Olimpijske igre 2012- London

poruka: 660
|
čitano: 85.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ne hranite trolla.

Uživajte u srebru naših i pustite atention whorea na miru :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
Re: Olimpijske igre 2012- London
sirka666 kaže...
kuleee kaže...

Naš reprezentativac, moj prijatelj i prvi susjed, Bojan Đurković se upravo kvalificirao u finale "Mali kalibar - ležeći stav" u streljaštvu! Finale je u 13h! Od četvrtog do 11. mjesta su svi dijelili 595 (od maksmialnih 600 bodova) te su imali "shoot-off", na kojem se Bojan domogao finala u svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama, ali definitivno ne i posljednjem! Bojan je inače prvak Hrvatske u 3 discipline
1. Zračna puška
2. Mali kalibar - ležeći stav
3. Mali kalibar - trostav!
BRAVO ĐURO!

Neka se čuje za njega, jednog od najmlađih sudionika u streljaštvu, gdje je prosjek godina 35!

http://www.london2012.com/shooting/event/men-50m-rifle-prone/index.html?v=20120803-105845963

Oće bit negdi stream kad ovi ne daju?

hoće pi*du mat*rinu :-)))))))) nije to popularan sport... završio je 7. na kraju u finalu, čuo sam se s njim na viberu... sve je pogodio u 10, ali nedovoljno za jači plasman ;)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:56 (kuleee).
16 godina
kuleee kaže...
sirka666 kaže...
kuleee kaže...

hoće pi*du mat*rinu :-)))))))) nije to popularan sport... završio je 7. na kraju u finalu, čuo sam se s njim na viberu... sve je pogodio u 10, ali nedovoljno za jači plasman ;)

pa kako sve u 10 nije dovoljno? sto je trebo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:13 (mar123).
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

haha, to i mene zanima!  {#}

edit: sad sam skužio pravila kada su pustili snimku!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 19:34 (Balvan8).
14 godina
neaktivan

koje gluposti ti pišeš pa to nije istina.

ti ozbiljno misliš da dečki nisu dali sve od sebe? iskreno mi odgovori, jesi li cuo za njih prije ove olimpijade?? nasi mediji su prenapuhali da smo najveci kandidati za zlato, ove godine smo samo 3. puta dobili njemce a sve tri su bile guste u sekundu-dvije pa tako oni i nisu toliki favoriti bili... stoga te svoje frustracije lijeci i dalje u toplini svoga doma i pripazi da ti se kečep ne prolije po tipkovnici.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:29 (joannain).
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Veceras u Olimpijskom meridijanu nemojte...

...biti previše tužni, jer su olimpijske medalje ionako odašiljači po kojima iluminatski gmazovi prave listu za odstrel...

mislim stvarno, što bi trebalo napraviti suicid kao što će ga napraviti kinez? ono zašto ne bi dali sve od sebe, pa pripremaju se godinama za tu utrku, šta sumnjaš na namještaljku na kladionici ili što?

Kim Un Guk - 327 kila tegova
17 godina
neaktivan

Federer u finalu! {#}

15 godina
Baš mi je drago zbog Federera, sve živo je osvojio osim Olimpijskog zlata, a ovo mu je zadnja prilika da to napravi. Baš bi volio da osvoji, on mi je jedan od najdražih sportaša.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Ovaj Phelps nije normalan! {#}

16 godina
neaktivan

kako je stiso na kraju i sve prešišo.

16 godina
neaktivan

http://sportske.jutarnji.hr/londonska-premijera-sandre-perkovic---samo-da-ne-dodirne-mrezu-i-to-je---finale--/1045385/

Sandra čestitke.

U finalu tenisa igraju Murray i Federer, ajmo Roger.

Sutra igramo rukomet protiv Danaca jedva čekam.

14 godina
neaktivan

Jadničak Murray opet će morat trošit suze.... Roger osvoji ovo čudo i ako odeš u mirovinu odmori se zaslužio si... boljeg od njega neće bit iako se tennis u današnja vremena igra na jako visokoj razini {#}

15 godina
mar123 kaže...

http://www.london2012.com/shooting/event/men-50m-rifle-prone/index.html?v=20120803-105845963

Klikni na plus sastrane pa pogledaj rezultate, naš je bia odličan, samo eto, ostali su malo malo bolji.

17 godina
neaktivan

Ko bi rekao da ovo streljaštvo može biti tako napeto! {#} Snježana Pejčić je 5., borba 3. mjesto je bila napeta do zadnjega metka. Šteta da joj ruka nije zadrhtala u sedmom pokušaju, te da se nije požurila vjerojatno bi osvojila brončanu medalju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:12 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ko bi rekao da ovo streljaštvo može biti tako napeto! {#} Snježana Pejčić je 5., borba 3. mjesto je bila napeta do zadnjega metka.

svakako,samo sto to nije sponzoriran i reklamiran sport pa ljudi misle da je dosadan i da ne zasluzuje biti na OI.

17 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

svakako,samo sto to nije sponzoriran i reklamiran sport pa ljudi misle da je dosadan i da ne zasluzuje biti na OI.

ali stvarno može biti dramatičnih završetaka, zadnje pucanje Pejčić 0.2 ispod one Ruskinje, i opet prva puca i uyebe stvar.... Ali dobro nije ni 5. mjesto loše, premda je stvarno imala priliku doći do 3. mjesta, ako ništa suparnice su joj to dopustile.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:14 (Balvan8).
17 godina

Jel može meni netko objasnit čemu njima služe ta kožna odjela. Izgledaju prilično neudobno i stvarno im ne vidim svrhu.

Bit će!
13 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Jel može meni netko objasnit čemu njima služe ta kožna odjela. Izgledaju prilično neudobno i stvarno im ne vidim svrhu.

Ja sam trenirao pa ti mogi reći, da su ta kozna odjela za lakše držanje puške, jer izmađu lakta i odjela na boku su ti kao čičak, dakle da ne klizi ruka dok ciljaju, ali da, jako je neudobno, pogotovo jer su cipele teške, u hlačama se teško hoda, i rukavice nisu nešto posebno udobne.

The truth is...I am IronMan.
17 godina

Pa baš zato i pitam. Logično bi bilo da ti je što udobnije kad se moraš koncentrirat na metu i pucanje. Zato su mi ta odijela apsurdna. Jedino ako nije to sve propisano.

Bit će!
17 godina
neaktivan

Šta ova Serena radi Sharapovoj to nisu istine.... {#}

16 godina

ovi danci prokleto dobro igraju, prvi protivnici vrijedni spomena.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ovi danci prokleto dobro igraju, prvi protivnici vrijedni spomena.

mene samo ovaj Kopljar u napadu živcira... dok god on igra mi imamo igrača manje, ja mislim da on nikada neće zapucat prema golu!! {#}

17 godina
neaktivan

Obrana nam je na vrhuncu! Mogli smo razbit Dance sa više od 10 razlike, ali i ovako je super. {#} (Kopljar van, Buntić unutra!!)

16 godina
neaktivan

Odlično igramo samo nam fali desni vanjski...

16 godina
Balvan8 kaže...

mene samo ovaj Kopljar u napadu živcira... dok god on igra mi imamo igrača manje, ja mislim da on nikada neće zapucat prema golu!! {#}

Ma tako je s njim uvijek.

I na europskom se isto bojao pucati. Tek je od one utakmice sa Francuskom poceo pucati jer je zabio 2-3 gola pa mu se diglo samopouzdanje.

Ocito je da se boji pucati, samo da zabije nekoliko golova poceo bi on igrati odlicno.

USA - Litva je bila po meni najbolja kosarkaska utakmica do sad.

Puno odlicnih koseva i stalna napetost.

Stvarno uzitak za gledati.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 10:14 (rocker55555).
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Ma tako je s njim uvijek.

I na europskom se isto bojao pucati. Tek je od one utakmice sa Francuskom poceo pucati jer je zabio 2-3 gola pa mu se diglo samopouzdanje.

Ocito je da se boji pucati, samo da zabije nekoliko golova poceo bi on igrati odlicno.

ma nemam ja (i vjerojatno pola Hrvatske) više živaca za njega... to je sramotno kako on igra ove Olimpijske, živi na staroj slavi te jedne utakmice protiv Francuza. Podhitno mora Buntić ući u igru!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:02 (Balvan8).
17 godina
neaktivan

Evo kako to lijepo izgleda kada Buntić igra umjesto Kopljara! {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Obrana nam je na vrhuncu! Mogli smo razbit Dance sa više od 10 razlike, ali i ovako je super. {#} (Kopljar van, Buntić unutra!!)

Your dream just came true, 26:16

The truth is...I am IronMan.
15 godina
neaktivan

32:21, odlično {#}

17 godina
neaktivan

Hahaha, kako je netko uletio u mikrofon i rekao: "Kako smo ih ubili, e!" {#}

Nova poruka
E-mail: