a kad ga upališ dal ti bipne jedan kratak signal to znači da je u redu ako ne kakav signal čuješ
Nekad ga čujem Nekad ne.
nije
instalacijase radila na monitoru koji ima drigu rezoluciju,kadbi sad spojio taj monitor imaobi sliku
A na CRT monitoru nebi radilo jel?
Nekad ga čujem Nekad ne.
nisi mi točno odgovorio da li čuješ kratak signal kad upališ pc ili ga resetiraš znači jedan kratak znači da je sve u redu
što se tiče spojenih komponenti u pc
Prije kad sam ga spojio sad ga nečujem.
Jel je problem možda zato što je 19"inčni?
inči nemaju veze,nativna rezolucija ima.
Šta da rastavim komp pa ga opet složim il??
Reza je 1280x1080 ja mislim najviša.
Šta da rastavim komp pa ga opet složim il??
Je li ti radi na onom monitoru koji ti je stari doneso?Ako sve ostalo propadne:
Probaj deinstalirat drivere,resteriat BIOS,ponovno uštekat grafu,provjerit dali su svi kablovi uštekani i stavit najnovije drivere.
Nije mi ga donio,tek navečer kad se vrati s posla.
Nije mi ga donio,tek navečer kad se vrati s posla.
nije mi nešto jasno znači na monitoru imaš dvi ulaz na grafičkoj isto tako si spojio tako bi trebalo radit još samo upališ
monitor bi trebao radit jedino ako stvarno monitor otišao u pm
grafička ti verojatno nema vga nego samo dvi izlaz ili imaš dvi-vga adapter mislim reči ne spajaš na integriranu grafičku ako si razumio o čemu govorim
Ti govoriš da monitor spojim na grafu ili?
pa da nego kako drugačije neče radit
Ali nemam adapter.
kako dugacije.probaj i na jedan i na drugi izaz.
mora da se cuje bip iz kucista i nema veze dali imas instalirane deajvere ili os.
Ali nemam adapter.
jebga šta nisi bliže ja bi ti ga dao
Ali s kakvim kablom ću to ukopčat?
da ali on nema kabel koji spaja grafičku i monitor bijeli nego plavi koliko sam razumio
bijeli je dvi a plavi je vga
kablove si dobio sa monitorom,a adaptore sa grafickom karticom
ako nisi izgubio
Na oboma monitorima pise da nema signala,kvragu.....
Jedino šta mi preostaje je....isprobati dvi kabel...........
meni se ovo triput dogodilo, prvo kad mi je pregorjela graficka, pa kad je osla maticna, naposlijetku kad sam imao preslabo napajanje, nadam se da ti je ovo trece!
Na oboma monitorima pise da nema signala,kvragu.....
Kakav ti je konektor na kablu koji izlazi iz monitora? Ako je plavi, trebaš adapter. Ako je bijeli, uštekaj ga u grafu, ne na matičnu...
Imam ovaj plavi i bjeli utor,sutra idem kupit bjeli kabel tj dvi,a plavi je vga ili?
Imam ovaj plavi i bjeli utor,sutra idem kupit bjeli kabel tj dvi,a plavi je vga ili?
jel ti kabel koji ide iz monitora ima ovakav
ili ovakav utikač?Ako je ovo prvo, moraš nabaviti ovakav
adapter, a ako je ovo drugo, samo uštekaj monitor u grafičku, ne u matičnu nikako...Imam prvi i takav mi je utor na monitoru znači da trebam samo kabel a vjerujem da se može nabaviti za 30-50kn(nadam se).
I onda će sigurno radit?
Imam prvi i takav mi je utor na monitoru znači da trebam samo kabel a vjerujem da se može nabaviti za 30-50kn(nadam se).
ti ga onda očito stalno uštekavaš na matičnu, a pošto ti je ta grafa disablane jer je uštekana PCI-E nemaš sliku. Trebaš onakav adapter kakav sam ti stavio sliku i sve će bit ok...