Olimpijske igre 2012- London

poruka: 660
|
čitano: 85.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator

Dosta{#}!

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Panj Cilic mora sve usrat {#}

15 godina

kako su ovi ameri jebe.ni u plivanju to je nesto strasno sada je bilo 4x 200m

17 godina
Re: Olimpijske igre 2012- London
Onjegin kaže...

Podsjetio si me sad kad si spominjao Ivana Balića...

Tek sportovi u vodi! Gdje se vodi računa o svakom mišiću, njegovoj razvijenosti (pogledajte savršena tijela plivača), svakom udarcu, svakom udisaju, skoku i okretu.

Valja doći na bazen svaki dan, rastegnuti se pa plivati od 8 ujutro do 2 popodne. Godinama. I opet voliš da plivaš.

Ne znaju rukometaši kakvi su to muke. Bitno je da zna laktom u bubreg ubost.

Koji si ti lik to je strašno. Mora da si sve to trenirao pa znaš koliko je teško plivati, a lagano odraditi trening npr. rukometa. Takvi kao ti su mi najjači. {#}

Plivanje je teško, hokej/nešto drugo je lagano trenirati. How yes no... Oprosti ali nemaš pojma.

nul-3 kaže...

Vidi se kako su primitivan narod.

Da, mi smo inače super. Mi nikad ne psujemo, jako smo kulturni. {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Koji si ti lik to je strašno. Mora da si sve to trenirao pa znaš koliko je teško plivati, a lagano odraditi trening npr. rukometa. Takvi kao ti su mi najjači.  {#}

Plivanje je teško, hokej/nešto drugo je lagano trenirati. How yes no... Oprosti ali nemaš pojma.

{#}

Pa, bio sam s klubom Bosna Visoko na natjecanju maloljetnika u rukometu, u Granollers-u u Španiji (ništa nismo postigli). Tako da o rukometu imam nešto malo pojma.

A ostalo? Pa nisam baš mogao trenirati sve u životu, ali smije se nešto pročitati i pogledati na TV-u. I moderator Pirat nas je počeo čitati, bolje da ne nastavljamo zbog kartona.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 10:35 (Onjegin).
17 godina

A plivanje si trenirao i teže ti je? Tj, rukomet je lagan, dok je plivanje jako teško?

Meni je glupo reći za bilo koji sport da je lagan. Ništa nije lagano, u sav taj rad je uloženo puno znoja i muke.

Pa možemo diskutirati, Pirat tak i tak ne zna čitati, drugi njemu prevode {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
Onjegin kaže...
Pero Dinamit kaže...

Koji si ti lik to je strašno. Mora da si sve to trenirao pa znaš koliko je teško plivati, a lagano odraditi trening npr. rukometa. Takvi kao ti su mi najjači. {#}

{#}

Pa, bio sam s klubom Bosna Visoko na natjecanju maloljetnika u rukometu, u Granollers-u u Španiji (ništa nismo postigli). Tako da o rukometu imam nešto malo pojma.

A ostalo? Pa nisam baš mogao trenirati sve u životu, ali smije se nešto pročitati i pogledati na TV-u. I moderator Pirat nas je počeo čitati, bolje da ne nastavljamo zbog kartona.

Da, a klub Bosna Visoko je po kvlaiteti i pripremama jako usporediv za natjecanjem na olimpijskoj razini... Ne pričaj gluposti...

Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Da, a klub Bosna Visoko je po kvlaiteti i pripremama jako usporediv za natjecanjem na olimpijskoj razini... Ne pričaj gluposti...

Recimo sad da ja mogu istrčati 5 kilometara anytime, isplivam 300 metara počnu me grčevi hvatati u obe noge.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Recimo sad da ja mogu istrčati 5 kilometara anytime, isplivam 300 metara počnu me grčevi hvatati u obe noge.

Recimo da moj prijatelj koji je trenirao vaterpolo može isplivati 300 metara u sprintu anytime, a kad treba otrčati kilometar umire.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator

A ja imam prijatelja koji igra stolnu odbojku na pjesku.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Onjegin kaže...

Recimo da moj prijatelj koji je trenirao vaterpolo može isplivati 300 metara u sprintu anytime, a kad treba otrčati kilometar umire.

Ozbiljno?

Znam kako izgledaju vaterpolisti, ali nisam znao da imaju tih problema.  Pirat, ozbiljno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 11:19 (Onjegin).
17 godina

Naravno da ne mogu (ne preporuča im se da budem precizniji) vaterpolisti trčati na duže dionice. Nisu navikli, stalno su u vodi. Svi su oni kao trokrilni ormari, ali su im noge zato neproporcijalne, tj nisu jake jako gornji dio tijela. Od frenda frendu (vaterpolist inače) doktor zabranio da trči jer je velik, težak, a tetive nisu navikle na takav napor. Šta mu onda vrijedi tih 2m i 100kg kada sam brži na suhom? Za vodu imam peraje {#}

13 godina
neaktivan

veslaci nastavljaju sa dominacijom suvereno u finale nada se zlatu!!! :D

14 godina
neaktivan

neshvatljive su mi ove naše košarkašice.skroz bezglavo jurišaju i naravno da zbog tog puno griješe.jbte imaju +3 na početku zadnje četvrtine,a ova nakon 5 sekundi opali tricu,promaši i vrati čehinje u igru(i tako u par navrata).ne znam zašto je izbornik izvadio mišuru ,koja je donijela preokret i agresivnost.mandir jednostavno previše promašuje,a i akcije koje organizira su jednostavno prespore i dosta čitljive.btw umirem kada uđe mišura,a cvitković obavezno napomene da je poznatija po izgledu,nego po košarkaškim sposobnostima{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 22:51 (hitmanovich).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

A ja imam prijatelja koji igra stolnu odbojku na pjesku.

trčanje u vis, skok u niz?

btw, kad sam bio mali trenirao sam vaterpolo (u vodi, s loptom i golovima da ne bude zabune) ispisali su me jer sam imao loše ocjene u školi {#}

Kim Un Guk - 327 kila tegova
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 23:08 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Kak je juče odigrala Amerika u košarci, šteta što su prenosili odbojku pa nisam mogao gledat utakmicu?

EDIT: Vidim da je Dream tim dobio 110:63, rasturaona.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 23:14 (Praetorian1).
16 godina

Zasto ja nemogu ovo pogledat?

Moze neki proxy za ovo?

14 godina
neaktivan

isuste, koja užasna shema hrta sa ovom olimpijadom, stalno vrte nekakve snimke, gledam ovaj sptv i iako prenose sporedne sportove odlicni su, dobri komentatori, i program. ovo na hrtu je katafakin'strofa.

inace, sutra se ide po prve medalje, prvo cetverac u podne, i onda poslije podne i jedriličari stipanović i kljaković gašpić

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
14 godina

Naš reprezentativac, moj prijatelj i prvi susjed, Bojan Đurković se upravo kvalificirao u finale "Mali kalibar - ležeći stav" u streljaštvu! Finale je u 13h! Od četvrtog do 11. mjesta su svi dijelili 595 (od maksmialnih 600 bodova) te su imali "shoot-off", na kojem se Bojan domogao finala u svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama, ali definitivno ne i posljednjem! Bojan je inače prvak Hrvatske u 3 discipline
1. Zračna puška
2. Mali kalibar - ležeći stav
3. Mali kalibar - trostav!
BRAVO ĐURO!

Neka se čuje za njega, jednog od najmlađih sudionika u streljaštvu, gdje je prosjek godina 35!

http://www.london2012.com/shooting/event/men-50m-rifle-prone/index.html?v=20120803-105845963

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
kuleee kaže...

Naš reprezentativac, moj prijatelj i prvi susjed, Bojan Đurković se upravo kvalificirao u finale "Mali kalibar - ležeći stav" u streljaštvu! Finale je u 13h! Od četvrtog do 11. mjesta su svi dijelili 595 (od maksmialnih 600 bodova) te su imali "shoot-off", na kojem se Bojan domogao finala u svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama, ali definitivno ne i posljednjem! Bojan je inače prvak Hrvatske u 3 discipline
1. Zračna puška
2. Mali kalibar - ležeći stav
3. Mali kalibar - trostav!
BRAVO ĐURO!

Neka se čuje za njega, jednog od najmlađih sudionika u streljaštvu, gdje je prosjek godina 35!

http://www.london2012.com/shooting/event/men-50m-rifle-prone/index.html?v=20120803-105845963

Oće bit negdi stream kad ovi ne daju?

17 godina
neaktivan

počinje veslanje, ajmooooo, oću medalju!!

Kim Un Guk - 327 kila tegova
16 godina
neaktivan

Glupi HRT, veselio sam se OI zbog košarke i oni neprenose Ameriku to jest Dream Team.

17 godina
neaktivan

Evo prve medalje!! Nije zlato, ali i srebro je više nego dobro! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 12:37 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
svaka cast deckima odlicna borba!!
16 godina

....

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 12:40 (Fake_Alert).
15 godina

Super, nadao sam se zlatu ali eto, njemci su bili bolji.

13 godina
neaktivan

ne znam zbog cega su sad tuzni, osvojili su srebro !!!!

bravo momci !

RESPECT {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
15 godina

Ono kad te prožme osjećaj ponosa na naše dečke jer su pokazali kako se vesla. Yebiga njemci su tu, ali naši su pokazali ko su i što su.

Čestitke i svaka vam čast :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
Sint1 kaže...

Momci su malo i umorni, dali su sve od sebe, samo njemci su bili bolji i jednostavno se nema šta prigovarat našima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 12:50 (XXX-Man).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice