i usb konektor ako je to uopce moguce. Isao bih do cifre 100 eura (koja kuna gore dolje).
Gledam Infinity MX combo pa dal se isplati ili je taj uredjaj zastario?
Svaka preporuka je dobrodosla.
Pogledaj ovdje http://www.kerman.hr/forum/index.php