Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.363.235
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!
ALVIN kaže...

Da li ima šanse da novi korisnik koji dolazi sa Tcom pretplate dobije neku povoljniju ponudu od onih koje predstavljaju na službenim stranicama: LINK

Osoba bi htjela pretplatu, flat internet, to je vidim ok, i da mjesečno plaća skupa sa novim mobitelom ukupno 200-230kn.

Vidim da u službenoj ponudi i nema neki izbor mobitela uključenih do te cijene pretplate, može li se mrvicu povoljnije proći ?

Nope

12 godina
thebatman kaže...

Nope

možeš li pojasniti taj 'nope'

ranije su imali neke mogućnosti povoljnijih ponuda isključivo za korisnike koji prelaze u drugu mrežu ili za nove korisnike - od bivšeg kolege žena radi u tcomu, pa znam da su tako nudili nekima

meni osobno su dali bolju ponudu kakve inače nije bilo u službenim ponudama kad sam dao ovlaštenje h1 da na daljinu prekinu ugovor i da pređem kod njih

EDIT: sad vidim da pita jel tele2 ima tu ponudu, ne obrnuto

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2020 9:26 (picajzla0707).
11 godina
picajzla0707 kaže...
thebatman kaže...

Nope

možeš li pojasniti taj 'nope'

ranije su imali neke mogućnosti povoljnijih ponuda isključivo za korisnike koji prelaze u drugu mrežu ili za nove korisnike - od bivšeg kolege žena radi u tcomu, pa znam da su tako nudili nekima

meni osobno su dali bolju ponudu kakve inače nije bilo u službenim ponudama kad sam dao ovlaštenje h1 da na daljinu prekinu ugovor i da pređem kod njih

EDIT: sad vidim da pita jel tele2 ima tu ponudu, ne obrnuto

:) znam im sistem iznutra, nema za akvizicije povoljnije ponude.

12 godina
thebatman kaže...

:) znam im sistem iznutra, nema za akvizicije povoljnije ponude.

ma znam, zato sam i prekrižio post čim sam vidio da nije riječ o tcomu

15 godina

Aha ok.

Ne vidim da igdje spominju uz tarifu raspali naplatu uspostave poziva, valjda je nema ?

0 0 hvala 0
11 godina
ALVIN kaže...

Aha ok.

Ne vidim da igdje spominju uz tarifu raspali naplatu uspostave poziva, valjda je nema ?

Nema uspostave. 169kn je racun 

15 godina
neaktivan

Kakva je situacija kod drugih sad kad je mreža više opterećena? Meni su se brzine praktički prepolovile na 1800+2100 2CA. 

Čak razmišljam da uzmem neke bolje antene od ovih Iskra P56 bez obzira na cijenu, makar ne znam koje bi točno bile bolje. Možda nešto ovakvo? Iskra P-58: https://www.antene-zupancic.si/lte-antenski-sestav-58-l700-uni-mimo-p-1567.html

What doesn't kill you only makes you stronger.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2020 3:26 (Clam-).

0 0 hvala 0
5 godina
Clam- kaže...

Kakva je situacija kod drugih sad kad je mreža više opterećena? Meni su se brzine praktički prepolovile na 1800+2100 2CA. 

Čak razmišljam da uzmem neke bolje antene od ovih Iskra P56 bez obzira na cijenu, makar ne znam koje bi točno bile bolje. Možda nešto ovakvo? Iskra P-58: https://www.antene-zupancic.si/lte-antenski-sestav-58-l700-uni-mimo-p-1567.html

Što misliš da ćeš postići novom antenom sada kada je promet na mobilnim mrežama povećan?

EDIT: Evo potvrde onoga o čemu pišem: https://www.index.hr/vijesti/clanak/mreze-su-opterecene-jer-ljudi-rade-od-kuce-strucnjak-upozorava-na-vaznu-stvar/2166327.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2020 11:12 (zelenapaprika).
10 godina

Tele2 uzas raspad sistema

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

3g jedino upotrebljiv

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Bome je, nekako se malo usporilo, jbg tako je to sa ovim letećim internetom, žica je zakon

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Extra brzina bazna,,

-
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2020 13:46 (horihoro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenapaprika kaže...
Clam- kaže...

Što misliš da ćeš postići novom antenom sada kada je promet na mobilnim mrežama povećan?

EDIT: Evo potvrde onoga o čemu pišem: https://www.index.hr/vijesti/clanak/mreze-su-opterecene-jer-ljudi-rade-od-kuce-strucnjak-upozorava-na-vaznu-stvar/2166327.aspx

Pa pretpostavljam da ne može biti gore nego je sad sa ovima koje imam jer su mi već u startu dosta pomogle s obzirom da sam udaljen cca 1.5-1.7km od odašiljača, pa bi sa nekim boljima možda dobio kojih 10-20Mbps više. U najgorem slučaju ne bi dobio ništa zbog trenutnog povećanog opterećenja. Ali sad kad vidim kakve ljudi imaju brzine, vjerojatno trebam biti sretan i sa ovih 50-70 Mbps down i 20-30 Mbps up kroz dan...

What doesn't kill you only makes you stronger.
5 godina
Clam- kaže...

Pa pretpostavljam da ne može biti gore nego je sad sa ovima koje imam jer su mi već u startu dosta pomogle s obzirom da sam udaljen cca 1.5-1.7km od odašiljača, pa bi sa nekim boljima možda dobio kojih 10-20Mbps više. U najgorem slučaju ne bi dobio ništa zbog trenutnog povećanog opterećenja. Ali sad kad vidim kakve ljudi imaju brzine, vjerojatno trebam biti sretan i sa ovih 50-70 Mbps down i 20-30 Mbps up kroz dan...

Ovo što sada imaš je objektivno jako dobro s obzirom na trenutnu situaciju i opterećenost mreže. Barem se meni tako čini.

9 godina
horihoro kaže...

Extra brzina bazna,,

Zajebaješ , a .....

a neki dan si ima  100 km /h , 

😂😜😂🤣

16 godina

vidi se porast u pingu i pad u brzini ali sve za sada podnošljivo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

korona izolacija. svi doma i na netu... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

ne znam kako je to moguće, ali meni je trenutno puno brži 4g tele 2 pokućni, nego 4g+ od tcoma koji imam na mobitelu

u Osijeku sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A kod mene u kući je ovako 1800+2100. Vidjet ćemo navečer. Sada svi streamamo filmove ili glazbu, pa će biti problema.

0 0 hvala 0
9 godina
Oldy kaže...
A kod mene u kući je ovako 1800+2100. Vidjet ćemo navečer. Sada svi streamamo filmove ili glazbu, pa će biti problema.

Jel to pokućni ili hot spot sa mobitela.

16 godina
neaktivan
Mob S10e. Hot spot (šrot). :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2020 15:45 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina

Ekipica dali ima netko da je iskoristio mogućnost produljenja ugovora prije isteka, (govorim o Tele 2 pokućnom) pa me zanima što je dobio, odnosno što su mu ponudili...

Ja kad sam zvao prije mjesec dana rekli su mi da zovem sredinom ožujka ali da se možemo dogovorit za 4G+ ruter, to su veće brzine i samim time i stabilnije. Pa eto da vidim ako ima netko sličnog iskustva...

0 0 hvala 0
5 godina
Ovak izgleda ujutro, a navečer jedno 140mbit manje😭

0 0 hvala 0
9 godina
Gale92 kaže...

Ekipica dali ima netko da je iskoristio mogućnost produljenja ugovora prije isteka, (govorim o Tele 2 pokućnom) pa me zanima što je dobio, odnosno što su mu ponudili...

Ja kad sam zvao prije mjesec dana rekli su mi da zovem sredinom ožujka ali da se možemo dogovorit za 4G+ ruter, to su veće brzine i samim time i stabilnije. Pa eto da vidim ako ima netko sličnog iskustva...

Ponude po običaju

velikodušno

"muda za bubrege" ....

🤣😭🤣😂

14 godina
MUĆAK kaže...

Ponude po običaju

velikodušno

"muda za bubrege" ....

🤣😭🤣😂

znači da se ne nadam previše.....

9 godina
Gale92 kaže...
MUĆAK kaže...

Ponude po običaju

velikodušno

"muda za bubrege" ....

🤣😭🤣😂

znači da se ne nadam previše.....

Upravo tako , 

i Tele2

kao i ova druga dva parazita gulikože  bogate se na naš račun ,

uz neke popišane mobitele nude neke bezvezne poklone da ljude navuku na 24 mjeseca  deranja kože a ne da su snizili mjesečne naknade oni nude smeće od tzv.poklona.

14 godina
MUĆAK kaže...

Upravo tako , 

i Tele2

kao i ova druga dva parazita gulikože  bogate se na naš račun ,

uz neke popišane mobitele nude neke bezvezne poklone da ljude navuku na 24 mjeseca  deranja kože a ne da su snizili mjesečne naknade oni nude smeće od tzv.poklona.

meni nude 4g+ ruter... sad koliko su s time veće brzine te stabilnija veza, no što imam sada.. trenutno imam njihov zte ruter

10 godina

Ljudi, ja vas još jednom molim da NE POTPISUJETE UGOVORNU OBAVEZU ! !

Uzmite router o svome trošku, pa makar i na obročno plaćanje, ali zaobiđite operatere. To vam savjetujem za vaše dobro. 2 godine je jaaako dugi period i ne nasjedajte.

Ako kupite sami router, uvijek ćete ga moći prodati na njuškalu i vratiti dio uloženoga. Ako uzmete preko operatera, potpisali ste robiju na 2 godine!

Toliko od mene. Hvala.

6 1 hvala 0
11 godina

Potpisujem 100% tako smo i mi napravili kada je T2 pokucni izaso kupili router bila je neka shema 450kn bez ugovorne obveze, ( govorim o prvim danima izlaska T2 pokucnig )nakon 2 mj,  prodao router na njuski bez problema! Posto su onda T2  routeri bili oko 900kn novi, prodao sam ga za 600kn, takve su bile trzisne cijene na njuski, isto polovni kao i moj. Da ne odskacem, a dobro mi je dosao +, zasto ne! 

Odmori se u Istini! 😊
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Želim s vama podijelit jučerašnje "iskustvo" s tetom na SZK.....

dakle zovem ja da vidim što se nudi jer sam zvao krajem 2,mj te mi je rečeno da zovem sredinom ožujka jer da onda mogu kao produljit pretplatu (inače mi ista istječe 20.6)

inače kada sam zvao krajem 2mj, rečeno mi je da prilikom priduljenja ugovora mogu zadražiti "noviji" 4G+ ruter (za sada imam ZTE). Na moje pitanje dali ZTE podržava 4G+ rečeno mi je da ne te da mogu bez problema zatražiti taj "noviji ruter".

Dakle zovem ja jučer te pitam za taj novi ruter na što meni "teta" odgovara kako ona misli da ZTE također podržava 4G+ brzine, rekao sam joj kako mi je rečeno da ne podržava, na što se ona potpuno pomutila i zagubila. Dva puta me stavljala na čekanje na provjeri s kolegama te nakon trećeg javljanja me moli kontakt broj da me "kolege" nazovu u Ponedjeljak kako bi do tada istražili koji su to 4G+ ruteri za koje mi je njihov kolega rekao u 2, mjesecu.

Ona meni navodi da oni za sada nemaju takve ali po njezinom mišljenju da bi to trebao biti huawei b525

Sada mene zanima čito da ne uzmem "mača u vreći" dali netko od vas ima takav 4G+ ruter, odnosno koliko mu je uistinu stabilnija veza te brzine.....

Ispričavam se na podužem postu i hvala za svaki odgovor

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice