Nije trener problem, bar ne zasad..problem je nadomjestit sve te golove od ronalda, tj pokusat bar sto vise se priblizit brojkama koje smo imali sa ronaldom, to je najveci problem. Niko u realu nije imao niti ima konstantu ronalda za golove, i to je problem, dosli smo u tu eru koju smo svi znali da ce doc a to je post ronaldo era.
U zadnjih par god real i barca kao da su se dogovorili zamjenit uloge, real je poceo kupovat spanjolce vecinom mlade "nade" i dovođenje iz mlađih redova..barca se okrenula megalomanskim transferima i doslovno oni stvaraju "galacticose", oni su postali ti koji trose basonovno na elitne i dobre igrace u vecini slucajeva. Nekad su se navijaci barce udarali od prsa i govorili kako ne trose ni priblizno kao mi dok smo kupovali ronalda, zidanea, figa, bekema i tako dalje pa pooslje i ronalda, balea i to, sad eto obratno je.
Jedino mi perez nije jasan u svemu ovome, odkad je on postao skrt, ili on zna nesto sta mi ne? Dal stedi za sta ili o cemu se tu radi da on nece odrijesit kesu po cemu je uvijek bio poznat. Novaca imamo, i to vjerovatno na bacanje posto sta smo potrosili u zadnih par god? Zadnji veliki transfer je bio Bale, poslje njega nista veliko.
trosimo da popunimo rupe ne da stvorimo kicmu tima :)
Sta bolan da nadomjeste, primili 5 golova?? da je 1 0 za barcu zavrsilo pa hajd, imalo bi smisla to reci