Servisi i iskustva

poruka: 4
|
čitano: 1.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Servisi i iskustva

Pozdrav svima, krepo mi je kompjuter i odnio sam ga u vemil, jer prijatelj je rekao da mu je brzo bio gotov. I dođem ja u vemil ostavim kompi kazu mi da ce dijagnosticirati problem u roku od dva dana znaci sutra navecer, proslo je vec tjedan dana dok ih ja jucer nisam nazvao i kazu mi da su samo napajaje provjerili i da ne znaju sta mu je ( nije se htio od prve upalit i nije htio windowse loadat) a sto se tice hard disca da je ili otisao cijeli hard disc ili samo windowsi, znaci oni su nakon tjedan dana samo to provjerili dvije komponente i na kraju nisu ustanovili uzrok, sada gdje je najbolje servisirati, jer oni imaju pravo drzati računalo kod sebe 45 dana, ja sam ocajan jer sam na sestrinom laptopu. I kakva iskustva imate sa vemilom i ostalim servisima. I znam da postoji tema o vemilu ali sve su stare cca 3-4 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Servisi i iskustva

što misliš zašto su oni završili kako su završili...{#}

1 0 hvala 0
14 godina
Servisi i iskustva

općenito pravilo pri kupnji računala je da ga ne kupuješ u dućanima di se prodaju kućanski aparati itd...

ali opet teško ti neko može sredit reklamaciju u 2 dana, tu ide detekcija( ako sam detektiraš onda puno brže ide) pa onda oni moraju javit dobavljačima itd.. uglavnom ,neko će ti odma priznat reklamaciju i nećeš imat problema dok  će ti neki držat hardver 15 dana i reći da je sve u redu( prethodni post)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Servisi i iskustva

evo podigao sam ga danas nakon 20 dana i oni nakon 20 dana sumnjau na matičnu o.O ja nisam mogao vjerovat. nisu nakon 20 dana nista napravili jer nisu imali maticnih ali ond asu isli kao na eliminaciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice