SONY Xperia Tablet z puca signal

poruka: 1
|
čitano: 752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
SONY Xperia Tablet z puca signal

Daklem ovako.. uzeh tablet u tekomu uz pretplaticu za 4g (30 gb paketić) i tablet bijaše zakon.

Koristim ga već kojih 2-3 mjeseca. No zadnjih mjesec dana imam jedan problem.

Naime signal (GSM) nonstop puca. Prvo sam mislio da nije do tableta (loš signal, smetnje, blabla), no problem je što isto tako nikada ne uspijevam postići LTE brzinu tj uhvatit taj famozni 4g signal.

Kako stvari stoje to je vjerojatno i problem. Kad god bi se pokušao spojit na LTE (dakle u području gdje je taj signal dostupan) meni bi dropao signal.

To me dovodi do zaključka da je lako moguće problem u samom LTE čipu koji je, barem koliko je meni poznato, u sklopu samog procesora.

Što znači da je solucija tome a) promjena matične i b) zamjena samog uređaja (vjerojatnija opcija).

Sada dolazimo do pravog pitanja... pošto ću nositi tablet u t-com za servis i oni će ga proslijediti vjerojatno u agramservis (tako piše na jamstvenom),

zanimalo bi me kakva iskustva ljudi imaju sa njima.

Da li će se pokušati izvući ili muljati (o takvim iskustvima sam čitao od ljudi koji su nosili uređaje direktno agramservisu)?

Da li će mi zamijeniti tablet? u slučaju zamjene da li dobijam novi isti (beli je...pa ono, htio bi to zadržat :D)? 

Taj tablet pazim više nego oči u glavi, tako da fizičkih oštećenja nema, polijevan nije (unatoč famoznom ipnešto certifikatu), mažen je i pažen ko kćer jedinica.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice