Savjet za slusalice

poruka: 6
|
čitano: 1.537
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dilema za slusalice

Poz.Ovih dana trebam uzeti nove slusalice.Da li uzeti neki skuplji model od STEELSERIES-a ili od RAZER-a?Koje imaju bolji zvuk prvenstveno mislim na skuplje modele(iako su Megalodon slusalice preskupe).Do boljih Logitech modela ili nekih boljih ne mogu doci.Sve kopcam na integrisanu zvucnu mat.ploca ASUSM4A77.poz

Karlo Kudicini
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savjet za slusalice

imam sound blaster arena i super su.

sada da uzimam prvo što bi gledao je to da su bežične

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Savjet za slusalice

steelseries , Razer su napuhana imena.

Od slusalica ti iz srca preporucuje; Sennheiser i Grado.

To su skupe slusalice,al vrijede svake kune.

@ topci;

od steelseries-a

Najskuplja ti je ; steelseries 7H USB (za USB zvucnom,tako da ti zvucna @ M4A77T nece biti potrebna)

Od Razer Megalodon koje su pre pre preskupe.

Ja koristim steelseries Siberia V2 i prezadovoljan sam , prije sve sto su udobne i sto se solidno cuje .

od Logitecha, Logitech G35

Intel Core i7 2600K @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 | ASUS nVIDIA GeForce GTX580 | WD Caviar Black 2TB 7k SATA600 | 6GB DDR3 2000MHz "Kingston HyperX" | Samsung S
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 23:33 (BR1cK).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Savjet za slusalice
Nadam se da nece smetat sta ode postam ,a jeli moze neka preporuka slusa do 250 kn sa micom i sto mislite o narucivanje steelseries siberia v1 sa ebaya ?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjet za slusalice
stipe1771 kaže...
Nadam se da nece smetat sta ode postam ,a jeli moze neka preporuka slusa do 250 kn sa micom i sto mislite o narucivanje steelseries siberia v1 sa ebaya ?

Logitech G330

Creative labs fatality

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Savjet za slusalice
Ne svidaju mi se bas te fatality prekrhke su ,a logitech mislim da im je izolacije buke losa.Mislim da cu stedit za siberiaju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice