Olimpijske igre 2012- London

poruka: 660
|
čitano: 85.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

balic uso i pocela je igra, pa hebes trenera koji to ne primjeti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 22:45 (maraac).
15 godina
neaktivan

Horvat ih ubija. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
Re: Olimpijske igre 2012- London
Koje forsiranje, majko moja. Omfg.
14 godina
I izgubili smo
robimarko@gmail.com
17 godina

Sa ovakvom igrom i šaplastenjem nismo niti zaslužili ići u finale!! Bolji su, naša realizacija = nula bodova!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

gotovo je vise...

izgubili smo{#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
13 godina
neaktivan

Duvnjak i Kopljar su oduvijek bili antitalenti,a to su sad i dokazali.

Onaj Duvnjak je posebni sroljo od igrača....

A tek trener Goluža,HDZ-ov seljo  koji  još živi u Oluji...Najbolji igrač na svijetu  ,pa i na ovom prvenstvu(Čupić) mu cijelu utakmicu sjedi na klupi,bez obzira što je Horvat odigrao dobro.

Takav igrač ti mora dobiti drugu šansu nakon jednog promašenog zicera,jer je protivnička obrana i naš napad drukčiji u psihološkom smislu kad su takvi igrači na terenu.To je Balić pokazao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:01 (Godin).
15 godina

uvijek isti osjećaj,  kao da je svaka utakmica koju izgubimo od njih jedna te ista {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Goluža,serem se na tebe i onog Duvnjaka koji ti igra cijelu utakmicu,a napravio je 285 pogrešaka...

14 godina
A znamo zasrat kada treba odigrat dobro
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Godin kaže...

Duvnjak i Kopljar su oduvijek bili antitalenti,a to su sad i dokazali.

Onaj Duvnjak je posebni sroljo od igrača....

A tek trener Goluža,HDZ-ov seljo  koji  još živi u Oluji...Najbolji igrač na svijetu  ,pa i na ovom prvenstvu(Čupić) mu cijelu utakmicu sjedi na klupi,bez obzira što je Horvat odigrao dobro.

Takav igrač ti mora dobiti drugu šansu nakon jednog promašenog zicera,jer je protivnička obrana i naš napad drukčiji u psihološkom smislu kad su takvi igrači na terenu.To je Balić pokazao.

Svaki put kad Ivano uđe spajamo priključak. On ga drži na klupi i kad mi počnemo tonut ga stavi i opet pospremi na klupu. Ako on ima neki kompleks s njim neka to riješi podhitno. Duvnjak kura*, Laco je predobro odigrao. Imali smo 10 šansi za priključak  ali ništa naravno.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Totalno uništenje.

17 godina
neaktivan

Koliko god smo loše igrali u obrani, još gore smo igrali u napadu! {#} Ali jednoga dana Omeyer neće biti na golu....

16 godina
Dobit cemo Francuze cim Omeyer ode.

Ocito je da zbog njega jedino ne mozemo realizirat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Evo ga izgubili smo, ovaj put nisu krivi suci, nisu krivi francuzi sa igrom(uvijek govorimo da su neposteni). Krivi smo mi, ovo kao da nije ista repka koja je igrala prijasnje utakmice. Vori, duvnjak, kopljar su za kura* nekuzim izbacivanje cupica, najboljeg igraca, ne stavljanje balica svih 60 minuta, i stavljanje kopljara u igru. Goluza je kreten.

Francuzi svaka vam cast, ovo je perfektna igra, nema se sto rec.

Meni je sad tolko zao da neznam, bas mi je zao.

14 godina
Omeyer mora branit do 65.Nema šanse da prije ode u penziju.A ovoga Gaolužu ću objesit na prvo drvo zbog Kopljara i Balića
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Omeyer mora branit do 65.Nema šanse da prije ode u penziju.A ovoga Gaolužu ću objesit na prvo drvo zbog Kopljara i Balića

Molim ?

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

Opet nas ovi Francuzi poslali kući plačući. Al mora se priznat da su jači.

I Goluža je kriv, Balića drži na klupi, a on kad je ušo doneso je prevagu.

Eh Francuzi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:10 (Praetorian1).
14 godina
Tommy_123 kaže...
robimarko kaže...

Molim ?

Šta moliš.

1.Drži Kopljara cijelo vrijeme,a ovaj ko djeca u vrtiću igra rukomet.

2.Zašto nije držo Balića cijelo vrijeme,a ne da ga vadi cijelo vrijeme

robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

kopljar, duvnjak i vori. glavna fail-banda.

horvat je dao fine golove, balić je fino pokrenuo igru, ali uvijek su držali ovu trojicu gore.

francuska uvijek.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina

pa meni samo nije jasno kako oni ne uhvate igrača i zaustave ga prije nego se digne na šut? kod drugih reprezentacija je to čest slučaj, kad se uhvati igrača u zagrljaj i napravi se prekršaj. Naši čekaju Narcissa i Karabatića da se dignu na šut neometano, pa kako možeš tako igrati i očekivati nešto? u jednom trenutku smo primili 3 identična gola od istog igrača u 3 napada zaredom, ne pamtim kad sam to vidio u jednoj rukomentoj utakmici. Izgledalo je isto kao da u našoj obrani stoji betonski zid koji se ne miče i oni kao na treningu vježbaju šuteve preko zida, mislim da niti jedan njihov napad nije prošao bez da je igrač ostao sam na šutu, probili su nas totalno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa meni samo nije jasno kako oni ne uhvate igrača i zaustave ga prije nego se digne na šut? kod drugih reprezentacija je to čest slučaj, kad se uhvati igrača u zagrljaj i napravi se prekršaj. Naši čekaju Narcissa i Karabatića da se dignu na šut neometano, pa kako možeš tako igrati i očekivati nešto? u jednom trenutku smo primili 3 identična gola od istog igrača u 3 napada zaredom, ne pamtim kad sam to vidio u jednoj rukomentoj utakmici. Izgledalo je isto kao da u našoj obrani stoji betonski zid koji se ne miče i oni kao na treningu vježbaju šuteve preko zida, mislim da niti jedan njihov napad nije prošao bez da je igrač ostao sam na šutu, probili su nas totalno.

To je bio slučaj sa akambreom. Trebao se flaster igrat na njega jel se znalo da će on ić u realizaciju. Pogriješio je s Balićem što ga nije stavio. Bičanić me ugodno iznenadio.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Tommy_123 kaže...
robimarko kaže...

Molim ?

Šta moliš.

1.Drži Kopljara cijelo vrijeme,a ovaj ko djeca u vrtiću igra rukomet.

2.Zašto nije držo Balića cijelo vrijeme,a ne da ga vadi cijelo vrijeme

Sa tim se slažžem u postpunosti, i ja žalim az time. Buntić oće na silu a nemože.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

Mi imamo šanse protiv francuske kad Omeyer ode u penziju.

Evo jedna francuska pjesmaXD

17 godina

Ljudi moji bez previše sikirancije,{#} kaj se tiče rukometa pa hrvati več imaju dvije zlatne olimpijske medalje u rukometu kaj ne.Ja nekak nisam niti očekival ovaj put, tu zlatnu medalju u Rukometu ali zato očekujem u Vaterpolu sad je za to došlo vrjeme to sigurno bez greške.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
Vaterpolo je zicer.

Ono zbog ceg sam presto gledat utakmicu nakon negdje 15 min je zato sto Alilovic i losert dizu noge u zrak prije nego sto ovaj baci loptu, Omeyer je dignuo nogu samo na sedmercima.
Francuzi su zabijali iskljucivo ispod noge kad su je ovi digli rano.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Ma Omeyer nas je uništio nitko drugi.

Kolko sam skužio brani sve što mu se puca gore. Pa što onda ne pucaju dolje negdje jer tamo je malo slabiji, barem meni tako izgleda.

16 godina
neaktivan

Evo Legende, ja mu se divim. Već godinama nas uništava.

14 godina
neaktivan

Ono sto sam primjetio na igracima na pocetku je da su se prestrasili, to je vori sad potvrdio u intervjuu. Samo cu rec da su vori, duvnjak i kopljar veliki minusi u nasoj repki. Sta taj vori radi na poziciji kapetana.

13 godina
neaktivan

Ono kako je Duvnjak odigrao je sramotno...A još gore je to što ga Goluža drži u igri skoro cijelu utakmicu,a Čupić mu sjedi na klupi zbog promašenog zicera na samom početku.

A što se tiče Omeyera i pucanja po visini,zadnje golove smo mu baš zabili kroz uši,tako da su to gluposti da sve brani  gore.

Čovjek je svjetski u postavljanju i zato ga i pogode u prsa.Igra mozgom,a ne guzicom kao Duvnjak,Kopljar i ostali kreditaši i "talenti"...

Ivano Balić će i za 10 godina biti bolji igrač od Duvnjaka i Kopljara zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:27 (Godin).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice