Ubrzan rast kose.

poruka: 79
|
čitano: 42.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

lol, pa tak ti je bas super, zasto nisi zadovoljan?

prije si imao dugu kosu?

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
15 godina
protjeran
Re: Ubrzan rast kose.
luka_cro kaže...

lol, pa tak ti je bas super, zasto nisi zadovoljan?

prije si imao dugu kosu?

Nop,imo sam kosu normalne duzine.

15 godina
Ma kakvi preparati za brzi rast kose! Naviknit ces se i biti ce ti ok!
Evo skoro vec desetak god se sam sisam na 3 mm redovito....kupis si kvalitetnu masinicu za sisanje i udaraj. Nekada ako imam volje obrijem se ba celavo, ali rijetko.
Uz to genetski imam vise zaliske pa mi nebi ni izgledalo ok sa kosom bas radi zalizaka....no nije bas da se zamaram sa time. Kada mi kosa naraste samo si cudno izgledam i osisam se cim prije.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Hvala puno druže,digao si mi ego. Nego koliko si ti imao godina kad si se prvi put dernuo na nulu :)) :D ?

20-21. Tu negdje

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
SpyGi kaže...

Hvala puno druže,digao si mi ego. Nego koliko si ti imao godina kad si se prvi put dernuo na nulu :)) :D ?

20-21. Tu negdje

Ja imam 15 :S

17 godina
neaktivan
Pa tak svejedno...
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Pozdrav,danas se osisao na kec i pokajao sam se i ja bi vas sad molio ako ima neki nacin za ubrzanje rasta kose da mi kazete...nemojte mi samo molim vas govoriti "poslije njanjanja nema kajanja" i te stvari znaci ako ko zna nekakav nacin da se ubrza rast kose ili kakav preparat ili sampon neka mi kaze. Hvala unaprijed {#}

Da si izgubio nevinost pa se pokajao još bi i shvatio ali ošišao si se na nulu i sad bi da ti kosa naraste u cca. par dana?

Pitaj u nekom vrtnom centru za neko kvalitetno gnojivo pa premaži tintaru.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Da si izgubio nevinost pa se pokajao još bi i shvatio....

????

Cek, on je musko ili? Ako je cura, onda mi je malo jasnije zasto se kaje oko celave glave :-D

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Cek, on je musko ili? Ako je cura, onda mi je malo jasnije zasto se kaje oko celave glave :-D

Valjda je:)

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

lol al koje vi probleme imate :D

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
17 godina
Ubrzan rast kose.

-sjedi i nediraj ništa i za tjedan dana imat ćeš već duplo dužu kosu. Znamo mi kojima desetljećima raste brada ;)

Ubrzani rast kose možešmožda pospješiti sa jačim prokrvljavanjem, za to postoji recimo swartkopf ActiveMan

http://www.pointpharmacy.com/shop/Schwarzkopf-ACTIV-M-Tonic-for-men-NOW-HALF-PRICE.html

sa pripadajućim šamponom

http://www.pointpharmacy.com/shop/Schwarzkopf-ACTIV-M-Shampoo-for-men-NOW-HALF-PRICE.html

ali to ti dosta košta (pričamo o parsto kuna) a osim toga možeš si pomoć da jedeš dodatke prehrani u

formi multivitaminsko multimineralnih tableta. Postoji i nekakav Inneov, pakleno skup, a vjerujem

da to možeš i jeftinijim vitaminima rješit. Inače, kažu ljudi da nakon jačeg šišanja kosa bude gušća,

tako da   ćeš za ljeto bit taman.

15 godina
protjeran
Ubrzan rast kose.

Ev relaxiro sam se sto se tice duzine kose,nego sad imam drugo pitanje imam jako velike zaliske je li se moguce kako protiv njih boriti ?

16 godina
neaktivan

Kupi u apotekarni PELFFUD sprey

16 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

Znas onu staru, posle *aranja nema kajanja. {#}

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
15 godina
protjeran
dogman kaže...

Kupi u apotekarni PELFFUD sprey

Kakav je to preparat,jel se on šprica po zaliscima i raste kosa ili..?

17 godina
Ubrzan rast kose.

Zemljak, okani se ćorava posla i kupovine bilo kakvih preparata....mlad si, zdrav i nema potrebe da igdje žuriš i koristiš te hemikalije... samo shvati to šišanje i trenutnu situaciju kao neki eksperiment u životu - sviđa ti se pa idi opet, ako ti se ne sviđa nećeš to raditi i tako...

a nova friska ti je cool {#}

16 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

Ja sam prošao "beatles" fazu sa kosom , sad mi je donekle duga , i baš sam se pitao dal postoji kakva tehnika za ubrzanje rasta kose {#}, kad ono na bugu nađem temu .

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
Vuci se svom silom za kosu 7 puta dnevno po 30 sekundi svaki 3. puni sat
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
protjeran
Ubrzan rast kose.

Izgledas ko Novica :D

WP
17 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

Mogu ti ja dati malo svoje kose, nije da ju nemam...~60cm dugacka{#}{#}{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
SpyGi kaže...

Evo :S a koji sam levat

Nije to uopšte tako loše.  {#} Računaj da kosa raste oko 1cm mesečno, tako da ćeš već za 15-ak dana izgledati dosta drugačije.

Ako baš insistiraš na nekoj intervenciji, imaš Pilfud, mislim da se baš prabi u BiH (aktivan sastojak se zove minoksidil). Znam ženu koja se žalila doktoru da joj mnogo ispadaju obrve i on joj to prepisao, izrasle su joj obrve k'o četke, htela je da ga ubije. Mada, šta god radio, neće ti kosa izrasti ne znam koliko brže, pa bolje izdrži tih par nedelja ako ti se ovo ne sviđa.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
16 godina
odjavljen
Ubrzan rast kose.

Nema nikakvog ubrzavanja rasta kose...

Uostalom, sto si se sisao na tako kratko ?!? Tako kratko lijepo izgleda samo na onima koji imaju gotovo savrseno oblikovanu lubanju. Citaj jedan na njih 100 milijuna. 'Ovako' ti se vidi svaki madez na glavi, a kamoli ne 'kvrgice' i ostalo.

Sto se osjecaja tice, daleko bolji nego sa kosom. ***ga ne ide i 'ovce i novce' {#}.

Narasti ce to, samo pricekaj i onda si nadjes duljinu koja odgovara.

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Koliko godina ti je trebalo da ti naraste tak duga ?

17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
AA-d00d kaže...

Koliko godina ti je trebalo da ti naraste tak duga ?

Poceo sam negdje prije 17. rođendana pustati, uskoro cu biti 23.

Znaci ovo mi je 6. godina kako ju pustam{#}

Naravno oduzmite od toga posjete k frizerki za skracivanje vrhova + tu i tamo zapetljavanje kose u fen nakon cega je potrebno cupanje{#}{#}

16 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

Vjerojatno si zaposlen , nisu ti rekli da moraš skratiti kosu ?

17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Nisam, student sam, i osim roditelja nitko mi ne prigovara :P

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
nixXxa kaže...

Nisam, student sam, i osim roditelja nitko mi ne prigovara :P

Najgora je beatles faza , nit duga nit kratka kosa , to malo izgleda "neuredno".

17 godina
neaktivan
Ubrzan rast kose.

Uf, da sjecam se, katastrofa, siske idu u oci a ne mozes ih svezati u rep i jos izgledas kao da si zalutao iz 80ih jer izgledas kao da imas fudbalerku, u biti izgledas k'o seljacina{#}

Ja sam imao jos problem da sam imao dosta peruti, vec sljedeci dan nakon pranja mi se opet pocela stvarati, a sad prakticki nista. Taj fenomen mi ni danas nije jasan.

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Uf, da sjecam se, katastrofa, siske idu u oci a ne mozes ih svezati u rep i jos izgledas kao da si zalutao iz 80ih jer izgledas kao da imas fudbalerku, u biti izgledas k'o seljacina{#}

Ja sam imao jos problem da sam imao dosta peruti, vec sljedeci dan nakon pranja mi se opet pocela stvarati, a sad prakticki nista. Taj fenomen mi ni danas nije jasan.

Točno si sve pogodio xD , ja nemam peruti , ali me hebe to kaj si još nemogu svezat rep .... mogu ali nije onaj pravi lol'd.

16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Da, ja sam imao kosu otprilike do onog mjesta gdje se prima vakcina u ruku, i uvijala mi se kod usiju, fina je bila. Onda sam se osisao na 3 cm prije pocetka skole, da profesori ne misle da sam buntovnik, onda mi je za 7 mjeseci narasla opet duga kosa  (ipak malo kraca), i sad sam se osisao, ali ne na skroz kratku nego na nesto malo duzu (nesto kao Chase, ali malkice krace).

Sto se peruti tice, problema imam (nije sad da imam komade glave u kosi, nego tu i tamo), valjda ce i meni proci.

P.S.

Oprotite, rano je, pisem o glupostima.

P.P.S.

@Nixxxa

Zasto bi vezao kosu u rep, pa onda opet izgledas kao da imas kratku? Ja sam je vezao rijetko kad, npr. na maskembal kada sam kao vampir (da, jako originalna predsjednica razreda) izgledao super, pogotovo ako imate bijelu kosulju sa onom starisnkom kragnom. Kosa mi se, kao sto sam rekao uvijala, i kada sam je stavio u rep, on je u dnu bio uvijen, a na vrhu ravan. Samo mali pramen nije stao u rep, ali izgledao je jako lijepo.
Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:15 (Mentalist).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice