Evo samo da se javim da s obzirom na moj brzi metabolizam dobio sam pet kila, inače sam ektomorf ali eto uz pomoć kolega forumaša koji su me uputili u vježbe i "dijetu" ipak uspijevam dobiti na kilaži. Hvala na pomoći!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se to salo topi kroz znoj? :P
Šta ja znam . Ja sam inače sklon znojenju kod fizičkih aktivnosti , pa kad vidim da se tako znoj cijedi znam da sam dobro radio tj.vježbao :)
evo mene,jucer isekla prva clanarina. prije toga jedno 3 mjeseca nisam radio nista. polako stizu neki rezultati,a i snaga se povecava. naravno tu ima jako puno posla jos,ali za sad sam zadovoljan.
Sorry, morao sam hahahaha. NHF
Prsa malo više radi :)
Možda su prsa ok, pozing nam ne otkriva više.
Dobro je, temelj imaš, sad pucaj dalje.
Naso sam ja tvoje slike u temi Humor. Nemoj mi tu te forice bacat. Slobodno slikam prsa u drugoj pozi pa vidimo sve :)
Naso sam ja tvoje slike u temi Humor. Nemoj mi tu te forice bacat. Slobodno slikam prsa u drugoj pozi pa vidimo sve :)
Hmm
koje?
Tengovi + vej proteini uhhh HAHAHAHHAHA
Tengovi mu polupali zube, sad pije vej proteine na slamku :P
evo mene,jucer isekla prva clanarina. prije toga jedno 3 mjeseca nisam radio nista. polako stizu neki rezultati,a i snaga se povecava. naravno tu ima jako puno posla jos,ali za sad sam zadovoljan.
Sorry, morao sam hahahaha. NHF
Prsa malo više radi :)
cim dignes ruke prsa gube na velicini, tako je svima.
Ček ti to meni veliš?
Ček ti to meni veliš?
Ma nije tebi ne brini :) Reko je Nul-3 :)
Fila bez brige komentar nije namijenjem tebi, nego njemu. Pogotovo mrzim takve anonimce koji se idu zahebavat a ni ne znaju me...al nema veze I takvih mora bit!
Fila bez brige komentar nije namijenjem tebi, nego njemu. Pogotovo mrzim takve anonimce koji se idu zahebavat a ni ne znaju me...al nema veze I takvih mora bit!
Sorry, nemoj me tuc :SSS
nixa mi pocinje ic na zivce lagano.jbt ic se sa arnoldom usporedjivat.pa to nema nigdje.to se nije nitko usudio a on se ide usporedjivat sa legendom 
bas sam gledao malo prije... hahahahahhahahhahhahahahhahahh...
ja ne znam sta je s tim likom.... ali zaista
Ramy vs Phil offseason
pogle razliku u velicini.. pogotovo quadova :D
najljepsa ruka od 36 cm koju sam ikad vidio
Ramena *____* .
Ovaj dečko što lijepi slike iz ove teme i fotošopira ih pa stavlja u humor...sry, ali nisi ok.
Ovdje slike koje se stave su stavljene sa puno hrabrosti i željom da se pokaže, i ukaže na ono na čemu se još treba radit, a takve slike sređivati i ismijavati, mislim da to nije ok.
Upravo radi toga mislim da ne budem više išta ovdje lijepio, jednostavno mi nije ugodno da se netko sprda sa mojim tijelom ili trenutnom pozom koju sam zauzeo.
Po meni, jadno i ne-džentlemenski.
my 2 cents, nhf ikome.
Ovaj dečko što lijepi slike iz ove teme i fotošopira ih pa stavlja u humor...sry, ali nisi ok.
Ovdje slike koje se stave su stavljene sa puno hrabrosti i željom da se pokaže, i ukaže na ono na čemu se još treba radit, a takve slike sređivati i ismijavati, mislim da to nije ok.
Upravo radi toga mislim da ne budem više išta ovdje lijepio, jednostavno mi nije ugodno da se netko sprda sa mojim tijelom ili trenutnom pozom koju sam zauzeo.
Po meni, jadno i ne-džentlemenski.
my 2 cents, nhf ikome.
Nije njegova faca i ne zna se indentitet. Malo šale nikome ne škodi. I lik ima dobru liniju, samo je napravio malo smješnu pozu i to je to
Nije njegova faca i ne zna se indentitet. Malo šale nikome ne škodi. I lik ima dobru liniju, samo je napravio malo smješnu pozu i to je to
svejedno, ja gledam po sebi, meni ne bi bilo ugodno.
Ako se on ne ljuti ok, samo lijepi, ja sam gledao po sebi i iznio svoj stav o tome.
zz!
svejedno, ja gledam po sebi, meni ne bi bilo ugodno.
Ako se on ne ljuti ok, samo lijepi, ja sam gledao po sebi i iznio svoj stav o tome.
zz!
Maknuo sam 

Maknuo sam 

Nisi morao radi mene, stvarno, mene zaboli, samo sam rekao da se ja ne bi ugodno osjećao.
Hvala što si naveo, da si radi mene obrisao, to ti je bio odličan potez...lol.
Humor, uvijek naravno, ali neke stvari...neznam, nisu baš ''slane'' :)
daj ti nabaci koji pic, često si u temi, ali ne sjećam se da smo tvoju forumu vidjeli :O
Maknuo sam 

Nisi morao radi mene, stvarno, mene zaboli, samo sam rekao da se ja ne bi ugodno osjećao.
Hvala što si naveo, da si radi mene obrisao, to ti je bio odličan potez...lol.
Humor, uvijek naravno, ali neke stvari...neznam, nisu baš ''slane'' :)
daj ti nabaci koji pic, često si u temi, ali ne sjećam se da smo tvoju forumu vidjeli :O
Nemam fotoaparat =(
Vodite ljubav a ne rat
dume ruka ti je 36cm? ja bi rekao da je veca, pa moja je oko 34cm ,a izlgeda mala naspram tvoje,dobro izgledas samo naprid.
postao sam ovisnik o tijelu , svaki put poslje gym u ogledalo se gledam barem 5 minuta , valjda jer nemam doma tako veliko ogledalo 
Nisam bio u teretani mjesec dana. Išao sam 3 mjeseca i to mi je svih 3 mjeseca ikad u teretani.
Jedna sad, bez vježbanja. Mršav sam, ne mogu se udebljat. Možda bi i mogao da nisam ograničen sa prehranom.