Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.304
|
čitano: 942.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu

@shimano gle nemam ja ništa protiv stranaca, ali svi koji su dosad došli dinamu nisu donjeli nikakav napredak, osim naravno da silve. Ako Mamić već kupuje strance, nek kupi nekog prvorazrednog igrača koji bi mogao dinamo dovesti u ligu prvaka, što je i mogao učiniti  za novce koji je potrošio na Sammira, Moralesa, Eta i sl. No ako već nemože kupiti nekog pravog stranca nek onda ni ne kupuje škart. Kako mi je samo išlo na živce kad je prošle sezone igrao Papandopulos umjesto Sivojnića i Kramariča, a cijele sezone dao je dva gola. Katasrofalan učinak za jednog napadača. I s takvim poslovanjem i vodstvom Dinamo nema što tražiti u ligi prvaka 

!!alkoholom protiv droge!!
16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ako Mamić već kupuje strance, nek kupi nekog prvorazrednog igrača koji bi mogao dinamo dovesti u ligu prvaka...

Mamićev poučak iz matematike - "kupi jeftino - prodaj skupo"

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
mrog 33 kaže...

Ako Mamić već kupuje strance, nek kupi nekog prvorazrednog igrača koji bi mogao dinamo dovesti u ligu prvaka...

Mamićev poučak iz matematike - "kupi jeftino - prodaj skupo"

pa jedino se tako i može,o kojim mi stvarima maštamo da kupujemo dokazane kvalitete,ma daj,niti love niti volje kod takvih da dođu.skauting+škola=ajax,i to je jedini način da se bude u višem razredu a ne na margini amaterizma s farskim otocima,a do toga se dolazi kad kupuješ potrošene,nedovoljno/neadekvatno skautirane igrače i daješ im veliku lovu,a kad ih se hočeš riješiti nitko ih neće platiti,i još im daješ golemu odštetu samo da odu.to su zapravo mamičeve nebuloze.

a mi sebi volimo utvarati da od ovako malo ljudi i igrača u zemlji možemo od škole stvarati ekipu za europu bez pomoči,i onda još igranje u ovoj "opakoj" ligi,ma to je nemoguće.škola da svakako,ali je treba popuniti s talentima.

ali največi grijeh mamića je taj da ubija u startu ono najvažnije,bazu i osnovu svega,trenera.on hoće biti i trener,psiholog,fizioterapeut i sve u klubu pa onda nitko nema auteritet neophodan da se kontrolira ekipa pogotovo kad si netko umisli zvijezdani status s prvim milionom (manđukić),treba pogledati zašto jedan ferguson i drugi treneri sa stažom imaju takvu disciplinu,zato jer im ne visi mač nad glavom zbog jednog poraza,a zapravo nešto još gore od mača je u dinamu,mamić!

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 20:39 (shimano).
16 godina
neaktivan
Uf, još samo da reklame prođu pa show!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

nadam se samo da na kraju neću morati čestitati interovcima,a vidjet ćemo na kraju.

16 godina
neaktivan
Suđenje je jako loše!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ovo nije za crveni,ali je za žuti,a kako je motta imao već žuti,na isto ti dođe.

pa kad ovi mogu zadržavati od početka,vratilo im se.

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Suđenje je jako loše!

znaš kako se govorilo barci poslije prve,nemojte se na suce izvlačiti,isto je i ovdje,sudac ništa nije pomogao barci pa još manje razloga imaju za kukati.

15 godina
neaktivan

Vidi se da sudac malo vuče za barcu, ali još više mi nije jasno kak barca ako je najbolja ekipa mora glumiti faulove da bi prošla dalje. Sad ako Inter prođe Barcu i s igračem manje dokazat će da barcelona nije najjači klub niti je to realno i bila. Još jedamput ponavljam da prošle sezone u polufinalu nisu trebali proći ali im je sudac debelo pomogao, nadam se da tako neće biti i danas makar im je sudac već puno pomogao onim crvenim kartonom...

17 godina
Sve o nogometu

Nije ono bilo niti za zuti karton, jer kao sta je komentator rekao takvih duela ima miljon na utakmici itd da ne nabrajam ugl.. barca ima igraca vise zbog fenomenalne glume njihovog igraca.

neka inter ce izdrzat  vjerujem u to..

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Vidi se da sudac malo vuče za barcu, ali još više mi nije jasno kak barca ako je najbolja ekipa mora glumiti faulove da bi prošla dalje. Sad ako Inter prođe Barcu i s igračem manje dokazat će da barcelona nije najjači klub niti je to realno i bila. Još jedamput ponavljam da prošle sezone u polufinalu nisu trebali proći ali im je sudac debelo pomogao, nadam se da tako neće biti i danas makar im je sudac već puno pomogao onim crvenim kartonom...

ma gdje vuče,ibrahimoviću dres strgaju a on svira faul u napadu,i šta glume,rukom u lice je uvijek žuti,a motta je već imao jedan što znači crveni opravdan.a poslije prve su svi govorili nemojte se izvlačiti na suce,a gol iz ofsajda i penal ja nisam ni spomenuo,a šta je sad?kukamo a crveni ispravan,kao drugi žuti svakako.

15 godina
neaktivan
shimano kaže...
mrog 33 kaže...

ma gdje vuče,ibrahimoviću dres strgaju a on svira faul u napadu,i šta glume,rukom u lice je uvijek žuti,a motta je već imao jedan što znači crveni opravdan.a poslije prve su svi govorili nemojte se izvlačiti na suce,a gol iz ofsajda i penal ja nisam ni spomenuo,a šta je sad?kukamo a crveni ispravan,kao drugi žuti svakako.

A gle shimano, svi znamo da ti navijaš za barcu, i da nemožeš na ovo objektivno gledati, ali priznaj da suci su bar mrvicu na strani barce.

Idem sad dalje gledat utakmicu

16 godina
neaktivan
Nisu suci bili za Barcu do ovog 'faula'. Bilo je nekoliko situacija di Barci nije ruđen faul, korner itd. Morat ću pogledat onu situaciju opet.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

toliko o sucu,lopta u stomak pogodi čovjeka.ali nema veze,čestitam navijačima intera,koji nije danas bio bolji,ali igraju se dvije utakmice i zato je zasluženo prošao.

ostaje mi nada u olića da će srušiti smrada mourinha.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

TOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Inter!!!

16 godina
neaktivan
shimano kaže...

toliko o sucu,lopta u stomak pogodi čovjeka.ali nema veze,čestitam navijačima intera,koji nije danas bio bolji,ali igraju se dvije utakmice i zato je zasluženo prošao.

Ono nije bilo u drob, lopta ga je u ruku pogodila, uostalom ni komentator nije rekao ni riječ protiv suca što se tiče te situacije.

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Svaka cast Interu,a i Murinju,na takticki savrsenoj postavi. Branili su se fenomenalno i zasluzili su prolaz...

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
16 godina
neaktivan
Ajde Interovci, navalite, samo, nadam se da ste vidjeli da ono nije bila ruka - dakle gol vrijedi. Sudac se valjda htio iskupiti. Neka ode u mirovinu, ćorav je!
17 godina
Sve o nogometu

****** ti slijepog suca stoji 2 metra i ne vidi da je ruka uz tijelo. i pi*kasti inter to je sramota odigrat u polufinalu najvećeg svjetskog natjecanja, ak ne znaš igrat kaj sudjeluješ nek mi se tako ***** branit. Nije Barca bila nešto svemirsko al bar je pokušala igrat i onda sudac poništi regularni gol u 93'.

Svaki kraj ovisi o početku!
15 godina
neaktivan

TOOOOOOOOOOOOOOOO! inter je i s igračem manje uspio nadmudriti "veličanstvenu" barcelonu i dokazao ono što sam ja stalno govorio.

17 godina
Šef kaže...
Ajde Interovci, navalite, samo, nadam se da ste vidjeli da ono nije bila ruka - dakle gol vrijedi. Sudac se valjda htio iskupiti. Neka ode u mirovinu, ćorav je!

Ruka i to cista ruka uopce mi se neda raspravljat pogledaj ponovo..

A i mislim da je pique bio u zaledu ali otom potom..

Inter je proso i zasluzeno je proso hebe m ise zivo za izlike i ostala sranja pozdrav

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
shimano kaže...

Ono nije bilo u drob, lopta ga je u ruku pogodila, uostalom ni komentator nije rekao ni riječ protiv suca što se tiče te situacije.

kao što sam rekao,nije više bitno,ali ako ti nisi vidio da je bio stomak onda tu nema pomoći,morat ćeš neke snimke i analize poslije gledati da vidiš.a o krmku nemam šta reći,već sam za njega dvoljno govorio (krmičko).

17 godina
Sve o nogometu

Nemože odbijanje igre biti nikakovo nadmurivanje, to jednostavno nije nogomet. Ma da je inter igro i prošo dalje onda bi rekao svaka časa zaslužili ste, al nijedna momčad nemože zasluži igrat u finalu ak NE igra nek se samo brani

Svaki kraj ovisi o početku!
16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

TOOOOOOOOOOOOOOOO! inter je i s igračem manje uspio nadmudriti "veličanstvenu" barcelonu i dokazao ono što sam ja stalno govorio.

opet kažem,zaslužena pobjeda u DVIJE utakmice,ali ono veličanstvena si stvarno blesavo stavio u navodnike,pa barcelona je u 4 godine dva puta osvojila ligu prvaka i sad igrala polufinale.ako ti to nije veličanstveno,navedi klub koji je to napravio u zadnje vrijeme?

a da ne govorim o 6 trofeja prošle godine,što nitko nikad nije napravio.jel može veličanstvenije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 22:57 (shimano).
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Nemože odbijanje igre biti nikakovo nadmurivanje, to jednostavno nije nogomet. Ma da je inter igro i prošo dalje onda bi rekao svaka časa zaslužili ste, al nijedna momčad nemože zasluži igrat u finalu ak NE igra nek se samo brani

ma sve se to vidi i zna,ali treba biti veči od svih (kao barca) pa čestitati i zaboraviti,barca je već puno napravila i još će sigurno toliko (samo da mijenjaju ibrahimovića za nekog drugog sljedeće sezone).

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

sugavi digici...zatvorit se znaju i to je to...obozavam Mourihnia ali daj boze da Ola bude raspolozen u Finalu...gol u 93' je regularan, ruka je uz tijelo bila...ma finale ce bit dosadno do bola to vec sad znam.

16 godina
neaktivan
Zašto Henry ne igra?
17 godina
fifiX kaže...

cek cek.. daj razmisljaj realno malo..

Inter koji je teoretski slabiji klub od Barce ima prednost iz prve tekme 3-1

i ode u goste Barci sta si ti ocekivo da ce oni napadat?? ne ne i ne..

a poslije crvenog kartona pogotovo..

To je takticki savrseno izvedeno sa strane Mourinha, barca koja je igrala 60 minuta sa igracem vise nije uspijela zabiti 2 gola sve govori koliko je Inter odigro takticki savrseno..

Suca nemate pravo krivit jer sve koje znam i svi koji prate nogomet i razumiju se kazu da ono nije bio niti zuti karton a kamo li direktni crveni.

Imali ste 60 minuta nitko vam nije kriv sta niste uspijeli zabiti..

Krivite glupog trenera sta je zamjenio Etoa sa mutavim Ibrahimovicem koji po meni je najlosiji igrac Barce u zadnje 2 godine..

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Zašto Henry ne igra?

zato što je ibrahimović previše (blago rečeno) koštao da bi izlizao klupu,ali ako ne henry,onda krkić sigurno je trebao igrati,u ovo malo je bio u dvije šanse,a jednu je i strašno pod prečku spremio.

16 godina
neaktivan
Nije mi jasno zašto drži Pedra (Rodrigueza) u ovako važnoj utakmici kad ima na klupi Henrya, a svi znamo koja je on klasa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice