Kupovina novog računara zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupovina novog računara

Pozdrav svima. Novi sam tu na forumu, pa vidim da vas ima dosta koji bi mi mogli pomoći. Nadam se da sa temu otvorio na pravom mjestu, i da ćete me malo posavjetovati. 

Dugo sam se dvoumio između stolnog računara i laptopa, i na kraju odlučih da uzmem desktop.

Računar otprilike planiram koristiti za igranje novijih igara (PES 13, FIFA 13, NBA 2k12 i slično), kao i za PS, Turbo Pascal itd.

Na jednom sajtu mi je za oko zapeo ovakav računar:

* Procesor: AMD Phenom B50 Quad Core @ 4x3.6GHz.

* Cooler: Artic Freezer Pro.

* Matična ploca: AsRock M3N78D.

* Memorija: Exceleram 2x4gb ddr3.

* Grafička kartica: PowerColor 4850 1GB ddr5.

* Hard disk: Seagate/WD 320GBGB 7200RPM sata II.

* Optika: LG/Samsung DVDRW, 22x dvd rezac.

* Kućiste: Blueberry + 520W napajanje.

* Monitor: LG W2240S, 21,5", 16:9, 1920x1080.

Cijena: 3900kn

Šta mislite generalno o računaru, da li je grafička dovoljna za navedene igre i da li je cijena realna?
Pozdrav i hvala unaprijed na odgovoru. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kupovina novog računara
Tom_Bouhraoua kaže...

Pozdrav svima. Novi sam tu na forumu, pa vidim da vas ima dosta koji bi mi mogli pomoći. Nadam se da sa temu otvorio na pravom mjestu, i da ćete me malo posavjetovati. 

Dugo sam se dvoumio između stolnog računara i laptopa, i na kraju odlučih da uzmem desktop.

Računar otprilike planiram koristiti za igranje novijih igara (PES 13, FIFA 13, NBA 2k12 i slično), kao i za PS, Turbo Pascal itd.

Na jednom sajtu mi je za oko zapeo ovakav računar:

* Procesor: AMD Phenom B50 Quad Core @ 4x3.6GHz.

* Cooler: Artic Freezer Pro.

* Matična ploca: AsRock M3N78D.

* Memorija: Exceleram 2x4gb ddr3.

* Grafička kartica: PowerColor 4850 1GB ddr5.

* Hard disk: Seagate/WD 320GBGB 7200RPM sata II.

* Optika: LG/Samsung DVDRW, 22x dvd rezac.

* Kućiste: Blueberry + 520W napajanje.

* Monitor: LG W2240S, 21,5", 16:9, 1920x1080.

Cijena: 3900kn

Šta mislite generalno o računaru, da li je grafička dovoljna za navedene igre i da li je cijena realna?
Pozdrav i hvala unaprijed na odgovoru. 

Generalno, netko te hoće gadno zaj€bat {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Zašto misliš, možeš navesti neki razlog? Meni računar izgleda prilično dobar, a cijena same centralne je oko 2900kn, a monitora oko 1000kn...

14 godina

To je neki polovni računar ?? Možeš to pokupovat po oglasu i za manje od 2500 kn. Ali to je sve stare generacije. Možeš za 3000 kn složiti puno moderniji komp.

16 godina
moderator
Kupovina novog računara
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice