Kakva je konfa za igranje

poruka: 16
|
čitano: 2.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kakva je konfa za igranje ??

CPU:  Intel Pentium 4 3.0ghz

GPU:  GainWard 8800gts 640mb

RAM:  4gb

PSU:  LC POWER 550w Green Series

Mislim kupiti tu konfu,, al sad kakva je za igranje,, jer moze primit i na kojim postavkama bih mogao igrat sljedece - cod mw2,batman a. asylum,black ops,just cause 2.

Allen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Procesor nevalja.

Mogo bi igrat na low+ (ako i tolko).

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:13 (BloOm3R!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kakva je konfa za igranje ??

zanimljivo da imaš pod "Moj PC" bolju konfu

13 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

zanimljivo da imaš pod "Moj PC" bolju konfu

Ma ovu sto ocu kupit je jeftina i ocu da imam 2 kompa, pa sad mislim necu uzimat ako ce stekat igre

Allen
15 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

Mislim kupiti tu konfu,, al sad kakva je za igranje,, jer moze primit i na kojim postavkama bih mogao igrat sljedece - cod mw2,batman a. asylum,black ops,just cause 2.

lol failao si sa moj pc inace ta konfa s tim procesoron (koji je bio popularan prije 7 god) neces daleko dogurat.

Explosiv wie Kerosin!!!
14 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

mw2 na 800x600 i sve na low, black ops mos zaboravit jer treba minimalno dual core za igranje na low...

15 godina
neaktivan

ako ces bas to kupovat mijenjaj proc barem dualac neki od 3.0 ghz ili jos bolje quad... a sto se tice grafe ne razumijem se u nvidie pa necu pametovat.

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kakva je konfa za igranje
Kewin kaže...

ako ces bas to kupovat mijenjaj proc barem dualac neki od 3.0 ghz ili jos bolje quad... a sto se tice grafe ne razumijem se u nvidie pa necu pametovat.

Ah morao bih ulozit jos nekih 500 kn za dualac, jer bih onda sa dualcem mogao igrat ove igre bar na medium

Allen
15 godina
neaktivan
Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xFx889 kaže...
Kewin kaže...

Ah morao bih ulozit jos nekih 500 kn za dualac, jer bih onda sa dualcem mogao igrat ove igre bar na medium

s dual bi mogo cod, za ostalo nezz

13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Da, to je ta.

Allen
15 godina
neaktivan

ako su informacije tocne o grafi nije losa (malo bolja od moje zbog gpu i memory takta i ova je 320 bitna) {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači krenit čemo od grafe... prije par godina to je bila grafa za entuzijaste (čitaj najjača) ali naravno to je bilo prije par godina te je sada ta grafička ništa više nego neki mainstream s kojim se još uvijek igre dosta dobro vrte...
ram... 4gige, nemoram ništa pretjerano govorit
a sad p4... znači ako kupiš to mjenjaj u roku od ODMA ako se misliš igrat na tom kompu... igre će ti se vrtit ali na najnižim detaljima uz pokoji lagg.. no ako nabaviš koji c2d ili još bolje c2q te igre će raditi puuuno bolje uz neke pristojne detalje i fps...
by the way kolko te traži za tu konfu? 
EDIT: napajanje nije loše i imao bi dosta mjesta za nadogradnje jer svejedno nove grafičke i ne troše puno struje (ako ne manje onda jednako koliko i ta 8800gts) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 18:17 (uber_low).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

oko 1000kn, intel c2duo mi je skup a isto ima 2 jezgre kao i ovaj intel pentium dual core npr. E5700 3.0ghz, neznam po cemu je ovaj c2d koji radi na 2.9ghz skuplji od pentium dual cora koji radi na 3.0

Allen
15 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

oko 1000kn, intel c2duo mi je skup a isto ima 2 jezgre kao i ovaj intel pentium dual core npr. E5700 3.0ghz, neznam po cemu je ovaj c2d koji radi na 2.9ghz skuplji od pentium dual cora koji radi na 3.0

skuplji je zbog bolje i jače arhitekture te više cache memorije... praktički c2d od 2,5ghz pomete pod pentiumom na 3,0 ;)
1k kuna za tu konfu je po meni malo previše, čisto zbog procesora... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 18:20 (uber_low).
15 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

imat ces bolji fps kod c2d  a manji sa pentium dual core-a ali ti odluci sta ces kupit.

Explosiv wie Kerosin!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 18:36 (Kewin).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice